2018. január 7., vasárnap

Energia...

E=mc2 - a nyugalmi energia - ezt a mondatot jegyeztem le az egyik december hajnalban. Még amikor felébredtem akkor is nagyon tisztán ott volt az információval kapcsolatos ÉRZÉS bennem, és bambán néztem a lejegyzett sorokat. Várni szoktam, újra becsukom a szemem, és szinte letapogatom a szavakat. Mozdulatlanul figyelek. Aztán rákeresek az interneten azokra a szavakra, amelyek megszólítanak az üzenetből és legyejzetelem, vagy ha találok újabb kifejezést, ami MEGÉRINT, azon a szálon megyek tovább.

Most az volt nagyon erős érzés bennem, mintha a Lát6atlan Segítőim kopogtatnának, hogy "Menj tovább. Találd ki mi az, amit kérsz, mert addig nem tudjuk odaadni. Kérd el, ami itt van nálunk, arra várunk, hogy észrevedd és elfogadd." No ezektől nem lettem okosabb, mosolyogtam és tudtam a régi jó receptet: semmi gondolkodás. Ilyenkor ez a lényeg!!! Nálam főleg!!! Ilyenkor semmi értelme okosnak lennem. Az a lényeg, hogy ne akarjam megfejteni. Ameddig visz az energia, megyek vele, aztán engedem beindulni az éppen aktuális napot. Ezt tettem most is. 




Aztán pár nap múlva egy kávés pohár oldalán láttam meg gyárilag oda rajzolva ezt: E=mc2. Tudom, hogy van ilyen, mégis leesett az állam és kuncogni kezdtem. Magamban szóltam:"Okééé, lááátooom, rendben, de miiiit kezdeeejek veeele? Fogalmam sem volt arról, hogy mire mondom azt, hogy rendben. Elszürcsöltem a kávémat. Csak megjegyzem, hogy az eddig leírt soraim bőven elegendőek a pszichiátrián egy "hangulatjavító" nyugi bogyó vagy szuri beadásához. És lőn január 04. 
Újra késztetést éreztem, hogy elolvassam a pontos leírását a képletnek. Íme: E=mc2; A TÖMEGGEL RENDELKEZŐ RÉSZECSKÉKNEK NYUGALOMBAN IS VAN ENERGIÁJUK, ún. "NYUGALMI ENERGIÁJUK".

Felnyerítettem - volna, ha ló lennék. Hangosan felnevettem. Ha a december 24-e és 31-a közötti pár napra gondoltam vissza, eszembe jutott, hogy biza' mindent bevetettem a nyugalmamért. És visszatekintve is úgy látom, hogy a fáradtság nem vont ki a forgalomból. Voltak sötétebb pillanataim is, a fejemben felbukkanó félreértelmezések miatt, de amilyen hirtelen jöttek, úgy mentek is tovább, mert szinte folyamatos volt a harmónikus hangulat bennem és körülöttem. Sikerült megtalálni a nyugit, hála mindenkinek, aki hozzájárult. Akár lát6ó, akár Lát6atlan 😉Újra és újra megbizonyosodom, hogy az első lépés: érezzem a megnyugvást, aztán jöhetnek a tettek, majd utólag megérkezik a megértés. Albert Einstein se mondaná szebben.

Szóval továbbra is a NYUGALMAT keresem, és közben szebbnél szebb alkotások születnek végre a kezeim közül. Olyan régóta vártak a születésükre. Nyugiiiiii van bennem, és közben örömmel ALKOTOK. Vagy fordítva: alkotok és megszületik a kiegyensúlyozottság. És ha szükségét érzem, akkor találkozom és beszélek azokkal a barátaimmal, akik a maguk területén szakemberek és megtanítanak azokra a tevékenységekre, amelyek a belső békémet tovább erősítik. Fantasztikus érzés félelem nélkül lenni és tenni. Abba se kívánom hagyni!!!! Jó nem félni többé az élettől. Inkább ÉLEK.

Megtapasztaltam a Magasztost a betegség idején, a tenyerén hordott végig. Magasztos=Isten. A gyógyulásomkor, és azóta biztosan tudom, hogy előtte is velem volt, csak sajna nem hittem el. Ráadásul most is ez a Végtelen Erő tart és formál. Elfogadtam, hogy megTESTesüljön általam. Nyugalomban alkotok Őbenne, Ővele, Őáltala. Nap, mint nap chitítva az elmém, és felkészítve arra, hogy meghalljam a suttogást, vajon mit kell tennem. Nincs mit félnem. Örömmel és kívánchian vállalom a Magasztost a 7köznapokban képviselni: 1szerűen, természetesen, könnyedén, tisztán és szabadon.

Fedezd fel Te is, hogy mikor mi az - vagy ki az - , Ami/Aki által harmónikusan telnek a pillanatok.

Csodás legjobbakat mindenkinek!
Az öröm legyen veled.
Csajági Ildikó

A nyugodt élethez készítettem egy kártyacsomagot: 


Kattints a kiemelt szövegre és mindent tudj meg róla mindent. Ha pedig ismered, akkor itt és Most rendeld meg:

Szeretettel:
Childikó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.