2018. január 2., kedd

Munkahelyi zsugázás...

Ahogy december 31-én javasoltam, magam is húztam a Játssz Ma pakliból egy lapot, ami összefoglalta a 2017-es évemet, és egy másikat, ami a leginkább segít majd 2018-ban, hogy összHangban legyek a valódi önmagammal és a környezetemmel is. Az elmúlt évre az 1ÜTTÉRZŐ VAGYOK lap akadt a kezembe, és az idei útjelzőm pedig a RUGALMAS VAGYOK lett. Nagyon jó kis beszélgetés kerekedett a látszólag 1szerű kifejezések mentén. Sőt! Az utolsó pillanatra is akadt olyan emlék, amit - könnyek közepette - inkább magam mögött hagytam, helyet adva a friss élményeknek. Mindig jellemző volt rám, hogy elsősorban olyat ajánlok másoknak, amit magam is szívesen kipróbálok, megkóstolok. Így kihúztam a 2018-as év minden hónapjához is a vezér kártyalapokat, és a naptáram havi tervezőjébe be is írtam egytől egyig mind a 12 minőséget.

És a zsugázásra térve...


Egy újabb munkahelyi példáról kaptam hírt az angyal terapeuta barátnőmtől. Íme:

"Szóval, az úgy kezdődött, hogy van ez a Játssz Ma kártyacsomag, ami az én drága angyali barátnőm Csajági Ildikó elméjéből, tollából született. Na már most, gondoltam vigyünk egy kis nyugalmat, békét, a stresszes munkahelyi hétköznapokba.
Eleinte csak úgy kiraktam a kártyákat, aki arra járt húzott belőle, meglepődött vagy nem, de mindenképpen felfigyelt a pozitív tulajdonságra, ami a kártya hatására megjelent benne. Az én asztalomon mindig szem előtt volt/van az aznapra rendeltetett iránymutatás, sokszor nagy hasznát is veszem, mert csak rá kell  néznem, már is tudom, hogyan reagáljak, egy-egy kialakult helyzetben.

Aztán egyre többen jöttek az irodánk felé, ki ilyen, ki olyan ügyben, de már keresték a  kártyákat, ha véletlenül nem volt kitéve, sőt volt, aki nem is elégedett meg egy lap kihúzásával. Volt aki sorra húzgálta és elégedetten állapította meg, hogy: "Igen, igen ez is milyen jellemző rám." 😊
A kis vödrös ötletet "loptam" egy másik lelkes munkahelyi csapattól, amit Ildikó facebook hírfalán találtam. Szerencsére a "munkahelyi "zsugázás" e fajta alkalmazása nem tilos, nem büntetik, mi több a kedves kollégák feldobódnak tőle. 😉

Van a kollégák közül olyan is, akinek már van saját kártyacsomagja is, de azért minden reggel húz egyet a munkahelyi "közösből". 😊 Biztosra megy. Szóval ilyen ez a popszakma - tartja a szleng mondás. Van egy csomag itthon is, és a párom is minden nap húz belőle egy lapot. Ha pedig hosszabb útra megyek, akkor természetesen viszem magammal, hogy minden helyzetre legyen egy mentőövem, akarom mondani kártyám. 😊"

Nagyon hálás vagyok, amikor megosztjátok az élményeiteket. Akár fotót küldötök, akár levelet írtok nekem a dzsojlajf@gmail.com címre, vagy a Játssz Ma pakli saját facebook oldalára. Azért is fogadom örömmel, mert ahogy a fenti példa is mutatja, újabb és újabb 5letekkel látjuk el 1mást.

Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Akinek még nincsen saját Játssz Ma kártyacsomagja, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.