2016. szeptember 3., szombat

Örömedzés - DzsojLájf kóCHIng...

"Isten munkájának gyümölcse vagy, 
és az Ő teremtményei a legteljesebb mértékig
 szeretetreméltóak és szeretetteljesek.
 Így kell, hogy gondoljon magára teljes szívéből
 minden ember, mert ez igaz valója"
(A csodák tanítása)

Az Örömedzés DzsojLájf  kóCHIng egy olyan természetes és mégis különleges módszer, amelynek a segítségével rövid idő alatt megszületik benned a nyugalom, és felfedezed a magadban rejlő értékeket. Képessé válsz arra, hogy ráláss a félreértelmezésekre, és észrevedd azt is, hogy mit szükséges a gondolataid terén magaddal kapcsolatban helyreállítani. Azaz abban segít, hogy megszülessen benned a belső béke, és ebből az állapotból, játszma és dráma mentesen éld az életedet. Masszázs a léleknek.

DzsojLájf  kóCHIng olyan lehetőség,
  • ahol ítélkezés mentes figyelmet kapsz,
  • ahol minden gondolatodat válogatás nélkül kipakol6sz,
  • ahol álarcok nélkül megmutat6od az érzelmeidet, érzéseidet.
Miért DzsojLájf kó-CHIng a neve?
  • Azért, mert nem tudok angolul és szeretek játszani a szavakkal, így magyarul írtam le.
  • Azért, mert az örömteli élet filozófiának ez a csajági féle formája.
  • Azért, mert az életerőnek a beszélgetésekben fontos szerepe van.
  • Azért, mert nem kész megoldásokkal érkezem, hanem a nyitottságommal, az átélt élményeimmel, és a tapasztalataimmal.
  • Azért, mert szeretettel és gyengéden emlékeztetlek arra, amit Te is nagyon jól tudsz.

Csajági lldikó a nevem. A 7köznapjaimban a pillanat felszabadult és természetes megélését gyakorolom. Felelősséget vállalok a gondolataimért, és arra törexem, hogy a gondolataim, a szavaim és a tetteim között teljes legyen az összhang. Élvezem ennek minden ajándékát és meglepetését. Különböző tanításokban vettem eddig részt. Az elsős tanítványaimon keresztül, komoly szaktekintélyeken át gyűjtöttem a tudásomat, intézményesített és intézményen kívüli formában is, az ezotéria, a masszázs, a pszichológia, az indián sámán kultúra és a racionális élet területeiről. 

A megszerzett tudásból sikeresen "vizsgáztam", amikor 2010 és 2014 között kigyógyultam egy halálos és orvosilag gyógyít6atlannak mondott autoimmun betegségből. Több mint húsz évet töltöttem a klasszikus tréning világban. Egyéneknek és csoportoknak, magán személyeknek és cégeknek egyaránt segítettem.

Meggyőződésem, hogy minden pillanatban mindenki kegyelmi állapotban van. Az esetleges kényelmetlensége, betegségek, fájdalmak annak a következményei, hogy olyankor önerőből, az Isteni Gondviseléstől leválasztott állapotban élünk. Abban a pillanatban, hogy visszaemlékezünk arra, hogy Isten szeretett gyermekei vagyunk, azonnal elkezdődik a helyreállítás. Az Örömtrénig, azaz a DzsojLájf kó-CHIng is abban segít, hogy visszaemlékezzünk erre:biztonságban vagyok. 


Neked szól,
  • ha elakadtál egy élethelyzettel kapcsolatban,
  • ha folyamatos félelmeid vannak avval kapcsolatban, hogy "jó-vagyok-vagy-rossz-vagyok",
  • ha nincs olyan körülötted, akivel bizalmasan meg mernéd osztani a titkodat,
  • ha bűntudat vagy lelkiismereti gond gyötör,
  • ha visszatérő kényelmetlen helyzetekbe kerülsz, és változtatni szeretnél.
Ahogyan a Tori Hartman mondja:"Ismerd meg a valódi szándékaidat, törd át a gátakat és valósítsd meg az álmaidat!

Akkor is gyere el, ha "csupán" személyes, közvetlen figyelmet igényelsz, és egy mély és intenzív beszélgetésre vágysz.

Ahogyan visszagondolok arra a nyárra (2003), amikor elvégeztem a Magyar Coach Társaság szervezésében a képzést, emléxem, hogy radikális fordulópontot jelentett a tréneri hozzáállásomban. Megértettem, hogy nem az a dolgom, hogy megoldásokat mondjak a hozzám fordulónak, hanem támogató jelenlétemmel rátekintsük az adott helyzetre, és visszajelzésekkel, kérdésekkel, dicséretekkel egy másik nézőpontba tudjam átvezetni a hozzám érkezőt. Sőt! Minél több oldalról képessé váljon rálátni az adott szituációra, és a kellő időben önállóan dönteni és lépni merjen.

Mi történik a találkozón?
  • Röviden megbeszéljük, hogy mi az a téma, amiben segítségre van szükséged. Ehhez fontos, hogy ítéletek és bírálatok nélkül vagyok jelen. A csodák tanításával a hátam mögött, olyan képességek alakultak ki benne, melyeket a saját gyógyulásom során végigéltem. Ez azt jelenti neked, hogy minden körülmények között a nyugalmat keressük. 
  • Folytatásként a földön, fekvő állapotban kényelmesen elhelyezkedsz (a rajtad lévő ruhában), majd gyengéd érintésekkel segítek megnyugodni. A test lazulásával, az elme is elchitul és megpihen. Összehangolódunk. Ebből a ki1ensúlyozott állapotból indulunk tovább. Ez a rész kb-15-20 perc.
  • Majd megbeszéljük a pillanatnyi állapotot és a továbblépés irányát. Ehhez Tori Hartman: A csakrák bölcsessége jóskártyát használom segítségül. 
  • A következő találkozónkig pedig gyakorlati javaslatokkal látlak el.
Milyen gyakran szükséges találkoznunk?
Ez teljesen egyéni megállapodás szerint alakul. Az első találkozón már saját élményed mentén tudsz döntést hozni arról, hogy rendszeresen vagy esetenként kívánsz haladni.

Kérlek, hogy NE GYERE,
  • Ha már több segítőnél is ugyanazt a választ kaptad egy kérdésedre, és kívánchi vagy, hogy én mit mondok, a párkapcsolatodra, a munkádra, az egészségedre.
  • Ha azt várod, hogy mondjak tuti tippeket, hogy mit kell tenned.
  • Ha tudni akarod az "életfeladatodat".
Bár az a tapasztalatom, hogy a fenti témákkal kapcsolatosan a találkozásaink "mellék6ásaként" pontos információhoz jut az, aki hajlandó változtatni a hozzáállásán, a gondolkodásán, a szavain, a tettein. Sőt! Az információkon túl motivációt és lendületet is nyer a lépések megtételéhez.

Gyere, és... 
  • Találjuk meg közösen, hogy mi az, ami megkönnyebbülést okoz egy feszült helyzetbe.
  • Válj nyitottá a változásra és a változtatásra.
  • Kerülj összhangba önmagaddal, és a környezetted - s"magamért, és sosem mások ellen" elv mentén. 
  • Éld át milyen érzés az, amikor megszabadulsz a belső ellenállástól, és jobban érzed magad a bőrödben.
  • Tudatosan találd meg, hogy mi okoz számodra örömet az életben.
Időtartama:60 perc
Díja és pontos cím: a bejelentkezéskor pontosítjuk

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségedre lenne, ha személyesen is találkoznák, ne tétovázz. Kérj egy konzultációs időpontot és tedd a mindennapjaid részévé az örömöt.

Elérhetőségeim:

Telefonszám: +36-70/625-11-98

E-mail cím: dzsojlajf@gmail.com

Az ismereteimet csoportos formában, akár céges felkérésre is szívesen átadom. Ilyenkor a közös "játék" - munka feltételeit  egyedi megbeszélés alkalmával (időtartam, helyszín, gyakoriság, létszám, díj)  közösen alakítjuk ki. Természetesen a kölcsönös elégedettség mentén.

Az öröm legyen veled!

Szeretettel fogadlak:
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.