2016. március 29., kedd

Légy a játszótársam...

Köszönöm azoknak a bizalmát, akik már elfogadták a meghívásomat és a résztvevői lesznek az április 4-én induló találkozóknak. Ha valaki eddig még nem hallott volna erről, vagy esetleg csak hétfői levelekre gondolt, akkor kérem, hogy MOST kattintson az alábbi linkre,és olvassa át a részletes tájékoztatót - és csatlakozzon hozzánk.

MÉG 3 HELY KÖZÜL VÁLASZT6SZ.
Ha ismered a részleteket, akkor kattints a "jelentkezem most"-ra töltsd ki az űrlapot, és küldd el nekem.

A jelentkezési lap kitöltése után, amikor a KÜLDÉS gombra nyomva elindítod a levelet, figyeld a felugró ablakot. Amint megérkezik hozzám a leveled, a további lépésekről tájékoztatlak. Ha bármi kérdésed lenne közben, nyugodtan hívj fel: +36-70/625-11-98 . Örömmel segítek, amiben tudok. Ahogy tanultam és szoktuk mondani: alakuljon minden úgy, ahogy minden érintett számára a lehető legjobb.
...és ebből Te se maradj ki :)



"Ó Ildikó, hányszor el kell még ezt mesélned, hogy mi történt veled ebben a betegségben"- ezt egy barátunk mondta, aki akkor fuvarozott Budapestre, amikor nem tudtam egyedül utazni a kezelésekre az autoimmun betegségem idején. Itt elolvas6játom, megnézhetitek milyen is voltam akkor. Azt válaszoltam akkor neki, hogy: "ALIG VÁROM". 

Ez az érzés van most is bennem: ALIG VÁROM, hogy már elinduljanak a Hála7fői esték. MÁR CSAK 5 NAP a kezdéséig. Tizenegy héten át összegyűlünk 18.00 - 20.00 között, és közösen teszünk azért, hogy a bennünk és körülöttünk élő képekben minden félelmetes örömtelivé változzék.

Ehhez átadom a résztvevőknek, azokat a gyakorlati tapasztalataimat, ami mentén a tünet mentes életemet élem, gyógyszerek nélkül. A csodák tanítása gyakorlataiból tanultam és tettem a 7köznapi szó használatommá az örömteli helyreigazítás kifejezést. Erre készülök azokkal, akik csatlakoznak hozzám április 4-én. Ez az elme tisztogatás zajlik bennem és a környezetemben, amióta kijelentettem ezt a mondatot: "Tudom, hogy meggyógyultam, kérek türelmet és erőt, hogy kibírjam, amíg ez átíródik a testemen." MEGTÖRTÉNT, és 2011. 04. 04 óta minden nap megtörténik - tudatosan. 
Olyan támogató légkörre vágyom újra és újra, ahol a résztvevőkkel rendszeresen megtesszük a magunk helyreállításait. Fürdőzünk a változások örömében, ha úgy adódik a könnyeinket is odaadjuk a bennünk élő kincsekért cserében. 

Erre hívlak. Erre hívok mindenkit, aki a test tudatosság, a lélek tudatosság mellett az örömmel is tudatosan kíván kapcsolódni. Sőt! Napi szokásává kívánja tenni.
Három kedves barátom is köztünk lesz, akiktől már a korábbi írásomban olvas6tatok ajánlást. Aki lemaradt volna Róluk, MÁSOKTÓL címmel megtaláljátok a www.dzsojlajf.hu oldalamon, és bepótol6játok. Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy Ők is velünk tartanak. 


...és...
Mosolyogva írom, és tudom, hogy igaz:
Már csak 5 nap van hátra, hogy csatlakozz, 
már csak 3 hely. 
Döntsd el most!
Gyere közénk.

Szeretettel, jókedvvel, saját magam által rajzolt füzettel, 
és további AJÁNDÉKOKKAL fogadom az érkezőket.
LEGYÉL Te is a játszótársunk! 
Készülj fel velünk a nyári kalandokra.

Az öröm legyen veletek!

Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner
+36-706625-11-98


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.