2018. április 18., szerda

Hagy-ommm...

Elmúlt az Alföldi Alkotónap. Könnyedén, olykor könnyesen, természetesen és nagy-nagy hálát rajzolva a szívembe. És a többiekébe is. Ez az alkalom újra tudatosította bennem, hogy amikor az élményt helyezem az első helyre, és kellő alázattal, nyugalommal és türelemmel fordulok az inspiráció felé, akkor megszületik az a forma, ami minden érintettnek a legjobbat képes adni. 




Az életem minden területén ezt a látszólag fordított szemléletet kívánom működtetni. Az egészségem visszaszerzésében és megtartásában, a szerelemben, a családi életemben már élvezem a gyümölcseit: ÉRZEM-TESZEM. És a pénzügyek, az anyagiak sem kivétel ez alól. Az 1ik változás hozza magával a másikat. Az őszinte magamba tekintések hozzák a valódi kapcsolódásokat. Az egyik élmény hozza magával a másikat. Szóval érlelődik egy újabb alkalom, ahol közösen alkotunk valami csodásat, itt az alföldi fészekben. HAGYOM. 
Búcsúzóul egy vers forma, egy példa arra, amikor a szavakat hagyom áramolni. Íme:

HAGYOM

A szerető SZERET.
Ez a dolga.
A valódi, őszinte
szeretőt
a Teremtő táplálja.

A valódi szerető
üzemanyaga 
nem az öncélú szeretete, 
hanem az őt teremtő
Jóisten kegyelme;
Az Ő Szerető Szíve.

A valódi szerető
a Jóisten Szeretetét
kéri, fogyasztja
és árasztja
reggel, délben, este.

Sőt! Ezzel tartja 
magát életben
minden helyzetben.

2017. 02. 18. 6:50 Törökszentmiklós

Legyen szép napotok! 
És napi 5szöri étkezéshez a kegyelemből jó nagyot kortyintsatok. Akár növelhetitek is az adagot. Egészítsétek ki mindig örömmel és békességgel a táplálékaitok. Szeressétek magatokat, ahogy Ő Szeret mindent és mindenkit, amit és akit megalkotott. Amikor elfogadod a jósorsod, ez a te ajándék Őfelé, aki tisztának, egészségesnek és dúsgazdagnak alkotott. 
Rózsá chókokat szórok.

Szép napot chinálok!
Az öröm legyen veletek.
Childikó

Aki más formában is szeretne hozzám kapcsolódni, annak ajánlom a Játssz MA kártyacsomagomat. 1szerű napi emlékeztető. A bennünk munkálkodó isteni részünk tudatosításához egy 6ékony kulcs. Egy iránytű a nyugodt mindennapokhoz. 31 lap. Akinek még nincsen saját paklija, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.


Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.