2017. január 23., hétfő

Nap(i)lom...

DzsojLájf Nap(i)-l-OM, így játszottam pár éve a szavakkal.  Mivel minden nap egy teljesen új nap, lehet mindennap lomtalanítani is. Az kiderült már számomra, és soxor leírtam, és le is fogom, hogy erre köteleződtem el, hogy figyelek a szavaimra és a gondolataimra. Ebben van nagy segítségemre, hogy megérkezett hozzám az a felismerés is, hogy ebben nekem a legfontosabb dolgom, hogy átadjam magam a "lomtalanításra", és a bennem futó "programok" frissítésére. 
Azaz minden nap nézzek rá, hogy mit hoz elém épp az élet. Érdemes megnézni, mi az, ami örömet okoz, mi az, ami sz-épít, az a szokás marad. Ám amit már nem kívánok tovább vinni, azt könnyedén képes legyek szélnek ereszteni. És elfogadni az evvel járó örömteli helyreigazítást. A Szentlélek és minden arra járó "szakértő" segítségével támogatva természetesen.





Az év elejét ezzel 1ütt szívesen töltöm az egész évre kitekintéssel. A január hónapnak a napjai az új szokásaim feltérképezésével, kóstolgatásával és aktiválásával telik. Továbbra is tanulom az új és örömteli életemet felfedezni és kialakítani. Abban a szellemben, ahogyan azt a gyógyulásomkor sokat hangoztattam: érzem-teszem, és majd utólag megértem. Folyamatos támaszom A csodák tanítása , és idén is megtartom a szokásaim között a gyakorlatok végzését. Biza' mindent összevetve akadnak nehéz pillanatok, például a minták automatikus működésének elchípése, kiiktatása és átírása, úgy hogy közben a ráhagyatkozott állapotom is fenn maradjon. 

Jó "meló", akkor is, ha olykor kényelmetlen. Sajnálatos, amikor utólag azt látom, hogy mint egy elefánt a porcelán boltban taroltam, sodortam, borogattam. Akkor is, ha azt is tudom, minden úgy van jól ahogyan van, szükség van arra a szándékra is: szeretettel figyelek magamra és másokra. 
Amikor nehéz, akkor nem hagyom, hogy az egom letagadja, és amikor őszintén ránézek a "nehéz pillanatra", megérkezik a feloldás. Lehet egy mély lélegzettel, lehet hosszú elküldetlen levelek írásával, lehet, hogy szótlan csendes ücsörgésekkel, lehet egy elfogadó baráti szempár képében, lehet megerősítő szavak, imák, fohászok mormolásával, vagy kedvenc zene hallgatásával - megkönnyebbülök. 

Mert amikor látszólag nehéz, tudom, hogy egy olyan pillanathoz érkeztem, ami által meghalad6ok egy elavult működésemet, és szeretetet tölthetek oda, ahol eddig a félelem működtetett. És a megbocsátást használva ez meg is tud történni. 
Megkönnyebbülök, amikor egyszerűen és tisztán meg tudom magamnak fogalmazni, hogy éppen mitől ijedtem meg. Megkönnyebbülök, mert vannak eszközeim, amiket előveszek és ismételgetem, hogy elchituljon az elmém. Megkönnyebbülök, mert olyan munkát végzek, ami szintén lecsendesít. Szerencsés vagyok, mert hajlandó vagyok átadni - Égen és földön egyaránt a gyógyulást kérni. 

Van hogy egy pillanat tört része alatt megérkezik a gyógyulás, van hogy hosszabb időt igényel az új hozzáállás megszületése. Amíg átíródik, a legfontosabb, hogy az isteni időzítés működhessen bennem és körülöttem, a probléma megoldó félelem helyett.
Érkezhet bármilyen formában. Tárt karokkal fogadom, mert számtalan bizonyosságon túl tudom, hogy minden boldogság megélése felé vezet. A tanulás is kihagy6atlan alkatrésze a 7köznapjaimnak. Tanulni könyvekből, tanfolyamok anyagaiból, egymás életéből és tanulni a magam tapasztalataiból, ez az egyik fő immunerősítő szerem. 

Készülök az évre, mert van amit egyedül, van amit kettesben és olyan is van, amit csoportosan érdemes megélni. Készülök, az idei új életemre, aminek még nem tudom pontosan a formáját. Megengedem, elfogadom és elbírom azt, amit erre az időre kértem, és engedem, hogy a Teremtő ehhez igazítson  minden körülményt.
Az új szokásaim között kívánom tudni, azt a régit is, hogy békességben éljek önmagammal és mindenki mással. Azt is, hogy a családi életem harmónikus, szeretetteli és támogató maradjon. Sőt! Azt is kérem, hogy az álmaimban kavargó képeknek, teret engedjek a fizikai=kopogtat6ó világban, Pl. mások számára is felhasznál6ó, termékké formálni a rajzolás terén felszabadult képességeimet. 

Legyetek kitartóak és alakítsatok ki új és örömteli szokásokat!
Emelem kalapom-pom-pom, és megyek tovább, hogy a lehető legszeretettelibb életet megtapasztaljam, megéljem, és Atyám segedelmével+szakértő barátaimmal meg is teremtsem itt a fizikai=kopogtat6ó világban. 😊DzsojLájf Ildikó/Chili 😉

Legyen örömteli, szép napunk!
Csajági Ildikó
örömtréner, rajzmediátor

Aki a rajzaimmal kapcsolatosan érdeklődik, ITT minden részletet megtalál. Kattintsatok a linkre (az ITT szóra), és rendeljetek. Ha pedig bármi kérdésetek lenne, akkor bátran hívjatok fel a leírásban talál6ó telefonszámon.

Szeretettel:
Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.