2015. június 3., szerda

Írjak, ne írjak...

Érdekes játék ez egy beszédes egójú emberke esetében, amilyen jómagam is vagyok. Mert, a "mirőlisírjak" itt meg ott hever az utcán, és közben, mire az asztalhoz érek, már el is múlt belőlem. És persze mégsem. Annyi feleslegeset beszéltem már eddigi életem során, csak a figyelem kedvéért. Ez is az :)

Mégis lett bennem egy törekvés, hogy ami ide kerül, abban legyen használ6ó mások számára is - és közben örömet okozzon jómagamnak is - és minden személyes szándék nélküli is legyen :) :) :)

Újabb rétegébe érkeztem a felszabadult életnek. Az egyik mumus, amit az egóm növesztett, az az "nincshelyeditt". Decemberben még elszomorított és megijesztett, kettő hete is rám ijesztett, de elég volt egy jó irányú mondat a barátnőmtől - nevetve mondta:"Mondd meg az egódnak, hogy bőség van!"...és tényleg :)

A Szeretet bőségre teremtett mindenkit. A Szeretetteli Bőség, örömet, valódi nyugalmat és helyet ad - először magamon belül, és aztán körülöttem is. Amikor jókedv van kívül akkor az a bennem élő jókedvet  tükrözi vissza, ugye? Kipp-kopp kopogok!!! Kinyitod az ajtódat? Belülről nyílik :) Én meg itt vigyorgok :)

A valóságban nincs ajtó, nincsenek falak, így nyitogatni sem kell semmit. De itt a fizikai=kopogtat6ó világban vannak 6árok :)

...mindig van egy pad, ahol megpihenhetsz, és 5letelhetsz...
...mindig van egy váll - vagy párna - ahová lehajt6od a fejed, ha úgy hozza kedved...
...mindig van egy táska, amiben veled lehetnek a "varázseszközeid"...
...mindig van egy ház, ami befogad, és ahol gyönyörködhetsz a pillanatban...
...és MINDIG VAGY TE, aki utazik, aki pihen, aki pakol, aki mereng, aki gyönyörködik...

Elindulsz, haladsz, vársz, készülsz, félsz, megállsz, vársz, készülsz, figyelsz, írsz...és ugrassz.
Hogy TALÁLKOZHASS: emberrel, helyzettel, érzésekkel...
Hogy TALÁLKOZHASS: lát6óval és Lát6atlannal...
Hogy TALÁLKOZHASS: önmagaddal, önValóddal, a benned élő valósággal...


Gyakorlat:
Érzem, teszem-leírom, kiírom, hogy az elmém minden formában tisztuljon. Köszönöm, hogy örömteli szó-vivőként tehetem a dógóm. Becsülöm és tisztelem a többi ékesszavú barátom.

Fotó: net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.