2016. június 21., kedd

Emlékek...

Az elmúlt 11 hétben a Hála7fők csoportos 1üttlétei nagyban hozzájárultak, hogy könnyebben különbséget tegyek az emlékek és a valódi jelenlét örömei között. Az egó fárad6atlanul másol, és ez a tanulásnak egy nagyon fontos és hasznos formája - bizonyos keretek között. Amikor a bennem élő kichi én meghallja, hogy azt mondom fűnek-fának, hogy "örömben-élek", azonnal belehelyezkedik ebbe is, bár apró csúsztatással: az igeidőben téved egy hajszálnyit. Özön számra veszi elő az elmúlt örömöket, akár előző életekből táplálkozóakat is. Ám a valódi Öröm itt és Most VAN. "Emléxel?" -dobja fel a kérdést, és "Persze-persze-nagyon-klassz-VOLT"- hangzik belül a válasz rá, és ilyenkor gyengéden a jelenbe kezdem kormányozni a figyelmem: "Ódeeeeszuper!-Es-mi-van-most?" Ezzel megelőzöm, hogy a pillanat tört része alatt átröppenjek a jövő előrelát6atalan útvesztőibe. Már amikor sikerül. Az elmúlt hétfők ebben edzette meg, hogy kalandoz6tunk az időben, technikákban, meditációkban, ám a legfontosabb felismerés mindig visszatért bennem: az, hogy minden körülmény között tudjunk felszabadultak és jókedvűek lenni. Köszönöm minden résztvevőnek ezt a csodás, közös utazást.



Az az érzésfontos nekem, ami a tapasztalás közben születik bennem. Mi az, amit soha többet nem kívánok átélni, és mi az, amit örömmel ölelek magamhoz újra és újra. Hálás vagyok a múlt tapasztalataiért, és szeretettel, sőt rendszeresen és tudatosan búcsút is veszek tőlük - akár pozitív, akár negatív élmény ért -, hogy legyen bennem hely azoknak az élményeknek a számára, amiről fogalmam sincs, mert még sosem éltem át. A csodák tanításának a gyakorlataival minden nap emlékezem a Határtalan Öröm jelenlétére az életemben. Illetve, hogy ebben a közegben növekedjen az életem.

Nagyon soxor leírtam már, és nagyon soxor le fogom írni: Az örömöt, a belső békét, a nyugalmat választom - minden körülmények között. A füzeteimben minden nap belekerül ennek a szándéknak valamilyen formája. Legutóbb egy reggel, az egyik barátnőmtől ezt az sms-t kaptam: "Édes Kincs, ez a leghitelesebb MLM, ahogy minden pillanatban az örömöt választjuk. Örömatombombát robbantottál...az életeddel :)" Az egóm - Piri - perszeeee azonnal ott lebzselt, és már készült, hogy a gőg és a büszkeség matricáját rábiggyessze a szitura. Ám kedvesen eltessékeltem. Hajrá, előre az örömteli végtelenbeee bele és tovább!!! Az élet Öröm- hálózatában, független forgalmazó és felhasználó vagyok, és maradok. Továbbra is nyitott vagyok tanulni, gyakorolni a valódi felszabadult életet. Hajlandó vagyok elfogadni, ha elfáradok, ha megijedek, és gyengéd erővel felkarolni magamat és a környezetemet: nincsen semmi baj.

Gyakorlat:
Minden napom az emlékektől megtisztítom. Hálába csomagolom, és a szél szárnyaira bízom. Megbocsátok magamnak, ha olykor mégis bele gabalyodom. Ilyenkor a felvillanó szálba, szerető figyelemmel bele kapaszkodom, és lépésről-lépésre a félelmeimet felgombolyítom. Közben egyszerűen, természetesen, könnyedén az Univerzumnak örömteli helyreigazításra a felismeréseimet folyamatosan átadom. A Határtalan Szeretetben feloldódom. És elfogadom a virágzó világom.És megyek, és teszem a dóóógom.

Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Kép: Jennifer Yoswa

Ui. Aki még június 29-e előtt szívesen feltöltené az öröm-elemeit a kezeléseim által, ne tétovázzon.
Szóval a Szer-víz/terápiák közül válaszd ki a számodra legalkalmasabbat és hívj. Kattints a Szer-víz szóra, és döntsd el, melyikre van szükséged.
Szeretettel és jókedvvel fogadlak!
Ildikó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.