2017. május 31., szerda

JátszóHáz felnőtteknek

A JátszóHáz felnőtteknek, egy olyan 3 órás 1üttlét, ahol a kölcsönös elfogadást és az 1másra figyelést tapasztaljuk meg, egy biztonságos és támogató közegben.

JátszóHáz felnőtteknek a játék felszabadító erejéről és az örömről szóló gyakorlati tapasztalatcsere.

2017. június 15-én
csütörtökön
 18.00 - 21.00 
között

egy jó hangulatú találkozón feltöltődünk, és az örömteli 7köznapokra hangolódunk, és ebben az Játssz MA kártyák lesznek a társaink.

A játszóházakról a színek, a különböző izgalmas alagutak, mászókák és a jókedvű zsibongás jut eszembe. Olykor valakinél eltörik a mécses, de hipp-hopp folytatódik az önfeledt szórakozás. Ehhez hasonló HANGULATÚ 1üttlére készülök, ahol természetesen megéljük a bennünk élő gyermeket is. Ehhez a fő segédeszköz a Játssz MA kártyacsomag lesz. Sajnos ugráló várral és lengő hintákkal nem szolgál6ok a hely korlátai miatt. Így a színeket és a barlangokat majd a belső világunkban fedezzük fel. 


A csodák tanítása mentén tudatosodott bennem, hogy mennyire fontos volt a gyógyulásomban a mindennapos megerősítések alkalmazása. Visszatekintve úgy látom, hogy azért alakult ki az a külső szemlélő számára "automatikus üzemmód", hogy kapásból vannak jó mondataim, mert évek hosszú sora óta készítettem montázs-képeket, és számtalan pozitív gondolatokkal foglalkozó könyvet olvastam, hanganyagot hallgatta. Sorra vettem rész építő csoportokban. És közben beleszerettem magamba. Örökre és megmásít6atlanul, a hibáimmal, a gyengeségeimmel 1ütt. Ez tartott fenn a legnehezebb pillanatokban is az autoimmun betegség során. És következett a "főpróba". Irány vissza az életbe!!!

A játékos részem sok nehézségen segített át, és segít a mai napig. Az egyik kedvenc felismerésem, hogy amikor kezdem nagyon kényelmetlenül érezni magam egy helyzetben, kapcsolatban, akkor mint egy neon reklám felvillan ez a mondat: Óóóóóó! Már megint túl komolyan vetted magad és az életet. És megérkezik a felmentő sóhaj, hol nevetésbe, hol könnyekbe csomagolva. Közben egy lépést hátrébb lépek gondolatban - ha kell fizikailag is - és a megbocsátást kortyolgatva visszatérek a nyugalomhoz, s közben átjár a hála és az öröm. Hol rövidebb, hol hosszabb idő alatt történik meg a teljes feloldozás. Ez attól függ, hogy mennyire vagyok éber, mennyire vagyok a pillanatban az emlékek vagy vetítések helyett. Ebben az éber pillanatban maradást segítik a Játssz MA kártyacsomag lapjai.

Nap, mint nap érkeznek hozzám felismerések, élménybeszámolók, hol telefonon, hol írásban, hol személyesen, hogyan 6ott a pakli egy-egy lapja. Magam is rácsodálkozom, hogy ezek a látszólag 1szerű, semleges papírdarabkák, milyen beszélgetéseket indítanak el. Például egy nagymama a 12 éves unokájának gyereknapra ajándékozta a kártyacsomagot. A lányka, amint a kezébe vette az újdonsült "játékot", kapásból el kezdte mondani a mamának, hogy mire is való, hogyan is kell vele játszani. Majd, amikor kihúzta a MEGBOCSÁTÓ VAGYOK lapot, elsírta magát. Aztán gondolkodás nélkül elmesélte a nagyinak, hogy kinek és miért nem tud még mindig megbocsátani. Lenyűgözött ez a természetesség. Minden történet egy csoda. Ezek azok az impulzusok, amelyek megerősítettek abban, hogy személyesen is találkozzunk.

Mi történik a JátszóHáz felnőtteknek programon?
  • Megismerkedünk egymással, persze a kártyát rögvest használjuk is hozzá.
  • Ötlet-börzézünk, azaz hozok nektek tippeket, élményeket a Játssz MA kártyacsomagot illetően, és akik használják, ők is megoszt6ják sőt! Kifejezetten kérem is, hogy osszák meg velünk a saját tapasztalataikat. A közben felmerülő kérdéseket is megbeszéljük.
  • Meditálunk egyet, és alkotunk is utána, amit mindenki hazavisz emlékül.
  • Majd "könnyes" búcsút veszünk.
Neked szól,  
  • Ha már van saját paklid, és használod is - itt új inspirációkat gyűjtesz.
  • Ha van ugyan kártyád, de még nem használtad - itt kedvet és 5leteket kapsz a mindennapi alkalmazáshoz.
  • Ha nincs Játssz MA kártyád - itt ki tudod próbálni. Sőt! Ha beleszeretsz meg is tudod vásárolni.
  • Ha ki akarsz zökkenni a 7köznapok mókus-kerekéből.
  • Ha szeretsz jókedvű emberek társasában időzni.
 Mit tegyél, ha Te is felszabadultan kívánod élni az életedet?
  • Dönts úgy, hogy részt veszel a JátszóHáz felnőttek első találkozóján.
  • Most írd be a naptáradba, hogy június 15-én 18.00 - 21.00-ig velünk tartsz.
  • Küldd el nekem a kitöltött jelentkezési lapot. Kattints a "jelentkezem" szóra itt : JELENTKEZEM
  • Majd biztosítsd a helyed a részvételi díj befizetésével.
Mennyibe kerül?
A JátszóHáz felnőtteknek három órás 1üttlét részvételi díja: 3.500 Ft/ fő.

A kitöltött űrlap elküldésével és a 3.500 Ft részvételi díj befizetésével biztosítod a helyed a programra, és előkészülsz a játékos nyárra.
Figyeld a leveleidet, itt a web oldalt, 
hogy mindenről időben értesülj. 

JELENTKEZEM ITT ÉS MOST 

Ki az, aki semmiképpen ne jöjjön el! 
  • Nem való Neked a JátszóHáz felnőtteknek, ha minden a legnagyobb rendben van az életedben, és semmilyen újdonságra nem vagy kívánchi. 
  • Akkor se gyere el, ha feszélyez az olyan társaság, ahol a körülötted lévők felszabadultan megélik az érzelmeiket, nyitottan és bátran osztják meg az élményeiket másokkal, és akár hangosan nevetnek is. Sőt! Lehet el is sírják magukat.
  • És akkor is jobb, ha távol maradsz, ha problémák, nehézségek, akadályok elemzésére vágysz, mert olyan itt nem lesz. 
Helyszín:
Budapest, V. kerület, Szabadság térhez közel. A pontos címet a jelentkezésedet visszaigazoló levelemben megírom.



Gyere el, és teremtsünk 1ütt örömteli 7köznapokat önmagadnak és a környezetünknek.

A helyedet, mint fent olvastad, a jelentkezési űrlap kitöltésével, és a részvételi díj befizetésével biztosítod.
Ezzel válsz a JátszóHáz felnőtteknek tényleges résztvevőjévé.

A jelentkezésed beérkezése után az átutaláshoz/befizetéshez szükséges adatokat néhány napon belül e-mailben elküldöm neked. Mivel nem automata küldi a leveleket, kérlek légy türelemmel, időben tájékoztatlak.
Ha a befizetés után a találkozókra mégsem tudnál eljönni, ezt az összeget nem tudom visszajuttatni számodra, ám átad6od valakinek a részvételi lehetőséget.

A találkozóval kapcsolatos további információkról az összeg beérkezésekor, e-mailben tájékoztatlak. 

Ha ezeken kívül még kérdésed van, akkor írj nekem e-mailt ide: dzsojlajf@gmail.com, vagy nyugodtan hívj fel ezen a számon: +36-70/625-11-98

Játszunk 1ütt!
Az örömteli 7köznapokon át teremtsünk örömteli világot.
Csajági Ildikó
örömtréner


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.