2018. január 3., szerda

Év indító...

Drága Atyám!

Köszönöm, hogy ez az idő is elérkezett. Köszönöm a folyamatos jelenlétedet, ugyanis Tenélküled nem bírtam volna ki az elmúlt éveket, és a Te kegyelmed oldott fel bennem minden nehézséget. Örülök, hogy élek. Hálás vagyok mindenért, ami elmúlt.
Emléxel, amikor azt kértem, sutyorogva hogy segíts nekem. Amikor azt kértem, hogy legyen bennem türelem ahhoz, hogy minden porcikámban megtörténjen a csoda? És Te megadtad, újra és újra. És lőn csoda: minden porcikám újjászületett. Sőt! Ma már fájdalom nélkül is képes vagyok feléd fordulni, és a Te Békédből táplálkozva dönteni, lépni és választani. És most itt vagyok, elszántan az éppen aktuális új év örömteli helyzeteinek a felfedezésére.

Most újra Tehozzád fordulok: új szokásokra van szükségem, olyanokra, ami a leginkább támogat az építkezésben. Először Teveled beszélek, és majd elvezetsz a legjobb emberekhez, helyzetekhez, hogy szeretetben fejlődjek. Van, amikor azt érzem, mintha soha nem jártam volna ezen a "bolygón". Tudom vicces olvasnod, de azt is tudom, hogy Tenálad jobban senki nem ismer. Szóval csakis azt kívánom tenni, szólni, gondolni, amit Teveled álmodtam meg. Hálás vagyok az Angyali Seregeid közreműködéséért, a védelmetekért és a gyengéd Hangodért. Kérlek taníts továbbra is örömtelien és felszabadultan élni itt és Most. Hiszen ezért élek. És ígérem, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy Veletek összHangban így is működjek. 

Épp a minap találkoztam egy helyi-angyali képviselőddel, és általa kézzelfog6ó tevékenységekre tudtam fordítani a magasztos gondolatokat. Teljesen megnyugodtam. Bevallom előtte volt egy-két álmatlan éjszakám, amikor megkörnyékeztek a régi, elavult félelmetes és önostorozó gondolatok. Mivel tudtam, hogy Te mindig velem vagy, így szinte automatikusan  kezdek fohászkodni hozzád, ha zavarossá válna bennem egy kép. Nagyon felszabadító érezni, ahogy lelassulnak a mozdulataim, elhalkulnak a szavaim, és érzem a testemben bizsergő "helyreállítást". Történik. Ez mindig megnyugtat. Jó, hogy itt vagyok, és a szemeimen át a 6ártalan Szereteted átragyog.




Olyan érdekes ezt átélni újra, hogy amint elcsúszik a figyelmem csak egy pillanatra is az örömteliségről, hogyan csapna le rám az Árnyék. Szerencsére vannak már az ilyen helyzetekre eszközeim - kedvenc zene, írásgyakorlatok, örömteli mozgás, csendes pihenés, mindennapi gondolat chitító gyakoraltok, találkozó megértő barátokkal, ima, stb. És itt is a leg1szerűbb a leg6ákonyabb: megállok. Leteszek mindent, elhallgatok, és a légzésemre figyelek. Az a legfőbb célom, hogy minden pillanatban képes legyek ezt a nyugalmat élni. Mert ebből születnek a legjobb eszközök.

Sajnálom, hogy olykor elfelejtettem mennyire szeretsz. Bocsáss meg, léccci. Kérlek, bocsásd meg! Ebben is rád kívánok hasonlítani, mert tudom, érzem hogy Tenálad mindenki megkapja a feloldozást. Nagyon szeretlek és maradok az a zabolátlan drága kincsed, aki mindig a tenyereden utazik. Aki tudja, hogyha legörbülne egy kichit is a szája sarka, elég csak behunynia a szemét és Te máris ott vagy vele-m. Szóval sokat gondolok Terád szeretettel, és 6ártalan örömmel a szívemben. Az tuti, hogy minden értem van, ezt a gondolatot minden évben viszem tovább. Akkor is így van, ha rögtön nem látom az értelmét. Utólag mindig felfeded a csodás összefüggéseket.

Igyexem, hogy minden álmunk valóra váljon, úgy, ahogyan azt közösen megálmodtuk. Ha valamit elfelejtenék ugye továbbra is mindig figyelmeztetsz? Gyengéden, ahogy szoktad. Köszönök mindent.
Most búcsúzom. 
Rendezgetem a gondolataimat, rajzolok és pakolászom. Közben figyelek, hogy merre menjek, mit chináljak, kivel beszéljek és mit mondjak. Az isteni GPS-t minden nap Terád hangolom, és így bizonyos, hogy a lehető legjobb dolgokat élem át.

Addig is mindenkit ölelek! Add át mindenkinek cuppantós pusszantásaimat.
Nagy öleléssel.
Hálás gyermeked: 
Childikó

Az öröm legyen veletek 2018-ban is.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.