2017. szeptember 26., kedd

Nem kérem...

Az az érzés fontos nekem, ami a tapasztalás közben bennem születik. Pl: Mi az, amit soha többet nem kívánok átélni, és mi az, amit örömmel ölelek magamhoz újra és újra. Persze, szokás mondani, hogy "soha-ne-mondd-hogy-soha", ám jómagam bátran használom, mert az ego irányítása helyett a Szentlélek felé kívánom fordítani teljesen a figyelmemet. Hálás vagyok a múlt tapasztalataiért, és szeretettel, sőt rendszeresen és tudatosan búcsút is veszek tőlük - akár pozitív, akár negatív élmény ért -, hogy legyen bennem hely azoknak a számára, amiről fogalmam sincs, mert még sosem éltem át. A csodák tanításának a gyakorlataival minden nap emlékezem a Határtalan Öröm jelenlétére az életemben. Illetve, hogy ebben a közegben fejlődjön és gazdagodjon az életem.

Az is előfordul, hogy azt meg tudom fogalmazni, hogy mit nem szeretnék már többet az életemben, de azt, hogy mit kérek helyette, még nem tudom. Ilyenkor azonnal kérem, hogy töltődjek fel feltétel nélküli szeretettel és álljon helyre bennem az isteni béke. Ez olyan helyzeteket hoz, amikből már választ6ok a saját igényem szerint. Nagyon soxor leírtam már, és nagyon soxor le fogom írni: "Az örömöt, a belső békét, a nyugalmat választom - minden körülmények között." A füzeteimben minden nap belekerül ennek a szándéknak valamilyen formája.




Legutóbb egy reggel, az egyik barátnőmtől ezt az sms-t kaptam: "Édes Kincs, ez a leghitelesebb MLM, ahogy minden pillanatban az örömöt választjuk. Örömatombombát robbantottál az életeddel." Az egóm perszeeee azonnal ott lebzselt, és már készült is, hogy a gőg és a büszkeség matricáját rábiggyessze a szitura. Ám kedvesen eltessékeltem. Hajrá, előre az örömteli végtelenbeee bele és tovább!!! A Szentlélek tudja oda az 1enes és 1szerű utat, követem. Továbbra is nyitott vagyok tanulni, gyakorolni a valódi felszabadult életet. Hajlandó vagyok elfogadni, ha elfáradok, ha megijedek, és gyengéd erővel felkarolni magamat és a környezetemet: "Nincsen semmi baj".

Minden napom az emlékektől megtisztítom. Hálába csomagolom, és a szél szárnyaira bízom. Megbocsátok magamnak, ha olykor mégis bele gabalyodom. Ilyenkor a felvillanó szálba, szerető figyelemmel belekapaszkodom, és lépésről-lépésre a félelmeimet felgombolyítom. Közben egyszerűen, természetesen, könnyedén az Univerzumnak örömteli helyreigazításra a felismeréseimet folyamatosan átadom, majd a Határtalan Szeretetben feloldódom. És elfogadom a virágzó világom. És megyek, teszem a dóóógom. Rajzolok, porszívózok, fogat mosok, és sorolom, és sorolom-om-om-om.

Edzés:
Tisztelem és szeretem magam. Ebből növexik a világom. Ebből táplálkoznak a kapcsolataim. Végleg abbahagytam a saját akadályoztatásomat így akadálytalanul áramlik az erőm a testemben és körülöttem. Élvezem a valódi nagyságom és szépségem. Összeér bennem a lent és a fent, a kint és a bent, és teljességgel elfogadom azt, aki vagyok. És elfogadlak.

Örömteli életet kívánok és teremtek.
Az öröm legyen veletek!
Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner

Art: Dima Dmitriev

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.