2016. február 13., szombat

Ki-fog-ás...

Egyszer volt szerencsém Iby Duba Ibolya előadásán részt venni, és nagyon jót nevettünk, amikor azt mondta, hogy: "Úgy szeletelem a szavakat, mint más a szalámit." Mivel épp március 15-e volt és "beszóltam", hogy ma épp a forr-a-dal-om napja van, rögvest ki is vezényelt a publikum elé, hogy ha már ilyen nagy szám van, akkor énekeljük el együtt a "Tavaszi szél vizet áraszt" dalocskát. A linken a szívemhez közelálló Havasi Balázs formáját illesztettem be. Mindig borzongok, amikor hallgatom. 

A szavak átszabása nálam is kedvenc játék. A történések között szokott bevillanni egy-egy új értelmezés, csakúgy, ahogy egy bögrét ceruzatartónak használok, ha arra van szükségem, vagy ahogyan a naptárjaim is szines naplóvá válnak, és az élményeim gazdag tárházává formálódnak. Azért arra odafigyelek, hogy nehogy túl komolyan vegyem magam, mert az még sosem vezetett eddig jóra :) 

Ennyi bevezetés után épp ideje, hogy rátérjek a címben szereplő ki-fog-ás-ok kifejtésére, ugyanis közeledik a

3. Naptár varázsló műhely ideje, és ha valóban velünk szeretnél alkotni 
február 21-én, vasárnap 10.00-től 14.00-ig, 

akkor itt az ideje, hogy kiderítsük, hogy mi is az igazság. Jössz, vagy nem? Abban kívánok segítséget adni, hogy jómagam, hogy szoktam felfedezni, és leleplezni a bennem lévő akadályokat. Pár pontba gyűjtöttem a legtipikusabbakat, hogy mi vagy ki is az, aki belül fogva tart egy döntés helyzet előtt, és aláássa a lehetőséget, és akár távol is tart attól, hogy egy újabb élmény részese legyek. Csapjunk bele! Nálad mi a helyzet?

1. Óóóóó-dejóóóó-hogy-szóóólsz! - Amikor szimplán elfelejtkeznél, hogy ez neked tetszik, ott is akarsz lenni, ám amikor először hallottál róla, nem jegyezted fel, és amikor újra látod/hallod/olvasod, akkor tudatosodik benned: ott akarok lenni! Rajta, 

JELENTKEZZ MOST,
töltsd ki a jelentkezési lapot, 
figyeld a válaszom érkezését, 
majd a részvételi díj befizetésével biztosítsd a helyed.
Szupeeer!
Kész.

2. "Nincs-nekem-ilyenekre-időm" - Szinte hallom, amikor úgy éled meg, hogy roppant sok dolgod van, és kidobott idő minden, ami nem a munkáról szól. Ilyenkor lóugrásokkal érdemes újra átolvasod a leírást, és máris felismered, hogy bizony rád fér egy kis kikapcsolódás. Sőt! Szükséges, hogy kiszállj a 7köznapok mókuskerekéből. 
Kattints, jelentkezz
  MOST. 
...és az okos telefonodba állítsd be az emlékeztetőt, 
hogy pl. fütyüljön február 20-án este:
"Holnap 10.00-14.00 ig Naptár varázsló műhely

3. "Nem-vagyok-egy-ragasztgatós-fajta" - Ez érthető, hiszen kinőttünk már a technika óra rejtelmeiből, mégis azt javaslom, hogy próbáld ki :) Gondolkodás nélkül eltölteni 4 órát, olyan felszabadító élmény, ami érthetetlen módon képes kivasalni a legkuszább idegszálakat is. A relaxáció és a kiegyenlítő meditáció átélésével pedig olyan módszer kerül az eszköztáradba, amit  a későbbiekben is felidézhetsz. Gyere el, és próbáld ki, ezt a más formáját a kikapcsolódásnak.

4. "Hmm-még-át-kell-gondolnom" - Az eddigi résztvevők azt igazolták vissza mindannyian, hogy régen érte őket ennyi kellemes élmény ilyen egyszerű, természetes és könnyed keretek között. Mindenki a magad által hozott naptárral dolgozik, teljesen szabadon választott módon, tempóban formálja a varázs-eszközét. Nincs kockázat, csak nyugalom és a kézzelfog6ó eredmény. Ahogy a résztvevők megfogalmazták:"Meditációs, kreatív, csodálatos nap!" "Aki eddig nem tette volna, az most biztosan elindult a kreatív önkifejezés útján." "Más szemszögből láttam rá az időpontokra."  

5. "Majd-holnap-jelentkezem" -  Aztán jön a sikoly február 22-én: "jaaajjj-lemaradtam". A halogatás helyett, inkább nézz igazán a szívedbe és dönts el. Ha a válasz nem, akkor pattanj tovább és máris olvasd a kedvenc könyvedet, rajzolj, öleld meg a párod vagy a gyermeked. Ám, ha IGEN, akkor nem késlekedj, mert ez az UTOLSÓ Naptár varázsló műhely. 

Jelentkezz most!

Ez a találkozás több, mint képek vagdosása, pecsélgetés. Ez egy olyan alkalom,  
  • amikor megáll az idő, és belefeledkezel a pillanat örömébe.
  • amikor kívül kerülsz a 7köznapok feszültségein, és lazán, nyugodtan komponálsz.
  • amikor átéled a biztonság élményét a vezetett meditáció segítségével.
  • amikor mások inspirációja által alkotsz.

Szertetettel fogadom a jelentkezéseiteket.
Az öröm legyen veled!
Csajági Ildikó
örömtréner

Ui: Kérdéseiddel az alábbi számon közvetlenül is megtalálsz:+36-70/625-11-98


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.