2016. április 23., szombat

A romol6atlan test...

A minap a vonaton jutott eszembe, ez a kifejezés, hogy romol6atlan test. Mindig misztikus csodaként gondoltam erre a témára. Persze újra keresni kezdtem képeket, szövegeket erről. Több oldalról is olvasgattam, aztán született egy számomra nagyon egyszerű csajági-féle képlet. Akit minden pillanatban szeretetteli gondolatok járnak át, akinek minden szavát és tettét az Öröm működteti, azt a Szeretet konzerválja, ránctalanítja. Ápolja, helyreigazítja, támogatja és tartósítja. A félelemmel teli elmének felfog6atlan, hogy a halál után mindenki romol6atlan, sőt, örökké él. Ez a test, mint a ruha szükségtelenné válik, amikor a másvilágra zsilipelünk, akkor mit faxizni itt vele. Szóval arra jutottam, hogy jómagam már életemben a romol6atlanságra törexem. Most a halál utáni örök-élet vonalat nyitva hagyom :)

A testünk fontos eszköz, hogy tapasztalhassunk, ha már itt vagyunk. A fiam egyik kedvenc idézete így szól erről:"Vigyázz a testedre, ez az egyetlen hely, ahol élhetsz" - Jim Rohn. Amikor beszélgettünk vele (a fiammal) erről, azt kérdeztem tőle, hogy szerinte mit jelent, hogy "egyetlen hely", amikor több életet is élhetünk. "Anya, lehet újra születünk, de többször nem leszel csajágiildikó. Szóval erre a szerepre ez a test az egyetlen hely. " Ez a betegségem előtt történt, és hálás vagyok, hogy még itt irogat6ok ebből a testből kikandikálva. A gyerekeim meg a fő mestereim: a lányom és a fiam 1aránt. Mázlista vagyok!


Éljünk hát romol6atlanul! Itt és most! Az életet a feszültség működteti, éjjel és nappal, nő és férfi, szép és csúnya, kicsi és nagy, okos és buta, blablabla. Mintha a nyugalom az üveghegyen és az óperenciás tengeren is túl lenne. Pedig ahol létezik a kettő, ott biztosan jelen van a harmadik is. Ez a 3. alkotó elem számomra a belső béke=nyugalom . Mindenkiben benne van ez a rész, ami képes megtartani a legvadabb természeti viharok között is. Ez az a részünk, ami folyamatosan az egyensúlyra törexik, ez az, ami nekem a romol6atlanság szérumom. Feltételezem másoknak is. Régen észre sem vettem, hogy milyen szenvedéllyel tekertem a drámák fonalát, ma már a játszma mentes életemet szÉpítem. Ehhez gyűjtöm az új eszközöket, így közelítek emberhez, helyzethez. Erre buzdítok másokat is.

Páran kaptam már tőlem Serenity szérumot, azaz olyan levelet, amiben virtuálisan küldtem jókedvet, és a visszajelzések szerint, mire elolvasták az irományomat, vagy mosolyogtak egyet, vagy akár hangosan fel is röhögtek. Plussz, ha rendszeresen eszükbe jutok, akkor vigyorognak, mint a vadalma, akár legyintenek is egyet:"Lökött-egy-tyúk". Ez a legfőbb tartósítószeremLehet, egyszer indítok alakformálást Serenity szérummal, virtuálisan. Garanciában a romol6atlan testért. Reklamációt csak akkor fogadok el, ha a halál után a fogyasztó teste elporladna. Hm...tuti cucc, mert a reklamálóknak nem kell külön ügyfélszolgálatot működtetnem. No, de félre a tréfát, az is eszembe jutott, amit anno a zen mesternőmtől hallottam, hogyha a sejtjeinkben nem lenne félelem, akkor frissek és fiatalok maradnánk. Az bizti', hogy nyugodtabbak lennénk/vagyunk, akkor pedig egészségesebbek is. Kedvetek szerint szőjjétek ezt tovább.

Akármennyire is csacsiságnak tűnnek ezek a szavak, továbbra is meggyőződésem, hogy a jókedvem volt a fő gyógyszerem, és az, hogy tisztán megszületett bennem az önszeretet. Ez mentette meg az életemet. Mi értelme lett volna itt maradnom további önostorozásra, mások hibáztatására. A többi körítés pedig hab és dísz volt a tortámon. Vegyítettem sok alvással, és pihenéssel, amit a nyug6atlan, virgonc, izgága egómnak elég nehéz volt megérteni-e. Nem is értette meg, ezért lett kizárva az új életem döntési mechanizmusából. Klassz végrehajtóvá vált :)

A mai napig a fő gyógyszerem, a legjobb táplálékkiegészítőm, és a legkomplexebb élet-elíxírem az, hogy szeretem, tisztelem és elfogadom magam olyannak amilyen vagyok. Persze a változás és a megvalósítás folyamatos figyelmet igényel. Ám nem hagyom, hogy az egóm belekontárkodjon, mert akkor fuccs a romol6atlan testnek, és az örömteli életnek. Amíg élek, folyamatos a magam szervizelése is, ha az autóinkat rendszeresen visszük karbantartásra, miért tenném másképpen a lelkem karosszériájával. Ez lett az életem egyik főszerepe is: KARban-tartó :)


Elérhető vagyok, és boldogan állok a rendelkezésére mindenkinek, aki valóban ki akar magával békülni. Ennek az a mellék6ása, hogy a környezeteddel is megváltozik a viszonyod. Van akit ez kellő- képpen megriaszt. No para! A hosszútávúság szempontjából mindenki a nyugalomra és a kedves szavakra vágyik. Ehhez az első lépésben magunkhoz szükséges kedvesen, és nyugodtan fordulni. Aztán úgy rá lehet szokni, hogy nem is kívántok másképpen létezni. Jó móka! S az egészség, a boldog családi 7köznapok miatt is mindenképpen megéri. Szóval arra bátorítok mindenkit, hogy már a halála előtt is válassza a romol6atlanságot. Használjunk finom szavakat, "neadjisten" humánus gondolatokat! Csodálkozva fogjátok tapasztalni, hogy gyengédebbekké és mégis 6ározottabbakká váltok, és felszabadultabban telnek a mindennapok.

Az Érint-Ő kezelésem ebben segít. 
Összebékít önmagaddal és helyreigazítja a romlott gondolatokat. 
Így a testben is megkezdődik romlott-talanítás. 
Kattints a sárga Érint-Ő szóra, és olvad el a részletes leírást. 
Szeretettel és jókedvvel fogadlak.

Gyakorlat:
Figyelem a gondolataimat, és minden ami bántó, ostorozó, ítélkező, egy mély sóhajjal elporlasztom. Minden porcikámat az öröm és a megbocsátás elixírjével romol6atlan formában tartom. A belső béke és nyugalom gyümölcseiből lakmározom. Szétosztom a mosolyom.

Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Fotó: net

Ui:
Szer-víz/terápiák menüpont alatt találtok részletes információt a konzultációs kezeléseimről. Csemegézzetek belőlük.
A választás után telefonáljatok (+36-70/625-11-98), hogy megbeszéljük a találkozó időpontját.
Szeretettel és jókedvvel fogadok mindenkit. 

Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.