2016. március 3., csütörtök

Nyitott kapukkal a Hála7fő

"A hála ugyanazt teszi az aggodalommal,
 mint a reggeli napsütés a völgyben megülő párával."
 Joel Osteen 

Azt tapasztalom, hogy a reggeli ébredésem és az esti elalvás előtti pillanatok olyan módon szólnak a köszönetről, hogy szinte már észre sem veszem. Ehhez nincs szükségem emlékeztetőt beállítani a telefonomon. Legutóbb egy barátom épp azt fogalmazta meg velem kapcsolatban, hogy szinte süt belőlem a hála. Volt olyan idő, amikor minden lépésnél, ha lépcsőznöm kellett, azon ujjongtam, hogy "nem-hiszem-el-hogy-könnyedén-haladok". Mert volt, olyan időszak, amikor simán se tudtam járni, nem hogy lépcsőkön. De elmúúúlt, és ma már a győzelemről szólnak a szavaim :)

A testünk, az agyunk, a légzésünk olyan felfog6atlanul csodás rendszer része, amire azóta nézek igazán másképpen, amióta megtapasztaltam a kiszolgáltatottságot. Ezért nem győzöm hangsúlyozni, hogy tiszteljük és szeressük a testünket, a családunkat, a barátainkat - és a természetet, az eszközeinket...blablabla.
Számomra a hála és a megbocsátás kéz a kézben járnak. A kedvenc hasonlatom mentén, olyanok, mint a pénzérme két oldala. A harmadik oldal pedig nem más, mint a Szeretet maga. A Szeretet mentén "élére" állított zsetonom szolgálja az érzelmi-lelki és az anyagi stabilitásomat. Ez segít abban, hogy jelen legyek az életemben, és képes legyek észrevenni és elfogadni a bennem és körülöttem létező örömöt.

A Hála7főkre olyan gyakorlatokkal készülök, amelyek segítségével azt használjuk, amit mindenki régóta tud. Lehet, hogy veled is előfordult már az, hogy chillogó szemekkel kezdtél bele egy új szokás kialakításába, majd a 2-3-4 alkalom után egyszer csak azon kaptad magad, hogy "jaaj-elfelejtettem", vagy "óóó-de-kár-most-nem-tudom-megoldani", és elmúlt a lendület, majd a 7köznapok mókuskereke lát6atlanra őrölte az egészet. No ebben a csapatban megerősítést kapsz, a rendszeres találkozásokkal tartani fogod a ritmusodat, és egy valódi transzformáció részese leszel. Sőt! Te magad leszel a transzFORMÁLÓ.

Végre ez a pillanat is eljött. Itt és MOST, lehet jelentkezni. 
Ha a Jelentkezem most, feliratra kattintasz, máris a tettek mezején találod magadat. Töltsd ki és a KÜLDÉS gomb segítségével juttasd el nekem az űrlapot. A felugró ablakban további fontos információkat találsz.


Bennem jókora a kalandvágy, ami az irányítás mániával, a rajzolással, és a monotonitástűrő képességgel keveredve elég furcsa dolgokra tesz képessé. Például meggyógyulni egy halálos betegségből, fárad6atlanul jegyzetelni a felbukkanó inspirációkat. Mintákat létrehozni, akár képek, akár versek, akár szokások formájában. Ezt "játszótársakkal" együtt tenni sokkal szórakoztatóbb :) Ezért is szólok most neked is, hogy gyere és kapcsoljuk össze a kellemeset és a hasznosat. Alakítsunk ki új szavakat, új szokásokat, ki-ki a magáét, én hozok ehhez muníciót. Mindezt kipárnázzuk a megbocsátás és a hála erejével és energiájával.

Olvasd tovább, ha még nem is hallottál arról, hogy mi ez a Hála7fő, és dönts el, hogy velünk tartssz-e? Ott is lesz Jelentkezz most lehetőség, szóval onnan is tudsz regisztrálni, annélkül, hogy ide vissza kellene jönni. Kattints ide:






Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.