2016. március 24., csütörtök

Másoktól...

Az utóbbi hetekben bármit írtam, mindig felbukkant benne a Hála7fő - Hála Hétfő, persze nem véletlenül. Hiszen ez az a program, ami április 4-től 11 héten át örömteli elfoglaltságaim egyike lesz, a részvevőkkel együtt. Mert 1edül neeem megy :)
Ma mások gondolatait hívtam segítségül. Három olyan véleményt osztok meg veled, amelyek írói számomra fontos személyek. Az írásaikban különböző nézőpontokból kaptok képet rólam. Mind1ikük a saját életében, a maga szakterületén kiváló ember. Hálás vagyok, hogy ismerhetem Őket. 

  • Az első írás egy olyan barátomtól való, aki nemcsak bevezetett a kommunikáció világába anno, hanem biztos támaszként kíséri az utam. A Hála7fő létrejöttében is kulcsszerepük van a Tőle tanult módszereknek. 
  • Az második írás egy olyan társamé, akitől az angyalok birodalmával kapcsolatosan kézzelfog6ó eszközöket kaptam. Nagy örömmel tölt el, hogy barátokként is jelen vagyunk egymás életében.
  • A harmadik írás pedig egy olyan barátomtól való, aki az életének éppen egy teljesen új korszakát építi. Számtalan területen bizonyította eddig is tudását, fejlődni akarását. Kölcsönösen segítjük 1mást a mindennapokban is.


...és következzenek Ők...

Az első:
Mindig is pillanatok alatt megnyerték a bizalmamat azok a tanítók vagy gyógyítók, akik nem próbálnak meg úgy tenni, mintha ők tökéletesek lennének. Ildi épp azzal vált kiváló tarot-tanácsadóvá, hogy annyi mindent megélt a saját életében. Amikor barátnőkként találkozunk, mindig újabb és újabb felismerésekről számol be, amelyek mind hozzátesznek ahhoz a különleges látásmódhoz, amelyet a tarot-kártya rendszerének megismerése kapcsán megszerzett.

Nagyon fontos tudni, hogy a tarot-kártya nem egy jóslási szisztéma. Használata abban segít, hogy felismerjük azt a fontos információt, amely már a rendelkezésünkre áll, csak a félelem alapon működő elménk megpróbálja eltakarni előlünk. Számtalan nehéz helyzetből keveredtem ki megkönnyebbült sóhajjal az után, hogy Ildivel megkérdeztük a kártyát az adott helyzetről.

Kivételes helyzetben vagyok, mert Ildit barátomnak tudhatom, és már többször megtapasztaltam, hogy tényleg számíthatok rá. Volt, hogy életmentésnek számított a jelenléte egy számomra nehéz helyzetben. Ezért biztos vagyok benne, hogy ugyanezzel az odaadással találkozik mindenki, aki tanácsért fordul hozzá.

Sarkadi Kriszta 
szeretetterapauta
www.igazabolszerelem.hu
www.csodautas.com

A második:
A Csajági – vagy ahogy sokan ismerik Chi, Chilli – egy fogalom. Pontosabban egy jelenség. Senkivel össze nem téveszthető egyedi energia- és szeretetbomba, akiből árad a bölcsesség, az életszeretet, és a boldogság. Ildi pusztán a létezésével jobbá teszi az ember hétköznapjait. Chilli azon barátaim egyike, akiket a spirituális utamnak köszönhetek, és aki nélkül sokkal szürkébb lenne az életem. Szeretem a szertelen és megzabolázhatatlan stílusát, amelyet mások talán megnyirbálnának, és jólfésültté tennének. A nyelvet, a szavakat, a betűket, az írást olyan módon használja, ami csak rá jellemző, és persze teljesen eltér a megszokottól, az akadémiailag elvárttól – pont mint a Csajági.

R. Kövér Balázs 
angyalterapeuta
www.angyalisegitseg.com
www.facebook.com/angyalisegitseg

A harmadik:
Az angyalokkal táncoló…. Igen, ez jut eszembe, amikor hozzám ér.  Amikor erős, ám gyengéd ujjai végigzongoráznak a hátamon. Amikor érzem, hogy közvetít. Közvetíti a megfoghatatlant, azt amit csak érzel: megnyugvást, megkönnyebbülést, szeretetet. Amikor hullafáradtan megérkezel és könnyedén távozol. Amikor világító szemei segítően vizslatnak és könnyedén megfogalmazott  tanácsai elkísérnek utadon. Amikor vissza- és visszatérsz, mert érzed, hogy egyszerűen töltekező a vele töltött idő…  Amikor speciális, maga által kidolgozott masszázstechnikája által úgy érzed, van dolgod az életben. Szóval mindez Ő: nekem csak Csajka, akihez lassan 25 éves barátság fűz.Büszke vagyok rá: az erejére, a kitartására, az optimizmusára. Aki megjárta a poklot és a mennyet. Aki most itt a földön az angyalokkal táncoló...

Egri Nagy Erzsébet
külföldieket magyar nyelvre tanító tanár
www.hungarianteacher.eu

Ha Te is szeretnél hasonló élményeket átélni, akkor tarts velünk, és csatlakozz a 11 hetes együttlét sorozathoz. A mai napon (csütörtökön) már csak 4 szabad hely van. 
Kattints  a Hála7fő - Hála Hétfő kifejezésre, és jelentkezz most. 



Az öröm legyen veled!
Ildikó...vagy ahogy Te ismersz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.