2017. december 17., vasárnap

1enesen át...

Mindig kértem, így most is kérem az egyenes utat a magam és a mások szívéhez. Volt, hogy a chiszolt elmém csőbe húzott és a kanyargóst is egyenesnek rajzolta. Van egy barátom, aki engem "szív-nehéznek" tartott, mivel minden helyzetet a szívem oldaláról, az érzelmek felől közelítek meg. Sokat beszélgettük vele, hogy "kapcsoljam le az érzelmeimet" ahhoz, hogy tisztán láthassak. Nagyon hálás vagyok, hogy ez lekapcsol6atlan. Volt, hogy figyelmen kívül hagytam az érzéseimet. Ám aki gyakrabban jár erre felé ismeri, hogy több éve az ÉRZEM-TESZEM lett a fő vezér a működésemben. És nem bánom. Sőt! Erre bátorítom a hozzám fordulókat is, hogy forduljanak az érzéseik felé, ismerjék fel, és merjék azt a maguk módján és tempójában ki is fejezni.



A szabad akaratommal élve minden reggel, mielőtt az egóm magához térne, ÁTADOM a vezetést a szívemben élő Erőnek. Így napközben minden lap a lehető legjobb Kézből kerül kiosztásra. Annak a Kezéből, Aki engem is életre gyúrt, és aztán a szüleim kezébe helyezett. Ahogy visszatekintek az idei évre az egyenes úttal kapcsolatban, azt látom, hogy mindennel 1ütt a legerősebb és a legszuperebb. Akkor is, ha a szembenézések az árnyékos helyzetekben átmenetileg kellemetlen pillanatokat okoztak. Az Örömteli és Szeretetteljes Erő mindig mindent és mindenkit a helyére igazított. Feloldotta és kimossa a legmakacsabb "pecséteket" és lerakódásokat is a lelkemből. És ezt kérem továbbra is.

Oldódjanak a pecsétek, csendesedjenek a kusza gondolatok, chillapodjanak az indulatok - minden érző Lény felébredésére, megszabadulására és mindenki örömteli, felszabadult, szeretetteljes és nyugodt mindennapjaira. Beteljesült és boldog legjobbakat kívánok és építek, miközben a jövőmet a Teremtőm gyengéd kegyelmében hagyom. Ezzel a levéllel kívánok meghitt adventi pillanatokat:

Drága Atyám!
Bocsánat, hogy sokáig ragaszkodtam a saját elképzeléseimhez, és a szabad akarásomhoz. Drága Atyám elfogadom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt Te Akarod, mert tudom, hogy az mindenki számára a lehető legjobb. Sajnálom, rosszat álmodtam, és összekavarodtam. Szerencsére a szerető Hangodra ébredtem, és azóta is követem. A Szeretet, ami éltet, a mindennapjaim legfőbb tápláléka lett. Beengedem a testem minden szegletébe, és élvezem, ahogy felfényesedik minden bennem és körülöttem. Megérkeztem, és mindig épp ott vagyok, ahol szükséges, hogy a Te isteni fényed felfényesítsen minden helyzetet. A belső erőm mentén lépek, teszek, mert Te általad működtetem a tettrekészséget. A válaszutaknál elcsendesedem, hogy tisztán halljam, amit súgtok nekem.

Ahogyan feltölt a kegyelmed, eltűnnek a félelmek. Bátran indulok. Fiatalodnak bennem a sejtek és a szervek. Ahol jelen van a Te isteni meleged, ott egészség van, nyugalom, béke és biztonság. Minden terhet, minden félelmet, amit éveken, akár életeken át hurcolt a testem, kilélegzem. És beengedem helyére a valódi lényem. Feltöltődtem. Megengedem, hogy minden területen az isteni minőségekkel átmosott Gondolat teremtsen. Ahogy bennem, úgy körülöttem is épül a nyugalom. Puhán beleengedem az életem az kegyelembe. Oda, ahol eddig is léteztem. Abba a bőségbe, amit Te szántál nekem JóAtyám, erre az életre. Köszönöm, beengedem. Amíg ebben a testben lélegzem, átjár a szerelem, a bőség, a jóllét, az egészség és a 6ártalan szeretet. Ezt sosem feledem.

Köszönök mindent. Tényleg mindent, és kérlek bánjatok velem továbbra is gyengéden, ahogyan azt minden körülmények között teszitek. Megérkeztem. Itt vagyok. Használjatok. Leszek Atyám a kezed, a szemed, és minden, ami Teáltalad lehetek.

Szerető lányod 

És...
Ennek jegyében hívlak és várlak egy jókedvű adventi partira. Töltsük fel közösen a porcikáinkat jókedvvel és nyugalommal. Ragyogjunk 1ütt 2017. december 19-én, kedden, 12.00-19.30-ig...és persze előtte és utána is.

Részletes információkat itt találsz róla, kattints a kiemelt szövegre és olvasd el:

Ha mindent tudsz róla, akkor itt regisztrálj: 

Ebben az évben ez az utolsó alkalom, hogy Budapesten személyesen is vásárol6sz. Kattints a piros szövegre, ha nem tudnád mi ez a kártyacsomag, és olvasd el:
Játssz MA kártyacsomagot

Itt rendelhetsz paklit ajándékba vagy akár saját részre is, amit 19-én személyesen át is vehetsz: 

Ez a parti, december 19-én több, mint kártya vásárlás. Ez egy olyan alkalom,  
  • amikor megáll az idő, és belefeledkezünk a pillanat örömébe.
  • amikor kívül kerülünk a 7köznapok feszültségein.
  • amikor átéljük a biztonság élményét a vezetett meditáció segítségével, amit 18.30-kor kezdek.
  • amikor új inspirációkat kapunk.
  • amikor közösen hangolódunk az ünnepekre.
Gyere el! 
Szeretettel fogadok mindenkit.
Az öröm legyen veled!
Csajági Ildikó


Fotó: Simply Feminine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.