2017. május 22., hétfő

Játszunk 1ütt...

Sokat emlegetem, hogy az élet játék, és, hogy azért vagyunk itt, hogy közösen játszunk. Az élet számomra színesebb, mint a rezsi kitermelésével eltöltendő idő. Az élet izgalmasabb, mint monoton, mosolytalan mozdulatok láncolata. Az élet gazdagabb, mint a csekkek, a hitelek be és kifizetése feletti aggódás. Nekem az autoimmun betegség nyitotta fel a szemem erre. Hiszem, hogy számtalan gyengédebb módon is vissza lehet emlékezni arra, hogy élni jó, és hogy közös a megszabadulás.

Rendszeresen emlegetem azt a "szlogenemet", hogy ÉRZEM - TESZEM, és majd utólag mindent megértek. Ennek mentén jött létre az első készlet kártyám is, 
Ám ez soxor félrevezetően hangzik. Ha csak az ösztönösségre figyelek, akkor nem lett volna saját kártyám, mert az egóm rendre megtorpedózta volna az alkotás folyamatát. Önigazolásban és önostorozásban mindig chillagos 5ös voltam, amit komoly és mély önismereti munkával folyamatosan igyexem felszámolni.

Az életem csónakja annyira új vizekre vitt az elmúlt években, hogy bölcsesség nélkül képtelenség lett volna  - KÉPtelenség -, hogy az örömteli élet gyökeret eresszen a mindennapjaimban. Persze a pallérozott elme és a bölcsesség nem biztos, hogy köszönő viszonyban vannak. Sőt! Naponta adom át a briliánsnál briliánsabb 5leteimet a Szentléleknek örömteli helyreigazításra. Ebben a folyamatban van mellettem egy olyan barátnő, aki szinte minden fordulópontján az életemnek segített magamat választani. Hogyan? Az őszinte figyelmével, a javaslataival, és számtalan gyakorlatban kipróbált módszerrel. 

Sarkadi Kriszta az, akitől a kommunikációs képességeim alapjait sajátítottam el és mind az emberek, és mind a Teremtővel való beszélgetéseimhez gyakorlati tudásra tettem szert általa. Egyszer a kommunikációs mesteremnek neveztem el, melyet egy szerény mosollyal nyugtázott. Most azokat a gyöngyszemeket emelem ki a közös élményeinkből, amelyek meglátásom szerint közvetlenül járultak hozzá a Játssz MA kártya létrejöttéhez. A tudatos életem tengelye A csodák tanítását - A Course in MiraclesAz ő fordítása mentén szeretettem bele a leckékbe, még a könyv megjelenése előtt.  Vallom, hogy az ösztönösség kézzelfog6óvá tételéhez szükség van keretekre. A 365 gyakorlat teljesen a mindennapjaim részévé vált. Irányt mutatnak.Tartanak és vezetnek most is.

Kreatív embernek tartom magam, ám amikor valami új készül megszületni bennem, igényem van olyan emberek között lenni, akikkel támogatjuk és elfogadjuk 1mást úgy, ahogy vagyunk. Kriszta csoportjaiban az elfogadás, a tudás, a nyitottság, a jókedv és a gyakorlás, mindig a legjobb arányban keveredik. Visszatekintve, 2016 januárjában az Örömhírhozók csoporttal ugrás szerű változás indult be az életemben. Az utolsó foglalkozások 1ikén kezdtem el lejegyzetelni a később általam megtartott Hála7fők alapjait. Majd következtek a nyári táborok, ahol intenzíven élhettem át a természet és a belső béke kapcsolatát, és újra meghódítottam a tengert, rengeteg nevetéssel és olykor meg6ó sírásokkal fűszerezve. A közös meditációk összehangolták az emberi és isteni részeimet.

Olyan muníciókra tettem szert, melyek átvezettek az árnyékosabb őszi és téli napokon. Az élet szerelmesei találkozósorozat gyakorlatai pedig a maradék hitetlenséget is kitakarították belőlem, és szabad utat nyitottak a művész oldalam kibontakozása előtt. Hálás vagyok azért is Krisztának, hogy az alkotásaimról kifogy6atlan lelkesedéssel szórta a hírt, a fotókat, és minden apró megmozdulásomban bátorított. Ahogy a Játssz MA kártyacsomag köszönetnyilvánításában is leírtam, köszönöm, hogy a szabadidejéből időt és értő figyelmet szentelt a szöveges részek chinosítására. Nooo, valahogy így játszunk mi 1ütt. Játszatok ti is vele! Aki valódi változásokat kíván átélni az életében, akinek épp változásban vannak a körülményei, vagy aki változtatna, de nem tudja mit és hogyan tegye, keresse az alkalmat és a lehetőséget, hogy találkozzon Krisztával.

Jaaa, és a szerelmes zarándoklatot majdnem kifelejtettem, amely az autoimmun betegségem utáni első olyan alkalom volt, ahol az állóképességemet is próbára tettem. Ahogy beléptem az erdőbe, megszűnt a világ számomra. Minden lépéssel gyakoroltam a döntést, hogy az örömre figyeljek. Fantasztikus élmény volt. 
Száz szónak is egy a vége: K Ö SZ Ö N Ö M Krisztának, hogy egyénileg és csoportosan végig mellettem volt, van és reményeim szerint lesz. Hálás vagyok, hogy a barátai között tud6om magam. Nyitott szívvel és tárt karokkal fogadom a további közös kalandokat. Játsszatok velünk!

Gyakorlat: 
Várakozással és nyitottan tekintek az 5leteim széleskörű megvalósulására. A legjobb úton, a legjobb társakkal haladok. Rugalmas keretek között csodás módon kapok meg mindent, amiről álmodok. Kedvelem magam, kedvelek másokat, és örömmel kapcsolódom.

További csodás találkozásokat kívánok mindenkinek.
Csajági Ildikó
örömtréner

Ui: Akinek nincs még saját Játssz MA kártyacsomagja, itt rendelhet:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.