Csajági Színezők

Mindig szeretettem rajzolni, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Egy halálosnak híresztelt autoimmun betegség, és az abból való felépülés új lendületet adott az életemnek. Az öröm, a játékosság sosem állt tőlem távol, ám a megélhetéssel kapcsolatos útvesztőkben szó szerint elveszítettem a valódi önmagam. Szerencsére a jó sorsom mellém rendelte a lelkivezetőmet a közösségünkkel, akikkel azóta is formálódik az igazi önvalóm. Időközben egy művészetterápiás foglalkozás sorozat szinte észrevétlenül átvezetett az alkotó minőségembe.

A számtalan alkotás közben 2017. áprilisában elkészült ez első kártyám: Játssz MA - Nyugtasd meg a gondolataidat. Ez a pakli a hétköznapok derűs, nyugodt megélésében nyújt segítséget. Egy külön oldalt is találsz róla itt a web oldalamon. 

Ahogy a kártyapakli születésekor sem az én akarásomon múlt, hogy létrejött, éppúgy a színező sem úgy született, hogy akartam készíteni egy füzetet mandalákkal. Fordítva történt. Felvetődött egy gondolat, amit tettekre váltottunk. Összeültünk Andival, és a kérdései mentén bennem sorakozni kezdtek a képek, amiket sorra lerajzoltam. Utána egymás után jöttek a tennivalók, lelkesedéssel és kétségekkel fűszerezve, melyekhez időben megérkeztek a segítségek is. Így született a legelső színezőm. Lehet túl egyszerűnek és hihetetlennek tűnik, viszont a Gondviselésnek semmi sem lehetetlen.

"Egyedül nem megy"- éneklik az egyik kedves dalomban. Ezt tükrözi az  alkotói munkám minden részlete, a rajzok, a Játssz MA kártyák, és a színező is ezt bizonyítja. "Isten nem csak jeleket mutat számunkra, hanem embereket is küld, hogy visszatérítsen minket a helyes útra." (Horvát István Sándor atya, Zalalövő) Velem is ez történt.
Köszönet a lelkivezetőmnek, a családomnak, hogy életben maradtam, hálás vagyok a gyermekeimnek, hogy hisznek bennem. Sőt! Támogatnak, hogy azt tegyem, amire a Jóisten összegyúrt. Két fantasztikus társat is kaptam: Andi, akit már említettem, az ötlet indulásánál, aki a napi folyamatok, hivatalos lépések, határidők koordinálásában nélkülözhetetlen segítségem, és Csenge, aki fiatalos lendületével, friss szemléletével a netes felületeinket ízlésesen, kellő szakértelemmel készítitette el. Köszönöm szépen az igaz barátoknak a gyakorlatias ötleteiket, észrevételeiket, minden inspiráló kérdésüket és nem utolsó sorban az anyagi támogatásaikat.

Együtt minden könnyebb. Egy valódi csapatmunkának köszönhetően, a lelki és a fizikai támasz következtében elkészült az első színező. 33 egyedi mandalát tartalmaz, és találsz benne olyan szabad felületeket is, ahová a gondolataidat feljegyezheted. Minden kártyalaphoz készítettem egy-egy képet, illetve a HÁLÁS vagyok és a BOLDOG vagyok minőségek is belekerültek, a 31 kártyalaphoz képest. 

Hálás vagyok a folyamat minden fázisáért a mai napig.

Megszületett

a  SZÍNEZD ÁT A NAPJAIDAT   színező.

Íme a link kattints rá, hogy minél hamarabb kezedbe vehesd a saját színeződet:
💗💗💗

Tegyük együtt színesebbé az életet! 

 Kalandra és színezésre fel!

 Arra biztatlak Téged, gyere velünk!

 

Színezd át az életedet!

💗EREDETI VAGY💗

Kérlek, ne fogadj el és ne adj tovább másolatot!
Mivel a színező a saját szellemi kincsem azt kérem, hogy semmilyen módon ne sokszorosítsd azokat. 
Nyitott vagyok minden felmerülő igényre, 
és mindig megtaláljuk a legmegfelelőbb variációt, ami kölcsönös elégedettséget ad. 
Hálás vagyok, hogy tiszteletben tartod a kérésemet és együttműködsz velem,
 ezzel is támogatva alkotói tevékenységemet. 
Köszönöm.


Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.