2016. február 26., péntek

Ajánlom magamat 3. fejezet...

A DzsojLájf szolgáltatások és termékek teljesen bio "készítmények". A tapasztalatok formálták és szinte mindegyik kézzel készített, azok is, ahol esetleg azt hinnétek, hogy a szavak vannak túlsúlyban. Minden egyes darabban találtok törődést és kreativitást. Laktóz és glutén mentesek. Mellőztem a tartósítószereket, és mindenféle kemikáliától illetve vegyszertől le vannak tisztogatva. A lisztre és a fehér cukorra érzékenyek is nyugodtan "fogyaszt6nak" a kínálatomból. Sőt! A nyers és vegán koszton élőkre is kimondottan jó 6ással vagyok.

A SZERetet a fő alapanyag mindegyik portékámban, ezáltal minden KERMI engedélynek megfelelnek, és az általános jó közérzethez nélkülözhetetlenek. Szerencsémre ezt a SZER-t az idők kezdete óta tesztelik nálamnál képzettebb kollégák, így a szavatóságához kétség sem fér. Vannak speciális "fűszereim", mint a nevetés, a jókedv, tartot kártyák, chipetnyi sírás, némi könnyel elkeverve. Ezek ízlés szerint kerülnek terítékre.

Ám van egy része a "receptjeimnek", ami annyira titkos és 1edi, hogy azt terveztem, "ezt-kizárólag-a-gyerekeimnek-adom-tovább". Születésük óta ez a folyamat történik is, viszont az utóbbi időben azt érzékeltem, hogy ami korábban úri passzió vagy játékos hóbort volt, az most biza' élet-halál kérdés is lehet. Így született meg bennem a döntés, hogy közkincsé tegyem azt, amit jómagam is Drága JóAtyámtól kaptam a kopogtat6ó=fizikai világba érkezésemkor. Ezzel valójában azt is elárultam, hogy ez igazából mindenkinél ott van, születésétől fogva, csak van aki nem él a lehetőséggel, és nem használja rendeltetés szerűen. Ez a cucc a SZERETEM MAGAM ízesítő.

Minden "árucikkemben" megtalál6ó ez az ízfokozó. Természetesen azt is mindig figyelembe veszem, hogy ki, milyen "hozott anyaggal" érkezik. Mindenkinek örömmel állok a rendelkezésére, hogy visszaemlékezzen arra a KINCSre, ami valójában Ő saját maga. Az Életszer-víz szolgáltatásomra külön  felhívom a figyelmeteket, ami bár a szer-víz listájában a második, de komplexitásában mégis az első. Azok a  páciensek, akik eddig rendszeresen vették igénybe, arról számoltak be, hogy pl. a döntés helyzetekben tisztábban láttak, így bátrabban választottak és változtattak. Aminek az lett a következménye, hogy 1aránt kiegyensúlyozottabb lett az érzelmi, lelki és anyagi helyzetük.

Ha pedig az itt következő AJÁNLÓIM szóra kattintotok, akkor arról olva6tok, hogyan érezték magukat azok, akik rám szánták magukat. Íme egyikük kedves szavai: "A kezelés visszavisz a szívembe. Szívhinta - professzionàlis testkezelés. Visszajuttat a természetes àllapotomhoz. Vissza a jelenbe. Arra ösztönöz, hogy öltsem magadra újra testem, bújjak bele magamba. Legyen egy a szívem és a testem. 
Emberként gyengéden. 
Testet-lelket egyesítő kezelés. Egyszerűen. Tisztàn. Őserővel."


Gyöngyő
dalszerző-énekes

Véget ért a mese mára, zárul Chili mókatára, ám ha tetszett visszavárlak.
Sőt! Viszont láttok. Jóska, Sára, Terchi, Ferchi, KatasKlára, s valahány név a naptárban, eljövök még hozzátok, a viszont látásra pajtások!

S ha a szer-víz listából sikerült választani, akkor az alábbi elérhetőségeim bármelyikén megtalálsz. Válassz, és gyere!
Szeretettel fogadlak:
Csajági Ildikó
örömtréner

Bejelentkezés:

+36-70/625-11-98
dzsojlajf@gmail.com
https://www.facebook.com/dzsojlajf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.