Csajági Színezők

Mindig szeretettem rajzolni, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Egy halálosnak híresztelt autoimmun betegség, és az abból való felépülés új lendületet adott az életemnek. Az öröm, a játékosság sosem állt tőlem távol, ám a megélhetéssel kapcsolatos útvesztőkben szó szerint elveszítettem a valódi önmagam.  Szerencsére a jó sorsom elvitt egy művészetterápiás foglalkozás sorozatra, és szinte észrevétlenül átvezetett az alkotó minőségembe.

A számtalan alkotás közben 2017. áprilisában elkészült ez első kártyám: Játssz MA - Nyugtasd meg a gondolataidat. Ez a pakli a 7köznapok derűs megélésében nyújt segítséget, és egy külön oldalt is találsz róla itt a web oldalamon. Kattints a szövegre és minden részletet megtalálsz róla.

"Egyedül nem megy", ahogyan egy népszerű dalból is ismerhetjük, és egy valódi csapatmunkának köszönhetően elkészült az első színező. 33 egyedi mandalát tartalmaz, és találsz benne olyan szabad felületeket is, ahová a gondolataidat feljegyezheted. Minden kártyalaphoz készítettem egy-egy képet, illetve a HÁLÁS vagyok és a BOLDOG vagyok minőségek is belekerültek, a 31 kártyalaphoz képest.

Íme a link kattints rá, hogy minél hamarabb kezedbe vehesd a saját színeződet:Szerezd be a saját színeződet. 
Színezd át az életedet!
EREDETI VAGY
Ne fogadj el és ne adj tovább másolatot!
Eredeti vagyok.

Szeretettel:
Childikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.