2016. február 10., szerda

Rapid világ...

Továbbra sem tudok angolul, ám az a szó, hogy rapid, hogy instant, olyan természetességgel szerepel a szavaim között, mint a reggel vagy az este. Gyors világban élünk, azonnali megoldások felé terelnek a reklámok a "csak-most-csak-neked" szövegeikkel. Erre már a 72 éves anyukám sem ugrik. 
Ahogy Ő mondja:Mindennek sora van, mint a rétes evésnek. Ám azt is tapasztalom, hogy helye van a chilingelésnek is. Ime, itt a mostani chicsergő :)

Amikor ott voltak körülöttem a Naptár varázsló műhelyben a varázsló társaim, éreztem magamon, hogy tudatosan le kellett lassítani a gondolataimat, elchitítani a hajcsárt magamban:"Hőőőő-van-idő-minden-rendben-van". Egy olyan együttlét kerekedett belőle, ahol a legizgágább, legpörgősebb ember is megtalálta a helyét. Próbáld ki, éld át velünk Te is.


Az eddigi varázsló társaim elmondása szerint azért, érzik jól magukat, 
  • mert lendületesen, mégis nyugodtan történnek az események.
  • mert dinamikusan, mégis egyszerűen merülünk bele a pillanat örömeibe,
  • mert a legmodernebb eszközök világában is jól esik a lelkünknek a kreatív elfoglaltság.
Biztonságban érzik magukat, mert mindenkit úgy fogadunk el, ahogy van. 

Kényelmes, meghitt környezetben, barátságos, családias hangulatban töltjük el a napot az Örömszigeten. A semleges tér minden feltételt biztosít számunkra, hogy felszabadultan alkossunk.

A gyakorlatias, praktikus megoldások és eszközök között mindenki rátalál a sajátjára. A belefeledkezett "munka" közben egymást is inspiráljuk. Nem is beszélve a sok nevetésről, febukkanó "AHA"-élményekről.

Amikor a nap végén eljön a búcsú ideje, kézzel fog6ó bizonyítékot viszi mindenki magával, hogy szines és változatos az élet. Élményeket visz mindenki a szívében, hogy milyen az örömteli közösség.

Lát6óvá válik a naptárjainkban, a jegyzetfüzeteinkben - és aztán a mindennapjainkban, hogy az életünk  gazdag és izgalmas. 
Ha úgy érzed, hogy szeretnél a rohanás és a pörgés mellett/ helyett egyet szusszanni, és azok közé tartozni, akik képesek egyensúlyban tartani a mindennapjaikat, akkor kattints a
olvass tovább, és a jelentkezéseddel biztosítsd a helyed. 

Gyere közénk, töltsd velünk a február 21-ei vasárnapodat, 10.00 - 14.00-ig
Garantált, 
  • az egymás tisztelete,
  • az őszinte elismerés, biztatás,
  • a lehetőségek sora arra, hogy biztonságos keretek között kísérletezz,
  • a barátkozás, ismerkedés,
  • hogy gyorsan eltelik a idő,
...és, hogy innentől kezdve másképp nézel a rohanó, gyors és azonnali világra. Is :)
Az öröm legyen veletek!

Szeretettel várlak és fogadlak!
Csajági Ildikó /Ildi/Chi/Chili
örömtréner
+36-70/625-11-98



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.