2015. február 6., péntek

HagyOMmmmmm...

Közeleg az az időpont, amit magamnak jelöltem ki, hogy ezt az oldalt nyilvánossá teszem, és bekapcsolom a mindennapjaim örömköreibe. Izgalmas, ahogy nap, mint nap alakítom, kísérletezek, chinosítok - néha mellé kattintok és ajjajjj-ujuuuujjj...ugye Barbi?
Barbi terelgetésével kezdtem el itt fabrikálni, és olyan bátor lettem az önálló szerkesztésben, hogy egy - lehet kettő vagy több - gombnyomással eltüntettem az Ő munkáját. Szerencsére nem harapta le a fejemet, sőt a kezeim sem, így tudom folytatni a dógaimat. Plussz egy Barbi bochánat-kérő kurzust is futtatok :) - zárt körben: Bari és köztem :)


Nagyon megszerettem ezt az alkotást is. Mondták a barátaim, hogy így lesz, de mint minden mást, ezt sem hittem el addig, amíg át nem éltem és élem. A kezdetekkor tombolt bennem a türelmetlenség, a tökéletes mánia, de kellően kitanultam a saját magam chillapítását az elmúlt 4 évben. Azért is nagyon hálás vagyok, hogy mire nekem eljött az időm, minden egyszerűbbnek tűnik, illetve egyszerűbb is lett, mint korábban.


Úgy érzem, hogy sikeresen átjutottam az örömteli alkotás vizeire. Hagyom, hogy elétek kerüljenek a számomra kedves és tanulságos történeteim, vágatlan, cenzúrázatlan verzióban.

Kívánok számotokra is hasonló örömteli alkotói munkálkodásokat, mind1 milyen területen: lehet egy finom süti, lehet egy kerti gép szerelése, lehet bármi. A lényeg, hogy örömmel tedd, és jól érezd maga tőle :)

Csodás legjobbakat!
Üdv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.