2017. február 16., csütörtök

Amikor a szív vezet...

A csodás 7köznapokban ráhangolódom a Határtalan Öröm végtelen lehetőségeire, és hagyom, hogy megTESTesüljön bennem, velem és általam. Amikor kibújok a tettek mezejére, van, hogy elkap valami szomorúság, és tudom, hogy ilyenkor inkább lassítok. Ember által is kap6ok információt, hogy mi szomorított el, de könnyebben visszatérek a belső 1ensúlyomhoz, ha magammal és Istennel "beszélem meg", hogy éppen mi a valódi félelmem. Hogyan? Csendben maradok, és engedem, hogy felhangosodjon, amit Atyám finoman sugall.




Amikor a belső szemeim, füleim előtt megjelenik egy csendes és nyugodt inspiráció, akkor cselekexem! Akkor és ott!!! Vagy nem 😉 Azért inkább azt javaslom, hogy amint lehet, ragadjuk meg a tollat, vegyük fel a gitárt, nyissuk ki a fényképező tartóját, blablabla...kinek, mihez van kedve, eszköze. Élvezettel kövessétek, hogy mi születik: dal, kép, süti, projekt, takarítás, kiállítás - bármi lehet. Amit a Te "fordítód" felfog, megalkot és kivetít. Engedjük, hogy az öröm vezessen.
A mű bennünk van 😊, és minden hozzá szükséges kellék is. Így aztán kívül is megjelenhet. Félre is állok, az mellébeszélésekkel és az akadályokkal 1ütt. Inkább áradjon a jókedv és a szeretet. Most tanulom ezt is. Ha szülessenek képek, dalok, cikkek, interjúk, könyvek. Hagy legyen kívül belül rend. Hagy legyen tiszta az otthon, és nem azért, mert jön a húsvét. Jöjjenek az új szokások, lassan-lassan. Ölelés, más irány, más útvonal. Más élet, amit a szív vezet.

Legyetek tettre készek! A saját tetteitekre. Azokra, amelyek oly régóta - vagy nem is olyan rég - várják, hogy felismerjétek őket. Lassan, nyugodtan kövessétek a szívetek sóhaját, és gondolkodás nélkül cselekedjetek. Nem eszetlenül, nem azt mondom, hogy meggondolatlanul, de kattogás és aggódás nélkül legyetek. Akkor is, ha nem tudjátok, hogy hogyan, bízzatok a szívetekben. 
Vezet, végig vezet.

Szép napot chinálok és kívánok!
Örömtelit!
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.