Csajági Színezők

Mindig szeretettem rajzolni, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Egy halálosnak híresztelt autoimmun betegség, és az abból való felépülés új lendületet adott az életemnek. Az öröm, a játékosság sosem állt tőlem távol, ám a megélhetéssel kapcsolatos útvesztőkben szó szerint elveszítettem a valódi önmagam.  Szerencsére a jó sorsom elvitt egy művészetterápiás foglalkozás sorozatra, és szinte észrevétlenül átvezetett az alkotó minőségembe.

A számtalan alkotás közben 2017. áprilisában elkészült ez első kártyám: Játssz MA - Nyugtasd meg a gondolataidat. Ez a pakli a 7köznapok derűs megélésében nyújt segítséget, és egy külön oldalt is találsz róla itt a web oldalamon. Kattints a szövegre és minden részletet megtalálsz róla.

"Egyedül nem megy", ahogyan egy népszerű dalból is ismerhetjük, és egy valódi csapatmunkának köszönhetően, a lelki és a fizikai támasz következtében elkészült az első színező. 33 egyedi mandalát tartalmaz, és találsz benne olyan szabad felületeket is, ahová a gondolataidat feljegyezheted. Minden kártyalaphoz készítettem egy-egy képet, illetve a HÁLÁS vagyok és a BOLDOG vagyok minőségek is belekerültek, a 31 kártyalaphoz képest.

Íme a link kattints rá, hogy minél hamarabb kezedbe vehesd a saját színeződet:Szerezd be a saját színeződet. 
Színezd át az életedet!
EREDETI VAGY
Ne fogadj el és ne adj tovább másolatot!
Köszönöm.
Eredeti vagyok.

Szeretettel:
Csajági Ildikó - Childikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.