2016. január 21., csütörtök

Irányváltás, vagy mégsem...

Autóvezetés közben lehet már veletek is előfordult az, hogy egyik visszapillantó tükörben sem láttatok senkit, és amikor előzésbe kezdtetek, egyszer csak, mintha a semmiből bukkant volna elő egy másik autó, vagy egy motoros; és uuuupsz! Egy határozott kormány mozdulattal változtattatok irányt, "vissza a helyedre" - majd miután kipihegtétek magatokat, újra kitettétek az indexet, és biztonságosan előztetek, majd élveztétek tovább az utazást. 

Ilyen érzést okoz6 az, amikor van egy változtatási 5let,  érkezik egy erős inspiráció, és lelkesen belekezdünk a megvalósításába. Majd közben felbukkan valami, amire nem gondoltunk, jönnek a kéretlen tanácsok és elbizonytalanítanak a körülmények. Régen ezért sokat bántottam maga, hogy "nemigazhogynemtudtadelőre", "ódegagyivagy". Ahogyan az utakon sem adtam fel, az eredeti úti célomat csak azért, mert valaki előzés közben "rám ijesztett", így a 7köznapokban is tovább finomítom a lépéseimet.


Rajtunk múlik, hogy az első ijedség után, mi történik velünk és bennünk. Veszünk pár mély levegőt, lenyugszunk, és körültekintőbben újra próbálkozunk-e. Ugye Ti is újra előztök? A haladási tempónk más és más, az úti céljaink is különbözőek, a járműveink is eltérhetnek. Így van ez az életben is. Számtalan módon alkotunk, és abban hasonlítunk egymásra, hogy a boldogságot kívánjuk megtapasztalni, a lehető legtöbb formájában. A boldogság kifejezés eléggé megfog6atlan, mégis, amikor feltesszük ezt az egyszerű kérdést - leginkább önmagunknak -, hogy: BOLDOG VAGY? - akkor ÉREZZÜK, hogy mi jelenti a boldogságot nekünk. Arra szoktam figyelni, hogy amikor megkérdezem magamtól, akkor gondolkodás nélkül válaszoljak.

Vannak irányváltások a minden napjaimban, de a valódi szándékom megmaradt: az örömteli életbeee és tovább! Ehhez a tevékenységeim lényege is változatlan, ami azt jelenti, hogy abban segítek a hozzám érkező klienseknek, hogy visszaemlékezzenek a saját belső erejükre, és a döntés helyzetekben nyugodtan és bátran válasszanak. Ahogy régen a köszönésben is szerepelt: ajánlom magamat. A Javaslatok Tarot lapokkal - tudatos önismeret elnevezésű konzultációmra invitállak benneteket. Az év tervezéséhez, az irányok pontosításához tudok segítséget nyújtani általa. Nem a jóslás homályos fátylán át, hanem a lehetőségek feltérképezésén keresztül. Egy támogató interaktív együttlétre hívlak. Amennyibe úgy érzed, hogy szükséged van egy személyes konzultációra velem,
  • mert tisztábban kívánod látni a jelen helyzetedet,
  • mert szívesen átgondolnád az egész éved ívét; hogy honnan és hová tartasz,
  • mert jól jönne egy kis megerősítés,
akkor máris kattints a  "Jelentkezem most" szövegre és válaszd ki a számodra alkalmas időpontot.


Örömteli haladást és biztonságos irányváltásokat kívánok mindenkinek!

Gyakorlat:

Boldog vagyok, azaz békességben élek önmagammal, a családommal és mindenki mással. Elfogadom és szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Örömtelien, bátran változok. Minden nap hálát adok, a Szentlélekre hallgatok, és az utamon kívánchian haladok.


Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.