2017. október 15., vasárnap

Feloldozás...

Az utcán bandukolva ez a helyreigazítás zajlott épp a minap bennem:
  • Kérem a feloldását minden öntudatlanul vagy szándékosan tett fogadalmamnak, ami az öröm, a béke és a felszabadult és beteljesült élet útjában állt eddig. Elfogadom a jósorsom.
  • Kérem a feloldását minden elavult, lemásolt hitrendszernek, ami a pillanat örömei közé kövült eddig, és kérem, hogy váljanak Fénnyé, Szeretetté és Bölcsességgé bennem és körülöttem.
  • Kérem a feloldását minden kötésnek, és kérem az oldását minden kijelentett vagy csak gondolt ígéretnek, ami akadályozhatta vagy akár az elkövetkezendőkben akadályozná az isteni terv beteljesülését az életemben.

Hálás szívvel gondolok minden példaképemre, és szeretettel köszönöm, hogy követhettem őket. Akkor is, amikor erről sem nekik, sem nekem szinte semmi fogalmam nem volt. Az átmeneti korszakokat velük építettem és építem. A nyomukban jártam és járok, a szokásaikat és a szavaikat használtam és használom, amíg sajátra nem találtam, találok. Nélkül nem lehetnék az, aki itt és Most vagyok. És most elköszönök. Saját utam építem. A saját lábnyomom mélységére figyelek. És közben továbbra is elfogadom a támogató gondolatokat és tetteket. Lépésről-lépésre követem a szívem. Lassan és szeliden. A közvetlen kapcsolódásomat a Forráshoz minden nap ápolom, és virágzik az életem. Már senkire nem terhelem rá a Teremtő szerepet. 

Hagyom, hogy JóAtyám Hangja közvetlenül szólítson meg. Csendesen figyelem. Köszönöm a lehetőségeket, hogy magamban is felismerhettem azokat a kincseket, amelyekről azt feltételeztem, hogy csak a kiváltságosok kap6ják csak meg. Boldog vagyok, hogy megérhetem ezt a 6ártalan nyugalmat, ami az elkövetkezendő életem kulcsa. És mindenkire szeretettel gondolva, minden körülmények között biztonságosan folytatom lépteimet. Elfogadom a saját értékeimet. Sőt! Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az a tehetség, amit a Jóisten belém helyezett, a lehető legfényesebben szolgálja az örömteli élet beteljesülését magamban és körülöttem. 


Visszaadok mindenkinek mindent szeretettel, megtisztult formában, ami eddig nálam volt az idők kezdete óta, és másokat illet. És visszaveszek mindenkitől mindent, amire eddig nem figyeltem, szeretettel, megtisztult formában az idők kezdete óta. A Szentléleknek odaadom, és az örömeteli cserével helyreigazítást kérek és kapok. Ezt a felajánlást minden reggel és este a lelkem könnyítésére újra és újra megteszem. Megbocsátok és szabadon élek. Köszönöm, hogy helyre áll az isteni rend bennem és körülöttem.

Edzés:
A példaképeim mellett fejlődtem, formálódtam és tudatosítottam az értékeimet. Hálám a szelek szárnyán és a napsugarak mentén elküldöm hozzájuk. Elfogadom és értékelem a saját lépéseimet. A szívem tiszta és könnyű. Minden lélegzetemmel tovább mélyítem a gondolataim és a hitem 1ségét. Nyitott szívvel megélem a képességeimet. Elköteleződtem a magam teljes elfogadása, szeretete és tisztelete mellett. 

Örömteli életet kívánok és teremtek.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó


Art: Alessandra Placucci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.