2017. szeptember 18., hétfő

Válogatás...


"Azzal azonosulsz, ami számodra megteremti a biztonságot. Bármi legyen is az, hiszel benne, hogy egy teveled. Biztonságodat az igazságban van, nem pedig a hazugságokban keresendő. A szeretettől leszel biztonságban. A félelem nem létezik. Azonosulj a szeretettel, és biztonságban vagy. Azonosulj a szeretettel, és hazaérkeztél. Azonosulj a szeretettel, és találd meg Önvalód." (A csodák tanítása)

Azt szeretném a következő évemben, hogy mindazt az örömet és biztonságot, amit belül érzek, továbbra is a szeretetre és az örömre fókuszálva, 1re szélesebb körben kiterjeszthessem. Minden nap a szeretettel kívánok azonosulni. Még nem látom tisztán a következő lépéseket, de nincs kétségem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek.


Az elmúlt napokban átfésültem, hogy éppen most vajon milyen érzések, helyzetek okoznak bennem bizonytalanságot. Ahogy teltek a napok, mindig ránéztem arra, amit a történések elém hoztak. Nem agyaltam róluk. Így újra alkalmam nyílt, hogy a megbocsájtás erejével és energiájával szélnek eresszem a beteljesült örömteli életem útjában álló elavult hitrendszereimet, és gondolataimat. Nekem ez a vesszőparipám. Kértem a helyükre feltétel nélküli szeretetet, és az elemzések helyett, jó mélyeket lélegezve, kifújtam a régit, és belélegeztem az újat. Készülök a télre, hogy válogatott vetőmagok kerüljenek a "földembe".

Közben a főszerepben változatlanul a LASSAN-LASSAN maradt. Azt is kértem, hogy a félelem mindenféle formája tisztuljon ki a szívemből - lehet az sajnálat, irigység, féltékenység, türelmetlenség, segíteni akarás, kapkodás, harag, versengés, kishitűség, büszkeség vagy gőg. Azok is, amiről látszólag tudomásom sincsen. És minden nap hálát adtam, hogy van fedél a fejem felett, hogy egészséges a családom, és sorol6nám. Mindenre, amire csak ránéztem, hálát terítettem. 

Edzés:
Végleg abbahagyom az önostorozást. Sőt! Megnyílok, és elfogadom az isteni vezetést és támogatást. Elfogadom az áldásokat és a csodákat. Minden változással kapcsolatos félelmemet átadok a Szentléleknek, így könnyebb az átmenet. Az új életem kibontakozásában élvezem az élet bőségét a szívemben. Ez a kulcsa a gazdagabb és boldogabb jövőhöz.

Örömteli életet kívánok és teremtek.
Csajági Ildikó
örömtréner

Illusztáció: net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.