2016. április 18., hétfő

Katarzis...

"Amikor eldöntötted, hogy alászállsz ebbe a fizikai testbe, tökéletesen értetted az örökkévaló Forrásenergiával való kapcsolatodat, és tudtad, hogy érzelmeid jelzései minden pillanatban tudatják veled e kapcsolat állapotát. Tudván, milyen hathatós útmutatást fogsz kapni, amely örökké a rendelkezésedre áll, nem érezhetted veszélyben magad, nem volt benned zavarodottság - csak kalandvágy és valódi lelkesültség." - Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvben találod meg ezeket a sorokat.

Emléxem, amikor azt mondtam, hogy "az-a-legnagyobb-félelmem-hogy-minden-álmom-valóra-válik". Nem sokkal ezután indultak el azok a folyamatok bennem, ami autoimmun betegség néven híresült el a világban. Ebben a kifelé ijesztő korszakomban tudatosodott bennem teljesen ami a fenti idézetben is megtalál6ó, hogy a Forrás, Aki engem is teremtett, sosem felejtkezett el rólam, sohasem haragudott rám. Mostanában teljesen az az érzés jár át, hogy amiről a kórházi ágyon álmodoztam, vagy még jóval régebben, az MOST TÖRTÉNIK. Itt van körülöttem.


Mindig sok kép kering bennem, a meditációk során, a csendben ücsörgések közben is, és bármit teszek, mintha kép-a-képben üzemmódban működnék. Semmi különleges nincs ebben. Van aki észreveszi, van, aki nem. Van, aki különleges adottságnak tekinti, van, aki nem. Véleményem szerint mindenki képes rá. Az, hogy milyen mértékben, az az embertől függ. Tennivalóm csupán annyi, hogy figyelek. Persze az egóm szeretne jeleket, értelmeket, matricákat gyártani, amit szintén figyelek. Szerencsére egyre többet észre is veszem a trükkjeit/m, és nyugodt mederbe tudom tartani. Engedem játszani az elmémet, de a döntést a szívemből növesztem. Pl. azt vallom, hogy a halálfélelem valójában az egóm azon félelméből fakadt, hogy nem irányít6. Mióta megtapasztaltam a halál nyugalmát tudom, hogy a legjobb dolog ami történhet velem, hogyha átadom az irányítást, és várom a következő lépéshez az koordinátákat:ÉRZEM-TESZEM, és majd utólag megértem. Kaland és játék az élet :)

Természetesen ezt egy dörzsölt egó cáfolja :) Izgalmas gyakorlás úgy élni a mindennapjaimat, hogy hiszem: a két világ nem független egymástól. Az álom és a valóság EGY. Amikor az Érint-Ő kezelésem közben "látok" képeket, ott is a hangulat az, amit inkább el tudok mesélni, mert a teljesség elmond6atlan. Arra bátorítok mindenkit, hogy újra és újra merüljön el úgy ebben a fizikai világhoz képest mesevilágban, hogy amikor kinyitja a szemét, képes legyen felfedezni maga körül is a nyugalmat, az örömöt, a színeket, a harmóniát. Mindenki képes "áthozni" az ÉRZÉST, és megélni itt, a test 6árai között. Ezért jöttünk. Játszani, ÉREZNI, tenni, és hogy minek mi az értelme, az utólag mindig kiderül.

Gyakorlás:
Szárnyal az életem, szikráznak a szemeim, ölelnek a karjaim. Legyen szép az életed! Emléxel? Ezt kérted, és ezt is érdemled. Az Élet szeret téged.

Csajági Ildikó
örömtréner
Fotó: Lincanto

Ui:
Szer-víz menüpont alatt találtok részletes információt a konzultációs kezeléseimről. Csemegézzetek belőlük.
A választás után telefonáljatok (+36-70/625-11-98), hogy megbeszéljük a találkozó időpontját.
Szeretettel és jókedvvel fogadok mindenkit. 

Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.