2017. augusztus 10., csütörtök

Áldás...

"Isten áldotta kezed van!"-mondta a 83 éves Ilcsi néni a kórházban, amikor átböngyörgettem a sajgó vállait. Azért is volt ez mindenkinek örömteli, mert jómagam a mellette lévő betegágyból pattantam oda hozzá. Ez még az autoimmun korszak hajnalán volt. Akkor és ott éltető elemem volt, hogy újra képes voltam masszírozni. És tényleg. Imádom a KARmestereimet. Imádom a kezeimet, és imádok érinteni.

Mégis az a fordulat történt, hogy az emberek ringatása helyett, 6ározottan a tollak, papírok világa felé mozdultak el a dolgaim. Amikor az egyik céges masszázs napom után sajgó kezekkel ébredtem, ránéztem az ujjaimra és azt mondtam magamnak: "Egy időre szüneteltetem a masszázst, érintést, ringatást a kezeléseimben. Nem jó, ha fájnak az ujjaim. Sokat szeretnék még rajzolni, írni, és ahhoz a kezeimre szükségem van." És annak ellenére, hogy ijesztő volt számomra ez a felismerés, és semmi konkrétumot nem tudtam a folytatásról, beleálltam. A helyzetem megváltozott, a körülmények gördülékenyen átalakultak.  Így született meg a helye az alkotásnak. Ennek lett aztán a kézzelfog6ó formája a Játssz MA kártyacsomag


Az elmúlt három hónapban szinte ugyanazokon mentem át a pakli használata kapcsán, mint a gyermekeim születésekor. Élvezettel merülök el ebben az új fejezetében az életemnek, miközben 1értelműen látom, érzem, hogy mennyire precíz az isteni Gondviselés. Minden nap hálát adok a virágzó csodákért magamban és körülöttem. Hálás vagyok azért, hogy merek úgy változtatni és változni, hogy szinte semmit nem tudok a folytatásról. Ezekben a helyzetekben az erőt, a bizonyosságot az imáimmal, a belsőmbe merüléseimmel táplálom.

Amikor elkezdődött a masszázstól való távolodásom, nem tudtam, hogy mi lesz helyette. Most már tudom, hogy nem helyette, hanem mellette, hiszen az érintés valóban olyan Isten Áldotta tálentumom, ami mentén 1edi módon tudok kapcsolódni a klienseimhez. Azt hittem választanom kell. Igen, választottam is: az örömteliséget, és így van helye az érintésnek és az alkotásnak is a mindennapjaimban. Az élet szép kezelésembe illesztettem bele a KARmesterségemet. Történik. Ahogy belül folyik a változás, úgy változik kívül a forma. Tapasztalom, élem és boldogan hagyom, hogy formáljon.

A legfrissebb változás, ami a nyár elején bukkant fel bennem, az, hogy a DzsojLájf...azaz Az ÖrömTeli életbeee és tovább oldalt pihentetem. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban ott nem fogok friss információkat közzé tenni.
Ááááámmmmm....
  • Aki a felismeréseimmel, tapasztalataimmal kapcsolatos írásaimra és programjaimra kívánchi a DzsojLájf - a Határtalan ÖrömkÖröm oldalon várom szeretettel. Hamarosan egy rajzos albummal is bővíteni fogom a repertoárt, így könnyebben tudtok rendelni tőlem az alkotásaimból.
  • Akit az első kártyámhoz kapcsolódó napi játékos gondolatok, 1üttlétek töltenek fel, őt a Játssz MA - Nyugtasd meg a gondolataidat Csajági Ildikóval oldalon fogadom jókedvvel. 
  • És, persze lehet mind a kettőt választani. Sőt! Ide a web oldalra is érdemes közvetlenül betérni. Kinek melyik tetszikhiszen itt is ott is jókedvű, támogató megerősítéseket találtok.

Mivel mindig azt kérem, hogy az életemben továbbra is a változás maradjon az 1etlen állandó dolog, így nem lep meg, hogy egy ilyen döntés további átrendeződéseket generál. Mint egy klassz lakás felújítás. Sosincs vége 😌 Folyamatosan tanulom észrevenni az Élettől érkező ajándékaimat, elfogadni a tehetségem, megélni és virágoztatni azt. Arra buzdítalak, hogy te is fogadd el a saját tálentumodat.

Neked mi az Isten adta TEHETséged? Mi az, amit szeretnél másképp chinálni, de nem teszed? Mi az, amit halogatsz megtenni? Hogy neked ilyen nincs? Hogy nem engedheted meg magadnak? Milyen szokásodon szeretnél már rég változtatni? Nem lehet? Óóóódekáááár. Megértelek, jómagam is ültem ebben a hintában épp elég időt. Hidd el, minden aprónak tűnő lépés lehetőség arra, hogy megkapd azt az ajándékot, ami születésed óta megillet, és arra vár, hogy HASZNÁLD. Változtass itt és most valami apróságot, amitől jobban érzed magad. Kezdj bele.

Valójában már a kiságyból kievickélve is tetted, és most is ott hever a konyha asztalodon, vagy a hálószobádban, vagy a fürdőszobád polcán az, amiben "istenáldotta" tehetséged van. Bármi lehet az. Ne dőlj be a saját vagy mások egójának, hogy "majd, akkor, ha". Tedd most; úgy, ahogy tudod. Tedd most; azokkal az eszközökkel, amelyekkel már rendelkezel. Egyszerűbb drága, bonyolult, elérhetetlen dolgok után sóvárogni, és tétlenül - akár bosszúsan - várni az Égre? Csak szólok: az Ég nagyon türelmes, és nem bűntet, és nem hibáztat, és nem tétlen 😏 Amikor felemeled a tekinteted, mélyen belenézel a szívedbe, és lépsz, máris érkeznek a helyzetek. Az Ég mindig teszi a dolgát: benned, veled, általad és körülötted. Vedd észre, és máris fülig ér a szád tőle.

Minden nap, minden tetted a küldetésedről szól. Nincs mit keresgélned tovább. Csupán tedd. Lépésről-lépésre. Bízz magadban. Bízz az építő, támogató, jókedvű visszatérő gondolataidban. Tedd a dolgod, s az Ég mosolyt fest a lelkedre, és az örömtől könnyet csal a szemeidbe. CHI-nááááld, minden nap azt, amit szeretsz. Annyit, amit a munka mellett lehet. Annyit, amennyit a pénztárcát megenged. Amit a gyerekek mellett meg tudsz tenni. Nincs rossz vagy kevés tett. Amíg nem tudod azt chinálni, amit szeretsz, addig szeresd, amit chinálsz. Legyél érte hálás, hiszen átvezet a következő állomásra. Eléd hozza a következő lépést. Légy nyitott a fogadására, akkor is, ha nem tudod mi az. A kifogásaidat meg faxold tovább a dinoszauruszoknak 😊

Örömteli legjobbakat kívánok és chinálok.
Ölellek.
Chili

Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.