2017. november 26., vasárnap

Ajánlom magamat 4. fejezet...

2013.12. 14-én jegyeztem fel:
Amerre jársz
Áldás szálljon,
Benned s Bennem
Fénnyé váljon.
Minden cseppjét
nevetve vállalom.

Hiszek és bízom a csodákban. Minden sor, ami így a "semmiből" kigurul, mindig egy csoda nekem. A nyitott szívemmel elébük is megyek, mert ez az életem elixírje. Hogyan megyek elébük? Például úgy, hogy a 7köznapjaimat idestova ötödik éve A csodák tanítása gyakorlataival indítom. Mint  a reggeli a testemnek, úgy a gyakorlatok az egómnak finom csemegék. Most már. Nem volt mindig így. Amikor a kezembe vettem először, akkor szinte kikértem magamnak, hogy Isten Fia lennék, hiszen épp azt igyekeztem magamban tudatosítani, hogy LÁÁÁÁÁÁNY vagyok.  Volt fázis, amikor azt sem tudtam, hogy Fiú vagyok vagy lány. 😅 Ma már lányként, sőt nőként is boldogan élem a valódi Fiú minőségemet, az isteni önvalómat. Van még hely a fejlődésre 😉

Az is jó menet volt, amikor az a kérdés keringett bennem, hogy van vagy nincs szabad akarat. Ma már szabad akaratomból, teljes nyugalommal mondom, sőt kérem: "Legyen meg a Te Akaratod Atyám, mert az tuti nekem a legjobb." És nem félek ezt kimondani.
Amikor nap közben valami kibillent, mert az is akad, akkor a figyelmemet, ezek a gyakorlatok a nyugalomra irányítják újra. Mint egy varázsige, amit addig olvasgatok és annyiszor mormolom, amíg helyre nem áll bennem a béke. Még ma sem tudom kapásból a leckék mondatait, amiért a tökéletes mániás egóm, persze méltatlankodik. Ám tudom, hogy ennek semmi jelentősége a valódi örömteli élet szempontjából. Egy kulcs-mondat akkor is segít, megtart, ha nem értem, és akkor is biztonságot teremt, ha a feljegyzésemből olvasom el a mondatokat. Mert az ÉRZÉS életre kelt, és bennem van. 



Az ünnepek idején, ahogy sűrűsödnek a szeretet felhők, csodás 1szerű eszköz nekem a Játssz MA pakli is. Reggelente kihúzom a napi lapot, és döbbenet, hogy mára fogmosás után képes lennék elfeljeteni, ha nem lenne az orrom elé téve, hogy "Heeeej! Helló, ma ÖRÖMTELI VAGYOK. Akkor hess innen rémisztő híre és gondolatok." Jót tesz emlékeznem arra, hogy milyen minőségek működnek bennem, és rácsodálkoznom, hogy milyen kézzelfog6ó eredmények születnek abból, ha 1üttműködik bennem a személyes és az isteni részem. Ehhez fárad6atlanul emlékeztetem magam, arra is, hogy mit jelent valójában szabadon élni. Segít, hogy megtaláljam magamban a csendet, és abból induljak, szóljak vagy épp hallgassak. 

"Nem értettem, hogy mitől vagyok szabad, sem azt, hogy mi lehet a szabadság, és azt sem tudtam, hogy merre keressem. Atyám, egészen addig hiába kutattam, amíg meg nem hallottam Hangod útmutatásait. Többé nem próbálom meg irányítani magam. Hiszen nem is én hoztam létre, és meg sem értettem a szabadságomhoz vezető utat. De bízom Tebenned. Többé nem veszítelek el Téged, Aki felruháztál a szabadsággal engem, megszentelt Fiadat. Hangod irányít, a Tehozzád vezető út pedig végre nyitva áll, és tisztán látszik. Atyám, szabadságom egyedül Tebenned rejlik. Atyám, az én akaratom az, hogy visszatérjek." (ACST - 321. gyakorlat, Sarkadi Kriszta fordításában)

Ezek a sorok mindig kisöprik belőlem a szabadsághoz való ragaszkodás morzsáit, és valódi lendületet adnak. Örömmel kezdem a napom az isteni minőségre hangolódással, és könnyedébben teszem a dolgom, a legnagyobb karácsonyi zsivajban is. Használom a kedvenc eszközeimet, és egy kis ünnepi partira készülök, ahol összeHangolódunk, ahol emlékeztetjük 1mást a jóra, az örömre és a játékosságra. Számtalan mondatot mutatok a nyitott füzeteimből, alkotásaimból, amelyik közül tapasztalatom szerint bármelyik képes egy nehéz pillanatot megkönnyíteni. 

2017. december 19-én kedden,
12.00-19.30-ig
idén az utolsó alkalommal, 
amikor személyesen lehet Játssz MA kártyacsomagot vásárolni,
Budapesten,
egy kis adventi partit tartok.

Mi történik ezen a kis partin?
  • Dedikálom, az ajándékba szánt paklidat, paklikat, amit személyesen veszel át.
  • Frissiben elkészítem a személyre szóló ajándék kuponját annak, akinek egy konzultációt ajándékozol velem. 
  • A Játssz MA kártyával kapcsolatos kérdésekre örömmel válaszolok. 
  • A naplóimból választ6sz magadnak 2018-ra varázsmondatot, mert szerte-szana kiteszem őket, és csemegézhetsz belőlük.
Hamarosan további részleteket is elmondok erről az alkalomról. Írd be most a naptáradba, mert garantálom, hogy jó hangulatban, és értékes ajándékokkal térsz haza, bármilyen rövid időre is jössz el. Mindennapi csodáinkat kérjük és fogadjuk addig is, és emlékezünk minden nap arra, hogy minden valódi változás ajtajának belül van a kulcsa. 

Örömteli életet kívánok és chinálok.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó

Illusztráció: Shabby & Charme

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.