2015. május 27., szerda

A változás örök...

Itt, ebben a kopogtat6ó=fizikai világban a változás az, ami állandó :) Tudom, hogy eléggé elcsépelt szlogen, de ez van. Ennek különböző formáit tapasztal6juk meg (vagy nem ): új frizura, új munkahely, új szerelem, új otthon...blablabla...

Engem a decemberben elindult költözés ért utol. Akkor megijesztett a gondolat, hogy valóban új helyre kell pakolnom, pedig a költözés rendszeres "vendég" volt mindig is a mindennapjaimban. Mostanra igyexem nyugodt kívánchisággal figyelni a változásnak a takarító és gyógyító 6ásait. Egyenlőre annyi a tuti, hogy 2015. augusztus 31-vel az eddig fészekből kiröppenünk. Az elmúlt fél évben több barátom költözésében közreműködtem, így hozzám is begyűrűdzött :) S valójában az igény is erősödött mindannyiónkban. Így írtam a decemberi "felhívásomban" erről:

"Hálás vagyok, hogy jelenleg, amikor Budapesten vagyok, akkor a gyerekeimmel együtt élhetek. Mivel Nekik új lakás után kell nézniük, így NEKEM is itt az ideje, hogy ÖNÁLLÓAN éljek. Ezért, ha bármelyikőtök tud olyan lakásról, ami örömteli, életvidám és megbíz6ó lakóra vágyik, akkor segítsetek, hogy találkozzam a lakás gazdájával." Annyival egészítem ki, hogy lakók, mivel az egyetemista lányommal együtt fényesítenénk egy lakás hangulatát.

Olyan "kikötőt" keresünk - ahonnan nap, mint nap örömmel indulunk és ahová még nagyobb örömmel érkezünk meg, sőt, ahol pihenni, alkotni és újra meg újra feltöltődni is tudunk...jaaaa, és ahol bohém és romantikus lelkeink el tudnak csendesedni, ha épp úgy kívánjuk :)

Az idő és az egó(m) nekem dolgozik, az ÉgiFőnököm és csapata pedig tudom, hogy mindenben a lehető legjobbat készíti elő nekünk - feltéve, ha nem kalimpálunk bele. S mivel hosszútávon kívánunk még a fizikai világban tevékenykedni, szándékunk komoly: örömtelien, egyszerűen, természetesen és könnyedén kívánunk KÖLTÖZNI. Tudom, hogy minden változás a fejlődésünket és a boldog életünket szolgálja.

Sőt! Azt is tudom, látom, hallom és élem, hogy mindig jobb jön :)
Így nyugodt szívvel bombázzatok egyéni üzenetekben: vagy a dzsojlajf@gmail.com-ra küldött leveleitekkel, vagy telefonom, és akár személyesen is: "Ehhez mit szólsz Chili?" Ne szöszöljetek a szöveg megfogalmazásával és a részleteivel , inkább jussak eszetekbe: "Óóóó, ez a lakás remek lenne Chilinek és a lányának!"
...a többit én majd kiderítem...Köszönjük előre is.

Gyakorlat:
Az új otthonunk minden szempontból a fejlődésünket és a beteljesült boldog életünket szolgálja. Felkészültünk a lehető legjobbra és hajlandóak vagyunk elfogadni azt. A bőség, a jólét és a harmónia természetes létállapotunk. Örömmel foglaljuk el az új otthonunkat. Azt kérem, ami a valóságban már a miénk. 

Ui: Alakuljon minden úgy, ahogyan az minden érintett számára a lehető legjobb. Sőt! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.