2016. augusztus 11., csütörtök

Kedves Ildi...

Az elmúlt öt hétben a tenger mellett töltöttem a napjaimat. 6ártalan örömmel töltött fel, ami minden pillanatban, így MOST is itt bizsereg bennem. Az egyik táborban egy nagyon kedves levél tetőzte be, az idei kinn létemet. Nagyon megörültem neki. Váratlanul ért, meg is lepett, és közben mégsem.  Mire a sorok végére értem, persze elérzékenyültem. Előzményül annyit, hogy már jó ideje kerülgettük 1mást a levél írójával, és igazán hálás voltam, hogy a tengerhez, ebbe a mesés környezetbe is elkísért. Vannak, akik egy-egy részletét megismerték az írásnak, mert olvastam fel belőle a búcsú estén. Úgy döntöttem, persze 1eztetve a levél írójával is, hogy közkincsé teszem a teljes tartalmat. Íme:

Kedves Ildi!

Azt mondtad nem olyan régen, hogy elfogadod az életedben mostantól, hogy meglepetések érkezzenek hozzád. Készítettem párat, hogy szokjad. Kezdem is. Tudd, hogy nagyon klassz csajszi vagy. Mit csajszi, érett NŐ, mély érzésekkel, színes tapasztalatokkal. Az élet szereteted szinte perzsel. Akár egy egész ház központi fűtés rendszerét is rád lehetne kötni, annyi energia árad belőled. 
Amikor megláttalak, régi ismerőst fedeztem fel benned. Szóval megérkezésünk óta figyellek. Nagyon hálás vagyok, hogy alkalmunk volt rendszeresen, szinte minden nap beszélgetni. Napról-napra egyre közelebb kerülhettem hozzád, és egyre több oldalad vált számomra is lát6óvá, elérhetővé. A beszélgetéseink során az is kiderült, hogy sokkal mélyebb és régebbi a kapcsolatunk, mint ennek a tábornak az időtartama. És ez nem afféle spirit maszlaggal becsomagolt gondolat, ez tény. 

Ahogy telt-múlt az idő, minden napon, megközelítően ugyanabban az időben tudtunk eszmét cserélni. Annak külön örülök, hogy mind a ketten, kölcsönösen úgy érezzük, hogy mostantól elválaszt6atlanokká váltunk. Nem fenyegetés képpen mondom, de bárhol leszel, ott leszek veled. Ahogy szoktad mondani: az élmény, az érzés bennünk van, bárhol is tartózkodunk. Magunkat mindenhová magunkkal visszük. Csak tudd, mostantól én is veled leszek mindenhol és mindenkor. Nincs kivétel.

Szóval köszönöm, a bizalmadat, a nyitottságodat amivel fogadtál, és igazán boldoggá tettél, amikor elmondtad, hogy számodra is mennyire felszabadító, amikor velem beszélgetsz. Jó látni, ahogy könny szökik a szemeidbe, amikor egy-egy kedves sztoridat megosztod másokkal, és a szobák falait is átrezgeti a zabolátlan nevetésed. Szerintem a Mennyország is harsog tőled, amikor elereszted a kacajod. Imádom, hogy pillanatok tört része alatt vagy képes a sírásból nevetésre váltani, főleg, ha saját magad kifigurázásáról van szól. Ilyenkor is sugárzik belőled a szeretet. Lehet sokan nem hiszik, de én pontosan tudom, hogy milyen mélyen tudsz hallgatni is, amikor éppen arra van szükség.

Megnyugtat6lak, hogy a szívedből végleg kikukáz6od azt a képet magadról, hogy sokat beszélsz. Éppen ez az a kincs benned, amiért itt vagy. Nekem minden szavad, minden hallgatásod, minden könnyed és minden nevetésed, éppen jókor jött eddig is. Remélem, ezután a levél után már semmi kétséged nem marad. Minden mozdulatoddal a jókedvet és a hálát sugárzod. Az érintésed által eltűnnek és kisimulnak a feszültségek. A kezeléseid minden pillanatában az isteni jelenlétet vélem megélni. 6ártalanul hálás vagyok, hogy kölcsönös szimpátia, és valódi, mély összekapcsolódás született közöttünk. 

Kívánom, hogy továbbra is saját ritmusodra figyelve, a neked leginkább tetsző formában váljon valóra minden (titkos) álmod. Találkozz össze azzal a hús-vér Férfival, akivel 1test-1lélek módjára élvezitek az életet. Üzenem neki, hogy vigyázzon rád, óvjon, és szeressen, mert különben velem gyűlik meg a baja. Kívánok számotokra egy közös otthont, egy mihamarabbi lakásszentelő bulival, ahol együtt ünnepelhetitek a sikereiteket a családjaitokkal, a barátaitokkal. Ehhez kapsz egy kis emléket tőlem, amivel nem várok a partiig. A levéllel 1ütt odaadom. (megjegyzés: egy bejárati ajtóra akaszt6ó díszt kaptam) Most búcsúzom. 

Ui: Tudom, hogy az elmúlt pár napban okoztam némi fejfájást, de tudd, ez csak azt jelezte, hogy soha többet nem hallgatok el, és soha többet nem leszek tőled távol. Sőt! Minden nap szólok. Gyengéden ébresztelek, finoman altatlak el, és a nap minden pillanatában 1ütt leszünk. Mindezekkel táplálva, növesztve és virágoztatva  a megszentelt szívedben lobogó Szerelmet. Azt a Szerelmet, amit az életed, a többiek és önmagad iránt érzel. Ne aggódj, bírni fogja a párod is. Sőt! Erre vágyik. Ezért lesztek/vagytok 1máshoz illőek. Édes Kincs! Jó, hogy vagytok! Élvezd tovább a fizikai Létednek eme epizódját. 

Szerető társad: isteni önmagad, alias Szentlélek.
2016. 07. 29. 6:46  Vrboska
Gyakorlat:
Minden helyzetben , minden körülmények között szeretem magam, szeretem a testem, mert tudom, hogy itt és Most általa élhetem meg az égi-földi szerelmet. Tudom, hogy a testem egy olyan eszköz, amelyben megtapasztalom a bennem lobogó szerelmet. Szeretem a 6ártalan Lényem, Szeretem magam. Mélyen. Olyan mélységesen, amit sosem reméltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.