2015. március 8., vasárnap

Éljen minden bájos szép Nő...és Férfi

...Virágzó
világOMban
MINDEN
Rendben Van...

Rajzolás közben ez a dallam szólalt meg bennem:Éljen minden bájos szép nő...tralalala...ahogy énekes barátnőmtől tanultam, "dallamtapadásom" lett...:)

Ilyenkor szeretem kívül is meghallgatni a fizikai fülemmel, mert hajlamos vagyok "áthallani" úgy a szövegeket, ahogy nekem a kedvemre való...és találtam is pár formációt...és szerencsére találtam egy olyan felvételt is, ahol Férfiak énekelik...
...és...éppen tegnap este azon sétáltattam a gondolataimat, hogy a kopogtat6óban=fizikai világban=duális világban van ennek játéka...és biza' ma a Zoltánokon túl a többi férfit is ünnepeljük...

Ünnepeljük? Mikor ünnepeljük a férfiakat? Apukám mindig azt mondta, hogy "Najóóóó, egy évben 1szer megünnepeljük a nőket, és minden hónapban a fizetéskor pedig a férfiaké a dicsőség". Mindig jókat nevettünk, mert volt benne egy kis szurka-piszka a poénon túl. De ahogy ma ez eszembe jutott, kichit mélyebbre csúszott a vicc - egyébként is a humor mögött mindig van valami valódi tartalom. Az egyenrangúság mindenféle félreértelmezését is átéreztem belőle...és azért továbbra is kerülöm a mély szociológia okfejtéseket. Az ártana a bolondos imidzsemnek :)...a Nőnapról nem is beszélve :)


Számomra az egyik fontos szempont lett az, hogy észre vegyem a "MIVANMOST" helyzeteit. Szoktam-volt mondani: nem hagyom, hogy az egóm elvegye a lehetőség örömét. A félelmei, a régi élmények és a fantazmagóriák képesek kitakarni a pillanatban rejlő ajándékokat. Hess az útból!!! Hogy jön ez a Nőnaphoz? 

Úgy, hogy:


...Hálás vagyok a Férfiaknak, mindegy, hogy milyen módon élik meg magukat. Mert minden alkalommal lehetőségem van megérezni, megélni, felfedezni magamban olyan "szeleteket", amit egyedül a legnagyobb boldogságom közepette sem tudnék itt a fizikai formámban megélni...

...Köszönöm minden Férfinak, a Zoltánokon túl mind1iknek, - kichinek és nagynak, idősnek és fiatalnak, Jóskának, Ferchinek, Bélának, TaMÁSnak - hogy gyógyulhat, szÉpülhet a testem-lelkem-szellemem általuk és velük is. Nélkülük nem lehetnék az, aki most vagyok, és még ami leszek...és persze továbbra is bízom a legjobbakban :)

Búcsúzóul érezzétek magatokat jól Drága Férfiak ti is a bőrötökben. Virággal vagy virág nélkül, legyen mindenkinek csudálatos szép vasárnapja :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.