Beszélgetések

2015. május 29.

Domján László készített velem egy interjút. Bár soha nem voltam agykontroll tanfolyamon, egy szerencsés véletlennek köszönhetően rácsodálkozott az átalakulásomra, ami a gyógyulásom közben történt. Hálás vagyok neki ezért a beszélgetésért. 

Szeretettel ajánlom, és bízom benne, hogy sokatoknak segít. Itt tudjátok megnézni. 

2021. január 27.

 A Demény Fefe által vezetett „A Sztori A Lényeg” podcast egyedülálló, szabad formációban mutatja be ismert és kevésbé ismert emberek történetét és gondolkodását. Az epizódok témái kötetlenek, a beszélgetések tartalmi szerkesztésen és cenzúrázáson nem esnek át. Így került sor egy beszélgetésre Fefével.

Az életútam és tapasztalataim vezették a beszélgetést. A podcastban először, a vidám témák mellett olyan mély és komoly témákról is beszélgettünk mint például az abortusz, gyerekkori szexuális zaklatás, és az autóimmun betegség feldolgozása. Fogadjátok szeretettel.

#12 – Csajági Ildikó - A Sztori A Lényeg 


2021. november 27.

Ezzel a tanúságtétellel a gyógyulásom mélyebb rétegébe érkeztem. Amikor azon gondolkodtam, hogy elvállaljam-e, újra átéltem a szégyent, belemerültem a másoknak való megfelelési kényszer és a mit gondolnak majd rólam félelmekbe. Átbirkóztam magam minden felbukkanó mumusomon, és elfogadtam a felkérést. Úgy érzem, közelebb kerültem a valódi szabadsághoz.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.