2018. március 7., szerda

Szégyen nélkül...

"Soha többé NE SZÉGYELJEM AZT, AKI VAGYOK...hogy mindig és minden körülmények között BÍZZAK, abban AMI VAGYOK...ráadásul olyan belső bizonyosságom NŐvexik most, hogy bárki próbál ellenem tenni nyíltan vagy mosolyogva, lepattan a MAGAMBA-feledkezett-ségem jókedvétől..."

Ezeket a sorokat 2011. március 6-án jegyeztem le, amikor nem voltam fényes látvány. Sőt! Ilyesztő volt az ábrázatom. Borzasztó és reménytelen állapotban volt a testem. A szégyen mélyen, és hosszú évek óta rejtegett bugyrai kezdtek kiülni az arcomra, a testemre. Visszanézve már teljesen tiszta a kép, hogy akkor kezdődött a visszaemlékezésem a valódi lényemre, a valódi szeretetre, Aki alkotott és küldött engem.  
"elkezdek emlékezni a Szeretetre, amelyről úgy döntöttem, hogy megfeledkezem, de amely nem felejtett el engem." ( ACST - A csodák tanítása )
Azért tudtam minden személyes élményem, traumám ellenére mégis épségben megmaradni, mert JóAtyám sosem hagyott el engem. Mert a Szentlélek Hangja akármilyen halkan is, de folyamatosan szólt a lelkemben. Bármilyen harsányan is próbálta az egóm a személyes történetem építése közben kiiktatni az istenit belőlem, képtelen volt, mert a szívemben ott lüktetet Isten. Ez a rész sohsem múlik el, csakis a testem.

Ahogy most visszatekintek úgy érzem, hogy 2012 és 2017 között A csodák tanítása mentén tudatosan a figyelmem az isteni rész felé fordítottam. A kegyelmi állapotomat, amibe kerültem a gyakorlatok által a 7köznapjaimba tudtam illeszteni.  A "kegyelmi állapotba kerültél" üzenet a gyógyulásomban azért hozott fordulatot, mert akkor hallottam meg, amiben mára teljesen bizonyos vagyok: mindig is abban voltam, vagyok és leszek. Ugyanis akkor még öntudatlanul azt döntöttem, hogy "elkezdek emlékezni a Szeretetre, amelyről úgy döntöttem, hogy megfeledkezem, de amely nem felejtett el engem." ( ACST - A csodák tanítás)

Mostanra tudatos és tántorít6atlan a döntésem: a 6ártalan Szeretet mentén formálom a hátralévő életemet. Ezzel végleg begyógyulnak a múlt sebei, és könnyedén a nehézségek fölé emelkedem. Hiszen Isten mindig a tenyerén hord, hordott engem. Akkor is, amikor azt hiszem, hittem, hogy kipottyantam. Akkor is Ő oltalmazott engem.  Ma reggeli szösszeneteimmel kívánok mindenkinek örömteli napot. Ezeket az ébredésemkor gondolkodás és cenzúrázás nélkül jegyzem le. Aztán később kiderül, hogy melyikkel mit teszek. Most ide biggyesztem a mai eszenciát. Íme:

2012 és 2017 között mindent, amit az egóm 6almából,  Istenről megfeledkezve építettem, a Szentlélek segítségével fel-le-átépítettem. Tudatosan a Szentlélek kezébe tettem az életemet. 2018-tól csakis a Szentlélek Hangjára figyelek. Így minden látszólagos problémát erőfeszítés nélkül, és teljes magabiztossággal oldok meg. Jézus nevében ez az én megvallásom. És ez elvégeztetett...Ámen.

Átírom az 
életemet.
Átrajzolok
mindenemet.

Átrajzoljam
 tiédet?

Isten 
mindenhol
vezet,
oltalmaz,
és 6ártalanul
Szeret.

Emlékeztesselek?

Bármit teszek,
a Végtelen
és 6ártalan Szeretet
diktálja a lépteimhez
az ütemet.

2018. 03. 07. 5:19 Budapest
KereszAnyám emlékére

Örülök, hogy találkozunk itt ezen  felületen. Aki más formában is szeretne hozzám kapcsolódni, annak ajánlom a Játssz MA kártyacsomagomat. 1szerű napi emlékeztető. A bennünk munkálkodó isteni részünk tudatosításához egy 6ékony kulcs. Egy iránytű a nyugodt mindennapokhoz. 31 lap. Akinek még nincsen saját paklija, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.


Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Illusztráció: Simply Feminine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.