2017. október 31., kedd

Ajánlom magamat...

Nekem tetszik ez a régies köszönés. És mennyire beszédes, hiszen ha én nem ajánlanám magamat, akkor hogyan vár6nám el, hogy bárki híremet vigye. Kichit felfrissítem magamat, hogy egyszerűen és természetesen észrevehetővé váljak. Egyszer volt, hol nem volt...
Mindig tiltakoztam, hogy bármilyen "matricát" rám ragasszanak vagy beskatulyázzanak. Ám az élet megtanította, hogy jobb, ha magam kezdem el meg6ározni mi vagyok, ki vagyok, mivel is foglalkozom, mert ha nem, akkor majd mások elneveznek, be6árolnak. Ahogyan a születésemkor kaptam egy családi és egy keresztnevet, így a tevékenységeknek is van neve.

Az óvodában Rebekának hívott a daduskám és mindig azt énekelte nekem, hogy "Rebeka, dróton jár a dereka, Rebeka, de karcsú a dereka". Meg sem fordult a fejemben, hogy lehet ilyen neve valakinek. Aztán a lányomat így neveztük el. Természetes, hogy a pék, a fodrász, az orvos mivel foglalkozik, így az is természetes, hogy függönyt venni sem egy fogászati rendelőbe térek be. Fontos, hogy tudjam mit/kit hol keressek, persze az is számít, hogy el tudjam dönteni valójában mire van szükségem. De az egy másik írás lenne. Szóval...
Furcsa volt az élmény, amikor a barátaim unszolására 2012-ben elindult a DzsojLájf -szervíz a magam módján. Az élet vérkeringésébe való visszatéréshez egy játékos, mégis komoly támaszom lett a www.dzsojlajf.hu  oldalam, ahol most is épp vagyunk.



"Katalizátor vagy"- mondta velem kapcsolatban egy barátom sok évvel ezelőtt. Mivel mindenben szinte azonnal analógiákat látok, így klasszul eljátszottam evvel a jelzővel is.
Persze, hogy katalizátor vagyok, hiszen az emberi kapcsolataink kölcsön6ása során 6ással vagyunk egymás életére. Elővettem az általános értelmezést, és elolvastam, hogy mit írnak a szótárak és a hivatalos magyarázatok erről a szóról. A dőlt betűs katalizátor szóra kattintva elolvas6od te is. Klasszul összefoglalja azt, amit fontosnak tartok a segítő munkám során. Abban támogatom a klienseket, hogy fel tudják ismerni a pillanatnyi állapotukat, majd legyen bátorságuk a saját ritmusuk szerint haladni, élni, fejlődni, szeretettel kapcsolódni vagy külön válni.

Ajánlom magamat, a személy konzultációimat. A kapcsolatom a belső nyugalmammal a tengelye az együttléteknek, amely a legszélsőségesebb helyzetekben is képes egyensúlyban tartani a változások menetét. Feltérképezzük a beszélgetések/kezelések mentén a "káros" összetevőket az életedben. Majd más nézőpontból tekintünk rá a 7köznapokra, és egy kis örömöt "cseppentünk" a monoton tevékenységekre. Így csökkennek a kellemetlen mellék6ások, és máris megváltozik a hangulatod, és így a környezeted is más színben kezd tündökölni.

ITT olvasd el a részeleteket Az élet szép konzultációról...

Ha úgy érezed, hogy rád férne egy kiadós beszélgetés, és szeretnél tisztábban látni a pillanatnyi helyzetedben, akkor ne habozz. Találkozzunk. Telefonálj, beszéljük meg az időpontot, és haladjunk  - az örömteli végtelenbeee bele, és onnan is tovább.

Edzés:


Lát6ó vagyok és egyenrangú. Cselexem akkor is, ha félek, mert tudom, hogy ez átvisz egy olyan helyzetbe, ahol nyugalom és jókedv van. Figyelek az inspirációra. Rendszeresen frissítem az eszköztáramat, hogy legyen bennem hely az új gondolatoknak, új helyzeteknek és az új kapcsolódásoknak. Elköteleződtem a belső békém mellett, és ez felszabadít.

Örömteli életet kívánok és chinálok.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó

Illusztráció: Sam Carlo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.