2017. december 8., péntek

Legyen benned nyugalom...

Drága Barátom! 

Elfogadom a döntésed, bár nagyobb bennem a döbbenet. Megrendültem. Elfogadom a döntésed, bár a dühöm is itt liheg a nyakamban. A megbocsátás reflektorát fordítom felé(d), és hagyom, hogy a könnyeim fátylán keresztül átmosson minden emlékem. Elfogadom a döntésed, mert valóban szeretlek. Elfogadom akkor is, ha fáj. Elfogadom, mert a halál tornácán vagy már. Pihenj. Amikor oda kívánkoztam, soxor épp te adtál muníciót, hogy át6oljak a magam által gyártott árnyékokon. Sajnálom, és kérlek bocsáss meg mindent, ami elmúlt. Köszönöm, hogy itt vagy most is bennem.

Szeretlek. Számolatlan emléket hozott elém a híred, és hagyom, hogy a Szentlélek kitisztítsa mindet. Imádkozom. Érted és magamért 1aránt, és a lehető legnagyobb nyugalmat kérem és küldöm minden érintettnek. Ölellek 6ártalan és végtelen szeretettel. Az Ég legyen veled, mint mindig. Ezt küldöm hozzád az angyalok szárnyán, és tudom megkapod. Szeretettel gondolok rád. Jó utat kívánok, és megkönnyebbült érkezést. Még maradok, és az emlékedre chinálok valami fantasztikust az életemből.

A VAN megtart

Ami benned VAN,
az megtart.
Mert a Valódi Kapcsolatod
ott van.
Benned.

MAGaddal,
az Éggel,
És mindenkivel.

Érzed?
Éled?
Mered?
Vállalod?

Melóós lesz, de ez a "meló" egy életre kifizetődő "hasznot" hoz.



A MUNKA, amiről mindig is álmodtál.
A KAPCSOLAT, amire mindig is vágytál.
Az ÚT, amin mindig is jártál.

Benned van.
Benned él,
Téged és rajtad is túl
táplál.

HITeles leszel és lát6ó.
EGYszerű leszel és át6ó.
Tiszta leszel.

Hiszen mindez vagy. Hiteles, lát6ó, 1szerű, át6ó és tiszta VAGY.

Megijeszt?
...elhiszem...
...megértem...
...megéltem...

Minden a tied és
minden megillet,
Ami VAN.

Benned.
Veled és
Körülötted.

Serenity
2013.06.05.


"339.lecke. Mindent megkapok, amit kérek. Senki nem vágyik fájdalomra. De gondolhatja azt, hogy a fájdalom élvezetes. Senki nem akarja elkerülni a boldogságot. De vélekedhet úgy, hogy az öröm fájdalmas, fenyegető és veszélyes. Mindenki megkapja, amit kér. Azonban zavarodott lehet azt illetően, hogy mit is akar valójában, és milyen állapot, amire vágyik. Mit kérhetne így, amire tényleg vágyik, és amit meg is kap majd? Olyasmit kér, ami megijeszti őt, és szenvedést hoz. Határozzuk el, hogy ma azt - és csak azt kérjük, amit valóban akarunk, hogy félelem nélkül tölthessük el a napot; anélkül, hogy összekevernénk a fájdalmat az örömmel, a félelmet a szeretettel.

Atyám, ez a Te napod. Egy olyan nap, amely során nem cselekszem egyedül, hanem meghallom a Hangodat mindenben, amit teszek. Azt kérem csak, amit Te felajánlasz nekem, és egyedül a Teveled közös Gondolatokat tartom meg." (A csodák tanítása- Sarkadi Kriszta fordításában)


Örömteli életet kívánok és chinálok.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó

3 megjegyzés:

  1. Hű, de szép lett ez! Megható volt olvasni. És én is emlékeztem. Bár nincs annyi emlékem vele, mint neked, azért jó volt feleleveníteni őket. Születőben a nyugalom. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm és örülök. Bennem is chitul.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm és örülök. Bennem is chitul.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.