2016. március 17., csütörtök

Egy csodás gyógyulásról...

Számomra a megbocsátás és a hála kéz a kézben járnak. Olyan támaszt ad, ami a legárnyékosabb, legborongósabb napok idején, a felhők fölé emel, ahol köztudottan mindig süt a nap. Azért közben érdemes a földön is járni. Az ágyban-fekvős, a világtól-azautoimmuncuccmiatt-visszavonult időszakomban erősödött fel az a "képességem", hogy azért is köszönetet mondjak, ami "természetes". Ahogy reggelente kinyílt a szemem, és körbenézetem a szobámban, jöttek a könnyeim: Itt vagyok, köszönöm. Köszönöm a családom, az otthonom. Köszönöm, hogy van fedél a fejem felett, és hogy van, aki ételt tesz elém. Köszönöm, hogy egészségesek a gyerekeim. Estééébéééé.

A mostani húsvét előtti lendületben a női oldalam gyógyulásához kapcsolódóan érkeznek helyzetek, régi ismerősök. Így alkalmam van magamban ránézni, hogy mi az, ami miatt újra megbocsáthatok magamnak, ami miatt köszönetet mond6ok. Kaptam visszajelzéseket is, azoktól, akik elkezdték a "21 napos mantra felhívásomat".Van aki arról számol be, hogy azon a napon, amikor elkezdte, szinte azonnal érkezett hozzá egy csodás feloldás. Mások az évek tisztogatása mentén tapasztalják meg a felszabadulást. Nagy öröm számomra, hogy milyen aktivitás indult el, egy ilyen 1szerű felhívás mentén. 

Az alábbiakban egy kedves levelet mutatok. Az írójával anno együtt feküdtünk az ORFI egyik osztályán, és nagyon sokat beszélgettünk. Igaz ritkán találkozunk, de mindig tudunk egymásról. Ezt küldte nekem G. Icu a 21 napos felhívás kapcsán. A teljes nevét az Ő kérésére nem írom meg, de remélem így is átérzitek az örömünket! Íme:
"Szia Ildikó!
Fantasztikus amit csinálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokszor gondolok RÁD.
Emlékszel, amikor 2014-ben beszéltünk és nagyon "magam" alatt voltam? Sokat változtattam akkor  magammal kapcsolatban. Olyat is, amire korábban azt gondoltam:soha nem merném megtenni.  Nagyon sokan nem is értették. Sőt volt aki "harakirizett" is. Már csak mosolygok rajta.Most már tudom, hogy vannak dolgok amik lehúznak. Azt el kell engedni, és olyat választani ami előrébb visz.
Igazad volt, azért kell bizonyos dolgokat leadni, hogy legyen helyük az új dolgoknak.
Azt mondom, külső belső nagytakarítást végeztem. Mindenkinek ajánlom úgy 50 felé:) közepén :):)
Tegnap megkaptam 32 év után, a majdnem  negatív teljes labor leletet. A majdnem azért van , hogy ne felejtsem el, honnan indultam!!! :) :) :) 
Azért csodálatos ez, mert többek között pl.a vesémre kemót is kaptam. Meggondolta magát és elkezdett jól működni. Most úgy működik, mint 1 egészséges vese. 32 év sok küszködés, de nem adtuk fel. Örülök neki. Bízom benne, hogy a segítséget  megkapom a következő időben is. Ezt az életritmusomat, ha kíméletesen is, de tudom folytatni.
Gyógyszereim vannak, maradtak, de soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire fel tudok épülni.
PUSZI, ÉS ÖRÖMTELI SZÉP 7VÉGÉT KÍVÁNOK! ICU
Ui:
A minap egy ügyben "nem"-et mondtam, és megkérdezték, hogy miért. Annyira meglepett, amit válaszoltam, és szerintem ez neked is tetszeni fog:"Most tanulom, hogy ha NEM-et mondok valamire, azt ugyanúgy ne magyarázzam meg, mint azt, amikor igen-t mondok."
G.Ilona.

Ő a fantasztikus! Zseniális, pompás. Meg6ó számomra minden sora. Az nekem mindig csoda, ahogyan EMLÉKEZTETJÜK 1mást arra, amit tudunk, hogy minden REND bennünk van.

Az örömhírek egyedi formáit fogjuk megtapasztalni a Hála7fők ideje alatt is. Aki eddig még nem jelentkezett volna akkor, itt most megteheti:



Az alábbi linken megtalál6ó a teljes leírás, hogyha eddig még nem olvastad volna, hogy mit takar a

Ha közben kedvet érzel csatlakozni, akkor közvetlenül onnan is ki tudod tölteni a jelentkezési lapot.


Ha úgy érzed, hogy egyénileg, személyesen igényelnéd a figyelmemet, akkor pedig a kattints a SZER-VÍZ szóra. Itt kiválaszt6od a számodra legszimpatikus formát.
Szeretettel és jókedvvel fogadlak.

Az öröm legyen veled!
Csajági Ildikó
örömtréner
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.