2017. június 18., vasárnap

Vakációra fel...

Emlékeztek, amikor az iskolában a VAKÁCIÓ felirat felkerült a táblára, és boldogan dobtuk a sarokba a táskát meg a könyveket? Boldog idők. Hogyan lehetne azt a megkönnyebbülést a felnőtt életünkben is megtartani? Megőrizni úgy, hogy közben a felelősséget és a feladatokat örömmel vállaljuk. Izgalmas kérdések, és szinte látom a lelki szemeim előtt, ahogyan lendülnek legyintésre a kezek. Valóban létezik olyan élet, ahogy minden nap nyaralás?

Egy hónapja, amikor a fiam hosszabb külföldi útra indult, kisétáltam a fővárosban a Bazilikához a térre, hogy kifújjam magamból az anyai feszültségeket. Ahogy néztem az embereket, 1szer  csak elöntött az érzés: az élet egy nyaralás. Pedig a körülményeim nem változtak meg. A lakásban még a rendrakás várt, a feladataim nem tűntek el. De az ÉRZÉS bennem más lett. Aztán ebéd közben tovább növekedett a nyugalmam. Ahogy a villamoson a Dunát néztem, bevillant, hogy létezik a BKV hajó. A következő pillanatban már  le is szálltam, kényelmesen odasétáltam a megállóba, ahol épp kikötött a menetrend szerint érkező hajó. Felszálltam és a vizet bámulva hálát adtam a jósorsomért. 


"Neked könnyű!" - hallgattam ezt is mindig. Volt, hogy magyarázkodtam, amit már nem teszek. Elfogadom, Tényleg könnyű, mert amikor nehezedik, akkor megállok és arra emlékezem, hogy az élet szép. És így a 6áridők, a szabályok sem korlátoznak, hanem segítenek, hogy azt tegyem, ott és akkor, amikor és ahogyan a lehető legjobb. Akkor is, ha közben még nem látom és nem értem. Érzem és teszem a dolgom. Valahogy így született az ÖRÖMedzés kóChing is. A gondolatot tett követte, és csodás élményt adott, amikor utána fizikailag is jobban lett a kliens. 30 perc a megbocsátás erejében és energiájában, s egy teljesen más kép született általa - ahogyan belül, úgy kívül is.

Bátran ajánlom, ha felszabadultan kívánsz nekiindulni a nyári időszaknak. Akár elutazol, akár nem. Segít, hogy szeretettel legyél jelen a 7köznapi forgatagban. Az ÖRÖMedzés félórája után úgy éled meg a szerepeidet, hogy közben megőrzöd valódi lényegedet. Vetítések nélkül kapcsolódsz másokhoz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy azokra a belső erőidre figyelsz, amelyek születésed óta benned vannak. A Játssz MA kártyák rendszeres használata folyamatosan támogat ebben. Engem is. Az ÖRÖMedzés alkalmával összekapcsolódunk a megbocsátás erejével. 

2017. június 30-ig
a konzultációs díj magába foglal 

Jelentkezz be most, a következő alkalomra: 
2017. június 19-én hétfőre. 
Itt találod a szabad időpontokat:


A helyedet a jelentkezési űrlap kitöltésével, és a díj befizetésével biztosítod.

Ha a befizetés után a találkozókra mégsem tudnál eljönni, ezt az összeget nem tudom visszajuttatni számodra, ám átad6od valakinek a részvételi lehetőséget.

A találkozóval kapcsolatos további információkról az összeg beérkezésekor, e-mailben tájékoztatlak. 

Ha ezeken kívül még kérdésed van, akkor írj nekem e-mailt ide: dzsojlajf@gmail.com, vagy nyugodtan hívj fel ezen a számon: +36-70/625-11-98


Játszunk 1ütt, és legyen felszabadult és örömteli nyarunk. 
Várom a találkozást, addig is hordozzon a tenyerén az Élet.
Elbírja!

Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.