2016. május 28., szombat

Dallamok...

Drága Atyám!

Újra hozzád írok, és a szívemben áradó érzelmekből Tehozzád fordulok. Annyira hálás vagyok, hogy Teáltalad mindig csodás helyekre jut6ok, ám olykor sajog a szívem, hiszen pénzért cserében se hitet, se boldogságot nem ad6ok. Lehet, hogy egy-két orcát Tefeléd fordítok, és remélem, hogy mindenkihez eljut a Te jókedvű, bársonyos mosolyod.

Azért, hogy épp itt vagyok, hogy minden áldott napon a Szentlélek által a Te Szereteted és Áldásod hozzám átcsorog, hmmmm, tudom, hogy tudod, hogy minden pillanatban hálát adok. Érzem, hogy Tőletek mindent megkapok, olyat is, amit parányi elmémmel szinte fel sem fog6ok. Kész vagyok. Minden helyzetet, minden embert és minden alkalmat elfogadok, melyek által Tihozzátok méltóvá vál6ok. Köszönök minden váratlan ajándékot, amivel emlékeztetsz arra, hogy valójában ki vagyok. 

Már elhiszem, hogy az Örömötök hírnöke vagyok. Bárhol járok, ragyogok. Nyitott szívemmel, minden gyógyulni vágyót hozzátok irányítok. Itt vagyok, és ha kell, minden lát6ó és lát6atlan szakértőt idehívok, és a magam által teremtett láncoktól mindenkit kiszabadítok. Ódemiketismondok! Minden galibát Atyám Terád bízok, és a gondolataim tisztogatásával, a félelmekből szőtt hálóból máris kiszabadulok. Dejódejó! Az "én-ezt-tudom", és az "én-megoldom" eszméimet is odaadom, így az egóm, a Te békéddel a szívemben, könnyedén megnyugtatom. Nincs más dolgom. 

Megértettem, hogy a gyógyulás eszközévé lettem, és a napsütésben magam körül mindenhol békére leltem. Sajnálom Atyám, ha az esőben, hagytam, hogy felüsse fejét a kétkedésem, ám szerencsémre, amint a szemeidbe néztem, és átjárt a Szereteted fénye, a Tebenned élő harmóniához azonnal visszatértem. Gyermekedként ennyit kérek: a kifogy6atlan nyugalmad, mindig mossa át az elmémet. 

Hálás vagyok, hogy minden reggel karon ragad a Szentlélek, és megyek vele, akkor is, ha éppen félek. Bizton tudom, hogy Ővele minden morzsányi ijedelmem igazgyöngyökre cserélem. Mindig kívánchian várom, hogy milyen meglepetést tartogat az adott napom, amikor örömteli helyreigazításra induláskor átadom. Minden este vigyorogva nyugtázom, hogy milyen furfangos az égi családom.

Ám most elbúcsúzom, vár a földi kis családom. Megyek, és a szívemben chírázó Fiúi minőséggel, és a fülemben gyengéden zengő Hangod zenéjével, átadom a napom. Hagyom, hogy megjelenjen körülöttem is, itt a kopogtat6ó világban a 6ártalan boldogságom. Felruházom a Tetőled kapott gondtalansággal az egész rokonságom. Köszönöm, hogy vagyok. Ölellek! Szerető leányod.

Gyakorlat:
Feltöltöm a szívem nyugalommal és kilépek az élet színpadára. Azzal, ha a saját szükségleteimre figyelek, mindenkinek, mindenhol és mindenkor tiszta döntés helyzeteket teremtek. Lassan lépek, halkan szólok, tartom a ritmusom.  

Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Ui: A nyugodt nyárra hangolódáshoz ajánlom magamat.  Az ÖRÖMEDZÉS egy olyan interaktív beszélgetés, amely során a valódi szándék mentén, az öröm útjában álló akadályokat feltérképezzük, és gyakorlati lépéseket teszünk, hogy az álmaitok valóra válhassanak. 
Kattintsatok a fenti kiemelt Örömedzés szóra, és olvassátok el a teljes leírást. 
Aki pedig röviden kíván megismerkedni ezzel a konzultációs formával, ő Szer-víz címszó alatt a harmadik helyen talál róla információt. Íme a link: http://www.dzsojlajf.hu/p/p.html
Sőt! Ha bárki eszetekbe jutott miközben olvastátok a soraimat, bátran küldjétek el neki is. Köszönöm.

Szeretettel várlak és jókedvvel fogadlak:
  • Ha úgy érzed, hogy felőrölnek a mókuskerekek apró fogaskerekei.
  • Ha hiányolod a nevetést, a meghittséget, a figyelmet az életedből.
  • Ha szeretnéd meglátni az örömöt abban, ahol éppen most vagy.
Találkozzunk, és szabadítsuk fel együtt a benned rejlő vidámságot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.