2017. december 21., csütörtök

Tudatos összHangban...

2010. december 20. hajnala - Budapest

2010. december 21-től lejárt az ideje
minden szinten és minden minőségben
ami hamis. Az széthullik,
akár ember, akár kapcsolat, akár helyzet.
Készüljetek! Csendben jön és egyre hangosabb lesz.
Tiszta, valódi kommunikáció mindenhol.
Kérjetek, megadatik.
Zörgessetek, kinyittatik:
szív, szem, száj.
A valódi egymásra lel, 
és téged a fénybe emel.
Ámen

Minden évben előveszem ezeket a sorokat, mert újra és újra emlékeztetnek azokra a változásokra, amelyek beindultak az életemben, és emlékeztetnek ezek a sorok, hogy nyitva hagyjam a szívem sarkig az éppen felém közeledő változás előtt. Tárt karokkal fogadom az éppen most felém tartóakat is. Szerencsére 1re kevesebbszer és 1re rövidebb ideig ijesztgetem magam a múlt árnyékaival. Sőt! Azért is örvendezem, ha sikerül egy-egy pillanatra ítélet mentesen jelen lennem. Van még bennem hely a fejlődésre 😉😊😍


Gyengéden elengedem azokat a képeket, amelyeket eddig a világról alkottam. Mindent. Akár örömteli, akár félelmetes, és érzem, ahogy megkönnyebbül minden sejtem. Az örömetelieket is szélnek eresztem? - kérdezheted. Igen, igen, hiszen egy még fényesebb, derűsebb és boldogabb élet felé emelkedem. A táskámban azért egy csomag papírzsebkendőt viszek, hogy ki tudjam fújni az orrom, és letörölhessem az öröm-könnyeimet. Mert azok hullanak édesen szerte-szét, és válnak gyöngyökké, bármerre gurulnak. Szóval azért engedek válogatás nélkül mindent tova, hogy legyen helye az aktuális pillanatoknak. Van, hogy észrevétlen őrizgetek emlékeket, amit abból veszek észre, hogy a jókedvem elszivárok szépen, csendben. Erre a leggyorsabb ellenszerem a mozdulatlan figyelem.

Tárt karokkal fogadom a 6ártalan Szeretet biztonságában születő újabb világom. A jóllét, a nevetés, a bőség és az egészség alap állapotom. Belemerülök az igazságban olyan mértékben, hogy eltűnjön előlem, mellőlem, belőlem minden, ami hamis. A Szentlélekre figyelek, és a megváltozott látásmódon át megváltozik minden, amire csak ránézek. Elég hihetetlen ugye? Pedig működik. Mitől vagyok ebben ennyire biztos? Attól, ahogyan meggyógyultam, ahogy a szerelemet megtaláltam magamban és magam körül. Elköteleződtem abban, hogy minden nap időt szánok a Forrással/Istennel/Teremtővel/Univerzummal való összeHangolódásra, és ebből virágoztatom a napom. Hagyom.

Szándékom komoly, az életem minden területén hajlandó vagyok megnyílni a valódi nyugalomnak, és beengedem a könnyed és természetes megoldásokat a legképtelenebb helyzetekkel kapcsolatban is. Gyakorlom tovább a lassulás és csendes létezés művészetét, ami által valóban lát6óvá és érezhetővé válok. Izgatottan figyelem a következő alkalmat, amikor magabiztosan lépve megérkezik a következő ajándéka JóAtyámnak. Hálás vagyok, hogy itt vagyok, és hogy olyan ütemben történnek a pozitív változások az életemben, ami nekem és minden érintettnek a lehető legjobb. És a bocsánatkérés mindig valódi felfrissülést hoz. Íme egy üde, harmatos mai:

"Bocsáss meg Atyám, hogyha valaha is, az idők kezdete óta bármikor kételkedtem a létezésedben, a közös tervben, és abban, hogy figyelsz és óvsz engem. Sajnálom. Mára szertefoszlott minden kétségem, és tudom, hogy Teveled, Tebenned teljes az életem. 
Bocsáss meg nekem, hogy valaha is elfelejtettem, hogy a Te szerelmetes gyermekedként jövök-megyek itt ebben a kopogtat6ó-fizikai világban. Sajnálom. 
Ám felébredtem és megérkeztem. Itt vagyok, és elfogadom a megbocsátás erejét mindenre és mindenkire. Használjatok engem. Leszek a kezed, a szemed, hangszóród. Itt vagyok.
Atyám! A Te tiszteletedre most megyek, és veletek összHangban teremtek egy csodás új világot. Örvendezem, és a saját ritmusomban tevékenykedem.

Mindenki meghitt, csodás áldott ünnepeket kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Art:Eugenia Gapchinska

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.