2021. október 23., szombat

Így döntöttem...

Tegnap ezt súgták - ez a tegnap valójában 2013. november 23-án volt, mert onnan emeltem ide át...Minden nap újabb lehetőség, hogy emlékezzem a valódi RENDRE.

... és továbbra is Tud-Ommmmm, hogy a REND BENN Van...

...és Benned is BENN van...szóval bármit is olvastok nálam, vagy másnál, tedd a szívedbe...hiszen ott "utazik" Benned IS, Bennem IS...

...és engedjétek, hogy szelíden és csendesen megszülessen belül a döntés...igaz vagy hamis...

...és tetté formálódik...

...és majd a tetteinkből észreveszi a világ a döntéseinket.

Az igazat és a hamisat is.

Mert Érzek-TESZEK!!!

"Vagy kiállsz,

Vagy kiszállsz."

...és a világban mindig lesznek, akinek tetszem majd, és lesznek, akinek nem...

Ez a világ dóóóga...az enyém meg az, hogy nyugodtan, a Legmagasztosabb Rendhez igazodva DÖNTSEK, és tegyek, döntsek és tegyek...és továbbra is döntsek és tegyek...szelíden, örömmel és felszabadultan...

Istenem, Te mire gyúrtál össze?

Ez is a MAGam döntése, hogy mihez vagy kihez igazodva döntök és teszek.

Odaadtam a félelmemet IS...

Így döntöttem...

Hová és kinek?

Annak a Lát6atlan Erőnek, AMi az életbe küldött-hívott: Istenem rendelkezz velem.

Kegyelmi állapotban vagyok, és nem tud a Hitem és a szívem közé beállni senki és semmi...mert így döntöttem ...online kapcsolatba léptem...így MAGam közvetítek a bennem élő kicsi magamnak, hogy mit is konzultálok.

Lassan elcsépelt lesz, hogy ha már itt maradtam ebben a testben, többet nem félek használni. A jóra, a jóért, nem a magam jósága szerint, hanem ahogy Jóatyám megálmodta. 

...és örömmel fizetek mindenkinek és mindenért, hogy ezt az örömöt egyre többfelé elvigyem...és megyek gyalog, de ha kell a repülőre is felülök, ahogy a helyzet kívánja...

A forma többet nem tudja elvonni a figyelmem...mert a LÉNYeg BENN Van.

...és ha mégis próbára tesz a forma, akkor a testem jelzéseiből lassítok, figyelek, és ha kell MÁS-KÉPp döntök...amíg itt vagyok ebben a testben Isten játékszabályai szerint játszom, vagy kiszállok...úgyis kiröptetnek vagy kirekesztenek az istentelenek :) :) :) 

Átadtam magam...már majdnem elfelejtettem, hogy milyen örömteli átadottan Létezni és élni, akkor is, ha olykor kívülről félelmetes. Viszont a békéje, a nyugalma az Istennel való döntésnek semmivel sem összetéveszthető. Nincs ellentéte. Nyugalom van és béke olyankor a szívemben, testemben, minden mozdulatomban.

MOST már emléxem ..mert ÍGY DÖNTÖTTEM!!!

...és nincs, amire elcserélném ezt a belső elköteleződét, ezt a belső békét és felszabadultságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.