2017. szeptember 7., csütörtök

IGAZodik...

Kedves Régi Életem!

Sajnálom. Kérlek bocsáss meg. Mindent köszönök és nagyon szeretlek, de inkább hagyom, hogy tovább formálódjon az Örömteli és Felszabadult Életem. Nem tudom elhessegetni a gondolatot. Újra és újra visszatér, hogy: vál-toz-tass. Próbáltam elchitítani, de olyan hangos lett bennem az érzés, hogy "másra-vágyom", hogy úgy érzem, itt az idő egy újabb átalakulásra.

Tudom, hogy ez így felfog6atlan számodra. Hiszen látszólag minden rendben van. Tudom, hogy semmi értelme hiányokra, holmi kacagásokra, csendes heverészésekre hivatkozva felrúgni egy látszólag jól funkcionáló rendszert. Arra lettem figyelmes, hogy a működtetés közben elszivárog az öröm és a kacagás. Sőt! Félelem, szorongás és versengés ólálkodik körülöttem. Amikor ezt felfedeztem, igyekeztem kicserélni az "elemeimet". Mitöbb, sokkal jobban érzem magam, mint valaha. Elevenebb lettem. Új lendületet kaptam.



Kedves Régi Életem! Ha a szavak mögé nézel, mindent érzel. Szeretlek, de sajnos nem tudok tovább veled együtt élni, és nem is akarok, mert azzal nemcsak magamat, de téged is becsapnálak. Mindent köszönök, ha hiszed, ha nem, és mindenért nagyon hálás vagyok. Hiszen nélküled nem lehetnék az, aki és ami most vagyok. Köszönöm a sok-sok közös élményt, az átvirrasztott éjszakákat, akár sírás, akár nevetés kísérte. Nélküled nem tudtam volna idáig eljutni és azzá az emberré válni, aki most vagyok.

Készen állok, hogy kaput nyissak egy újabb fejeznek az Örömteli Beteljesült Életemben. Nem volt könnyű a döntés. Te mindent elkövettél, hogy a lehetőségeinkhez képest a legtöbbet és a legjobbat nyújtsd nekem, illetve nekünk. Én is hasonlóan tettem. Nem spóroltam magammal sosem. Ráadásul, 1edül nem is lennék képes erre a változtatásra. Nem mással, mint magával a Tervezővel és Mindenek Teremtőjével szövetkeztem. Segítséget kértem és kaptam, amit el is fogadok. Elköteleződtem, s közben 6ártalanul szabad vagyok. Szinte hiehetetlen ez a fordulat.

Kívánchi vagyok, milyen új találkozásokat, új élményeket és új lehetőségeket rejt az elkövetkezendő ciklus. Talán neked is feltűnt, hogy mostanában másképpen reagálok bizonyos helyzetekben.  Az is lehet, hogy nem vettél észre semmi változást. Nem baj. A lényeg, hogy én ÉRZEM, valami megváltozott bennem, és látom is, ahogyan ez 6ással van mindenre bennem és körülöttem. Pl. már ÉRZEM a különbséget. Érzem, hogy mi az, ami feltölt, és mi az, ami akadályoz. Érzem a mozdulataim mögötti mozdulatlanságot, érzem a szavaim mögötti csendet, érzem a fák illatát, érzem a víz ringató, gyengéd erejét, bárhol és bármikor.

Most már biztosan tudom, hogy ezek az ÉRZÉSEK mindig a megfelelő helyre, és mindig a leginkább megfelelő szituációhoz vezetnek. Hát most tovább megyek. Drága Régi Életem! Lehet, hogy számodra érthetetlen, hogy miért pont most, miért pont így. Nem tudom. Csak azt ÉRZEM, hogy most valami gyengéd erő született bennem, amit a nyári nappal dédelgettem. Érzem azt a nyugalmat, ami mindenki számára a lehető legjobb megoldásokat hozza. Odaadom magam ennek a biztonságos átalakulásnak. Alakuljon bennem, velem, általam és körülöttem is minden a lehető legjobban.

Lemondok a megélhetésért folyatott végelát6atlan küzdelemről, és erőfeszítések nélkül elfogadom mindazt az ajándékot és támogatás, ami által bőségben töltöm a napjaimat. Indulok. És Teremtőnk dicsőségére alkotok valami csodás életet. Már alig várom. Búcsúzom. Hagyom, hogy a megfelelés és elvárás játszmái minden formában, végleg elporladjanak a Fényben. Nem várom, hogy hálálkodj. Csendesen, lassan és nyugodt szívvel útra kélek. Átrajzolom az életem, és közben a csendben pihentetem a pörgős elmémet. Új ösvényekre lépek, ahol várnak az örömteli örvények.

Edzés:
Őszintén megélem a szívemet és bátran vállalom az életemet. Elfogadom az élet ajándékait. Hagyom, hogy a szerelem beköltözzön az életem minden részletébe. Békében, bőségben és boldogságban élek mindenhol és mindenkor. Egyszerűen, természetesen, könnyedén és tisztán. Isten engem úgy segéljen.

Örömteli életet és jóllétet kívánok és teremtek.
Csajági Ildikó
örömtréner

Fotó: Sarkadi Petra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.