2015. március 11., szerda

A változás, ami örök...

Miután kikerült a kezeim közül arany kezű grafikus bárátnééém, eeeezt bírta alkotni a vázlatomból...kifaragta :) Jóóó kis csoki formának is el tudom képzelni...és így születnek az új termékek :) Köszönöm Barbinak és köszönöm, hogy Vele is összefútt minket az Ég :)
Kertész Barbara a becsületes neve, és grafikus-Designer. Itt lát6játok a munkáikat.
...és...még...a kép után folyt. köv...



Amikor elszántam magam, hogy elkészítem web-blog oldalamat, akkor azt fohászkodtam magamban, hogy "kérek olyan szakértőket, akik értenek a szerkesztéshez, grafikákhoz, piaci cuccokhoz", és a többi mindenféléhez".
Másnap kaptam egy levelet, egy barátomtól, hogy milyen formátumban küldjek leveleket - azonnal megköszöntem neki a tanácsát. Másnap reggel villant be Barbi arca, felhívtam és Ő, már a megoldásokról kezdett nekem beszélni. Aztán a harmadik ember gyakorlott blog író, és sorol6nám a "véletlen " segítőket, találkozásokat. 

A lényeg újra, hogyha a probléma, a hiány és a sérelem szajkózása, ismétlése helyett KÉRÜNK, akkor van esély a változásra. Mert, amit ismételsz, az növexik, azt locsolod a figyelmeddel. Ha a brazil szappanopera módjára kalapálod a szavakat, akkor ritkán szoktam nyugalmat tapasztalni közben. 
...és aztán, ha jön a mentőháló, akkor ugorj...


Azt szoktam javasolni, hogy oké, mondd el egyszer - AZAZ EGYSZER - olyan embernek, aki meghallgat - AZAZ MEGHALLGAT. Lehet barát, terepauta, egy olyan ember, aki nem kezdi elemezni, nem áll sem ide, sem oda, blablablaaaa...és aztán jöhet a KÉRÉS előkészítése:
Pl.összezavarodtam...felbosszantott...ez már tart6atlan...nem bírom tovább...elegem van...nem látok tisztán...Úristen, de teccik...jaajjj, beleszerettem, pedig nem is ismerem...Jaaj elfelejtettem pénzt felvenni...és a többi és a többi...

Nincs jelentősége, hogy mekkora a "baj". Mindegy, mert mind 1. 
Egy látszólagos akadály az elmédben, amivel távol tartod magad az örömteli lehetőségektől.
A legfontosabb, hogy egyszerűen, természetesen légy őszinte MAGADhoz...és aztán add át az Égieknek. Hogyan? Íme egy példa, és bánj vele szabadon, szabd magadra, a helyzetre, amibe beleragadtál. Bármilyen téren.

Gyakorlat:
Kérlek, hogy oldjátok meg ezt a helyzetet. Olyan megoldást kérek, ami minden érintett számára a lehető legjobb. Itt én nem látok tisztán. Odaadok minden sérelmemet, félelmemet. Kérek helyzetet, lehetőséget, hogy örömtelien oldódjon meg ez a szitu. Pont.

Túl egyszerű miii? Pedig megsúgom, amit minden "öreg" tud: mindig az egyszerű a nagyszerű. 
...és ezt Te is tudod ugyan olyan jól...csak az egó próbálkozik fárad6atlanul...

Csodás szép napot mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.