2016. október 30., vasárnap

Győzött a szeretet...

Megint győzött a szeretet, és nem kiütéssel, hanem belátással, nyugalommal. Aminek az eredménye megkönnyebülés és felszabadultság. No, de kezdem a sztori elején. A legutóbbi hírlevelemben lelkesen írtam, hogy új műhely foglalkozásokra készülök. Akkor még azt hittem, hogy novemberben és decemberben is fogok 1-1et tartani. És akkor jött a Szeretet és megkérdezte bennem: "Ki akarja a novemberi cuccot? A félelem vagy a szeretet lelkesedik ennyire?" És bebukta Piri, a drága lelkes egóm. Már majdnem elhittem, hogy az inspiráció áradatot "csakmostcsakidén" chinál6om meg. Hmm, hát nem. Nem érett meg, nem tisztult le, és félkész instant formát már nem csomagolok örömbe. Az nem igaz. Szóval nem született meg semmi. Illetve ez így nem igaz.

Mert szerencsére győzött a Szeretet, és a beharangozott novemberi program helyett RAJZOLOK, ALKOTOK a nyugodt családi fészkemben, és sorra készítem a szebbnél-szebb általatok rendelt képeket. A RAJZ-Om oldalon olvas6tok a részletekről. Kattintsatok a kiemelt Rajz-om szóra és máris ott vagytok az információknál. Aki pedig rögvest rendelni kíván, egy külön link is van. Itt ni :)


Ám ezzel még nem ért véget a sztori. Mert bennem is hangosan kelepelt persze a "miértmiééért?",  "pedigteannyirajóóvagy", blablabla. Igen, tudom, hogy képes vagyok egy alkotó programot létrehozni, levezetni, sőt! Még jó hangulatot is tudok teremteni, de kényszerből nem. És az lett az első figyelmeztető jel, hogy itt valami szösz van a rendszerben, hogy tódultak az inspirációk, de a forma nem tisztult,  viszont a feszültség nőttön nőtt bennem. Akkor megint feltettem a kérdést: ki akarja ezt a programot? És 1értelmű képben, lehajtott fejjel megláttam Pirikét, a "mindenlébenkanál" egócskámat. Aki a "lemaradok-kimaradok" lemez mentén hipp-hopp inspiráció cunamit indított.

A drága egócskám mesteri alibikbe csomagolt mindent, érvekkel támogatottan, ám amikor hangosan el kezdtem kimondani, kártyavár módjára semmisült meg minden. És "azért vannak a jóóóbarátok"...tralalalala, hogy segítsenek, és velük 1ütt éberré válhassak. Hálás vagyok a szívbéli Jóbarátaimért, akikkel nyíltan lehet beszélni, beszélgetni. Így tovább tisztult a kép, hogy megkívántam egy 5letet, amivel próbálta elterelni a rajzolásról, a figyelmemet. Az az 5let is jó, DE NEM MOST fog megvalósulni. Mindenkinek kívánom azt a felszabadító érzést, ami egy ilyen felismerés és döntés után keletkezik. A hála vigasztaló jelenlétét, amivel megölelhettem a nélkülözhetetlen egómat, Pirikét. A szégyen még fel-felvillan azért ilyenkor, de nem kap teret már.

Amikor VALÓDI szeretetteli tett indul el bennem, akkor szinte észrevétlen megszületnek a részletek. Ahogy A csodák tanítása gyakorlása mentén érzékelem, az egó mindent bevet, hogy távol tartson a szívemtől, mert számára a szeretet félelmetes. Látszólag jót akar, ám az a jó, amit az egó talál ki, azt a célt szolgálja, hogy fenn tartsa a feszültséget, és belekényszerítsen egy olyan szituációba, amiben imitt-amott lelni némi örömöt. Gyors, instant, eldob6ó megoldásokkal bombáz, és kifogy6atlan munícióval táplálja a drámák és játszmák rendszerét.

Ahogy repedezni kezdett a varázslatosan áradó inspirációk képe, megláttam mögötte a kichi ént, aki fél. És mivel elkötelezetten az örömteli élet mellett tettem le a voksom, így rögtön kiderült, hogy ez biza nem lenne mindenki számára a lehető legjobb, leginkább nekem nem. 
És az Élet nagy tervező. Ezek után megkeresett az a kis csoport, akiknél októberben jártam, és egy újabb találkozót 1eztettünk. Hívtak és én boldogan igent mondtam. Erre a formára nem gondoltam, amikor a csoportos találkozáson merengtem. A HOGYAN nem az én dolgom :)

Marika és János már több alkalommal láttak vendégül, és örömmel osztottam meg a tapasztalataimat a kis csapatukkal. Most újra a 7köznapi munkájukhoz kértek és kapnak gyakorlati 5leteket. Az alábbi űrlap linkjén találtok információkat, ha szeretnétek meghívni magatokhoz:

https://goo.gl/forms/lUxPwcKkBy3LEt3T2 

Meglepő fordulat érkezett, mint mindig, amikor hátralépek, és átadom az irányítást a Lát6atlan Szakértőknek. És ennek így nincsen "izzadságszaga". Ezt a szófordulatot arra vezettem be, amikor mindenképpen ki akar/t préselni Pirikém valamit egy helyzetből, akkor is, ha keresztbe-kasul semmi nem akart passzolni. Szerencsére a napi elme tisztogató rutin segít felülemelkednem, és jó illatot árasztva haladnom. A Szentlélek által forgalmazott "parfűmmel" frissítem magam :)

No és a DECEMBERI PROGRAM KÉSZ
Hiszen már tavaly ki is próbáltuk. Több fordulóban. Ami nem más, mint 
Aki nem hallott volna még róla, az aláhúzott szövegre kattintva elolvas6ja a részleteket.
Idén is
hangoljuk örömre a naptárainkat, 
és rajtuk keresztül a 7köznapjainkat is.

Figyeljétek itt, a facebook oldalamon, és a hírleveleimben az időpontról és a jelentkezésről szóló levelemet. Készülök új 5letekkel, hosszabb időtartamban! Finchi lesz.

ÉS CSUPÁN EGY ALKALMAT TERVEZEK!

Ezzel 1ütt kihirdetem, hogy továbbra is nyitott szívvel és tárt karokkal fogadom a szabadon áramló inspirációkat, mert tudom, hogy a szívem meg tudja különböztetni a valódit a hamistól. Kihirdetem, hogy szeretettel bánok továbbra is a kichi énemmel=Pirivel, és a legodaadóbb társammá nevelem. És azt is kihirdetem, hogy a a rajzolásnak is olyan szabad teret nyitok az életemben, mint a nevetéseimnek.

Gyakorlat:
Mindenkinek köszönöm, hogy akár öntudatlanul vagy szándékosan segít abban, hogy kizárólag a szívem mentén éljem az életemet. Minden tevékenységet, helyzetet, kapcsolatot, ami nem a békességemet szolgálja, örömteli helyreigazításra átadom a Szentléleknek. Az egóm=Pirike nevelését szeretettel és gyengéden folytatom. Megbocsájtok magamnak, ha olykor elhamarkodottan csacsogok. Helyette inkább örömtelien alkotok.

No további csodás legjobbakat mindenkinek!
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Ui:
Szer-víz/terápiák menüpont alatt találtok részletes információt a konzultációs kezeléseimről. Csemegézzetek belőlük. 
A választás után jelentkezzetek be. Telefonáljatok (+36-70/625-11-98), hogy megbeszéljük a találkozónk időpontját.
Szeretettel és jókedvvel fogadok mindenkit. 



Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.