2016. szeptember 12., hétfő

ÚJDONSÁG!!!

A napokban már emlegettem, hogy készül valami a háttérben. És tényleg! Az általam indított 21 napos egó chinosító kihívás  kapcsán, további gyakorlati lépéseket tettem, hogy gyengédebben bánjak saját magammal. Az egyik legfontosabb felismerésem az elmúlt időszakból, hogy a bennem megjelenő felszabadultság érzés vagy annak hiánya, megmutatja számomra, hogy a döntésem, tettem, összhangban van-e a szívem ritmusával. És, hogy a lehető legjobb szándék mellett is okoz6ok másoknak kényelmetlenséget, szomorúságot vagy akár fájdalmat, miközben a magam ütemére figyelve igyexem haladni. Magamért, és sosem mások ellen. Vannak olykor árnyékosabb pillanatai is ennek.

No, de mi az újdonság? Most a munka/hivatás területén lett lát6ó és elérhető az a változás, amit szintén a 7köznapok történései ejtettek az ölembe. Vagy a kezeimbe, vagy a kezeinkbe? Igen, jogos a többes szám, mert nem egyedül talált meg a következő 5let. 
A neve: 
Aki azonnal a lényegre akar rátérni, kattintson a Gyógyító Sámán Sóhajok kifejezésre, és máris részletesen tájékozód6 erről az ÚJ KEZELÉSI MÓDról.

Az a különlegessége:
  • Hogy NEM EGYEDÜL művelem, hanem Gyöngyővel, aki dalszerző és énekes. 
  • Hogy minden: a dal, a ritmus, az érintés egy közös spontán, mégis teljesen összeHangolt alkotás.
  • Hogy a megfog6atlan szféra, összefonódik a kézzelfog6ó élménnyel.


Miért ez a neve?
  • Mert ahogyan Gyöngyő bánik a sámán dobbal, és ahogyan énekel hozzá, az magában gyógyító. Az elmúlt hetekben eltöltött közös időkben azt tapasztaltuk, hogy amikor én finoman érintek és Ő közben énekel és dobol, valami csodás élmény születik. 1ütt minden érintettnek jót teszünk. Aki eddig átélte, üdvözült mosollyal kelt fel, és nekünk is nagy örömet okoz.
  • Mert sámándob a zeneszerszám, és mert a bennünk élő sámán kibújt belőlünk, mint szög a zsákból. 
  • Mert a megkönnyebülés, a feszültségek feloldódása, a felismerések "aha" élményei, mind - mind mély sóhajok formájában jelennek meg a kezelés közben. Akár utána is.
Ebben az évben összesen 18 alkalmat jelöltünk ki. Lehet egy-egy kezelést igénybe venni, de lehet akár egy csokorral is választani a megadott időpontokból. Hogy hol? A következő link mögött a jelentkezési űrlapot találjátok, és az elszántak máris lefoglal6tják a számukra legalkalmasabb dátumot/dátumokat. Íme a link:


Gyakorlat:
Tárt karokkal fogadom a lehetőségeket, és újabb formákban gyűjtök tapasztalatot a saját képességeimről. 

Az öröm legyen veletek
...hiszen mindig bennünk van...

Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.