2015. március 1., vasárnap

Megszületett...

No kezicsukálom, ez is megszületett!
Ezt a pillanatot vártam is, féltem is tőle, izgultam is miattaaaa...és most meg azt mondom: "Hmm, legyen, ahogy lenni-e kell. Csapjunk a lovak közé!" 

Mindent elkövettem, hogy a lehetőségeimhez képest a lehető legjobb legyen ez a felület. Olyan legyen, ami érzékelteti azt, aki éppen most vagyok. Ha arra vártam volna, hogy tökéletes legyen, akkor Ti sohasem láttatok volna belőle semmit :) :) :)
Akárhányszor átolvastam, mindig találtam benne hibát, így most, azokkal a tévesztésekkel együtt is útjára bocsátom, amit nem vettem észre. Az elkövetkezendő 200 évben lesz alkalmam a helyreigazításokra :) :) :)

Ez a "hely" számomra olyan SZER-víz,  ahol a "víz" minden cseppjét üdítőül szánom másoknak is.
Kinyitom most a "a csapom" és folytatom a chinosítást, a rendezgetést. Örömmel alakítom, tisztogatom tovább kívül-belül, hiszen a saját alakulásom pillanatait mutatom be nap, mint nap...az örömteli végtelenig és onnan is tovább :)

Közben egy nyári tralalalára is ráleltem itt a nagy pakolászásban. Íme:

Hagyom, hogy 
a szívem
minden kincse,
mindenhol és
mindenkor, 
minden árnyon
és bánaton
által ragyogjon.

Vállalom és Rád
hagyom Atyám, 
hogy a szívemben
mindenkor és
mindenhol
a mindenki számára
legjobb dal
zakatoljon.

tadamm
tadamm
tadamm

2014. 08. 30. hajnal 4:30
...és...

Az elmúlt évek belső munkájának lát6ó eredménye ez most itt nekem, és továbbra is bízom abban, hogy a hasonló a hasonlóakat vonzza - és a különbözőekkel meg kívánchian ismerkedik. Amikor kismama voltam mindenhol babakocsikat és kismamákat láttam. Manapság szebbnél-szebb kézműves alkotást, lelkes embert látok, akik például a fiókok alján lapuló huzalokból gyönyörű ékszereket varázsolnak, akik a kezük ügyébe kerülő mások számára értéktelen tárgyakból, szavakból egy mesebeli valóságot alkotnak.

Ébredjünk együtt, és mégis külön-külön. Mindenki a maga módján. Figyeljük, hogy kiben mi mozdul?
Azt tapasztaltam a napokban, hogy bármilyen beteg, köhögős, fáradt emberrel is találkoztam, rajtam nem fogott a baci...és vannak szerencsére jócskán körülöttem, akik hasonló élményről számoltak be.
Az alkotások öröme, a mindennapi mentális munkálkodásaim feltöltenek és a legjobb immunerősítő szereimmé váltak.


Gyakorlat:

Fedezd fel , hogy melyek azok a tevékenységek, amelyek megnyugtatnak, feltöltenek, ellazítanak, gyógyítanak téged. Minél több félét gyűjts a "palettádra", hogy el tudd dönteni az adott pillanatban,  "nomostmirevágyomaszívemmélyén" - hogy egyre tisztábban tudd, mi az ami a lehető legkönnyebben visszavezet a benned szunnyadó békéhez és derűhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.