2015. november 28., szombat

Hogyan MARADOK tünet mentes...

Úgy MARADOK tünet mentes a fizikai életem hátralévő idejére, hogy ELDÖNTÖTTEM: 
  • minden körülmények között az örömteli életet választom;
  • magam mögött hagyom az elavult felismeréseimet és értelmezéseimet - minden nap;
  • bátran megélem azt, aki és ami éppen vagyok - és kilépek azokból a szerepekből, aki és ami már nem vagyok.
...és persze ezekhez is arra van szükség, hogy ÉSZREVEGYEM, amikor a félelem felé fordulok, amikor, valami régi minta csavar-teker maga köré, amikor éppen beleragadok, vagy megdermedve ott maradok valahol, ahonnan mennem kellene, mert egy régi emlék nyomai mentén valamiben éppen gyógyulok. Most már azt is tudom, hogy egyik sem baj. Hiszen azzal a szándékkal születtem ebbe a csodálatos fizikai testbe, hogy minél több oldalról megtapasztaljam a választás, a döntés lehetőségét. Hiszen megkaptam a hamuba sült pogácsám mellé a kis vándor tarisznyámba a szabad akarat varázserejét is. Nem mások vagy bármi ellen, hanem magamért, a fejlődésemért, a boldogulásomért, és én a boldogságom választom.

Mindig kerülnek mellém olyan könyvek, emberek, akik emlékeztetnek arra, hogy amikor készültem ide jönni a földi létbe, pontosan ez az ellentmondásokkal teli oldala volt az, ami lelkesített, amit minél előbb újra és újra át akartam élni. Alig vártam, hogy a saját nézőpontomból gyűjtsek élményeket, információkat a Lényem lát6atlan részéről - ezekkel is tágítva az a 6ártalanságot, ami mindenhol és mindenkor körül ölel. S mivel létezik a felejtés itala - szerencsére - olyan hévvel tudom magam beleélni egy-egy szerepbe, hogy olykor elfelejtem a játék lényegét: mindenhol és mindenkor ÉREZD magad jóóóóól, a bőrödben. Minden vágyam és törekvésem mögött az a kívánchi kislány munkálkodik, aki a lelkében mindig tudja, hogy honnan jött. S amikor elsodorják a külsőségek, a "csakmostcsakneked" félelmei, akkor ölbe veszem - magam - és megnyugtatom: Nincsen semmi baj! Minden rendben van. Minden REND benned van. Minden vár6. 

Örömteli és tünet mentes életem alapja az, hogy figyelek az ÉRZÉSEIMRE, és igyexem, hogy semmi olyat ne kelljen tennem, amitől rosszul érzem magam. Folyamatosan változom, amit nem mindig könnyű megélni. No, de a fejlődéshez, a táguláshoz, az új élményekhez, a váratlan kalandokhoz számomra ezen keresztül vezet az út. Arra törexem, hogy ezt képes legyek összehangolni a környezetemmel, a családommal, a 7köznapi életemmel, és persze a Legmagasztosabb Renddel is. A beépített öröm-mérő-műszerem azonnal jelez, ha a jó érzésem ellen élek, lépek, szólok vagy hallgatok, és ha elég gyorsan elchitulok, akkor máris újra a legjobb helyen vagyok.

Gyakorlat:
Az öröm járja át a gondolataimat. A megbocsátás begyógyítja és eltünteti a sebeimet. A hála mossa békésre a szívemet. 7köznapi ember vagyok. Tünet mentes vagyok és maradok. Nyitott szívvel és kitárt karokkal haladok. Igen, igen, igen - a Jólét érzése, minden sejtemen átragyog. 

Fotó: Raymond Peynet



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.