2016. február 18., csütörtök

Nem esik messze az alma a fájától...

Az örömteliséget nem szokás párosítani a depresszióval. Mégis így jellemeztem a januári hónapomat: örömteli depresszió. Tudom, hogy ugyanolyan értelmezhetetlenek ezek együtt, mint a kellemes bizonytalanság, amit a Hold nagyarkánum kapcsán szoktam emlegetni a klienseknek. Ott is egy olyan helyzetre mutat rá, ami szükségszerű, a Hold változékony, és inkább érdemes kellemesen állni ehhez a helyzethez, mint mumust faragni egy teliholdból. Még csak február közepén tartunk és úgy érezem, mintha legalább egy félévnyi történést éltem volna át. 

Számomra a január hosszú éveken át nehéz időszak volt. A fénytelenséget a természetben is nehezen viselem, valahogy napelemes vagyok, és szoktam is "reklamálni" a Jóistennél, hogy ezen a téren lehet elnéztük a "házszámomat". No, de a folyamatos önismereti munka során mindig megtapasztaltam, hogy ahol kevés volt az egyéni beszélgetés, az elvonulás, ott áttörést tudott hozni egy csoport megtartó ereje. A hónap elejét idén már szinte rutinosan Balázs (R. Kövér Balázs) barátom Bőségteremtő angyalműhelyével kezdtem, ugyanis 2015-ben is végig támaszt adott. Idén itt született meg az egyik meditáció után az örömtréner logóm. Folytatásul Kriszta (Sarkadi Kriszta) barátnőm januári csoportjával dolgoztam a fénytelen részeimen. Az Örömhírhozók név is illik a "profilomba", és az érzés, hogy ezek az együttlétek átvezetnek a nyugalomban, most tapasztalom is: megtörtént. A most már több, mint egy éves Alkotócsoportban Tina (Mucsi Tina) által is szintén gyógyulok, szórakozom, és folyamatosan továbbképződöm önmagammal kapcsolatban.


A tevékenységeim gyökeresen átalakultak. A kezeléseimben a gyengéd erő van jelen. Az ÉRINT-Ő egy olyan ruhában történő terápia, ahol egy mély relaxált állapot mentén oldódik a test és a lélek. Számomra is felemelő élmény, ahogyan mindenki a maga tempójában ellazul, és rátalál a saját belső nyugalmára, erejére. A rajzolás és az írás egyre nagyobb falatot "kér" magának a mindennapjaimban, és én boldogan adom át magam ennek az érzésnek is. A januári "miből-fogok-megélni" köddé vált. Amikor próbált rám ijeszteni, "ráolvastam" a reggeli kinyilatkoztatásokat, a reggeli angyalmeditációkat, és a napközbeni mantrák használatával semmi esélye nem volt, hogy fogást találjon rajtam. Az esti összegzéseket is mindig örömmel teszem meg.


Az alkotó, kreatív jellegű tevékenység:rajzolás, képek válogatása, ragasztás,stb,feltöltenek, inspirálnak. Száz szónak is egy a vége - na itt több lesz :) Tehát: a túlpörgésre hajlamos egómnak szüksége van keretekre. Keretre és nem korlátra. Ezt adják meg a reggeli és esti rituáléim, amit az elmúlt 3 évben építettem, alakítottam. 30 év technikáit aktualizáltam az elmúlt évben és hetekben a társaim segítségével, és ez nem áll meg, hiszen a változás a fejlődés folyamatos bennem, és így körülöttem is. Ennek az egyik legfőbb következménye, hogy tünetmentesen élek és virulok :)

Gyakorlat:
Örömteli életet élek. Ehhez hajlandó vagyok változni, elavult hitrendszereket kikukázni, a helyükbe élő és új mintákat alkotni. Minden kapcsolatom alapja, hogy tudom:Isten munkájának gyümölcse vagyok. Szeretetreméltó és szeretetteljes vagyok. Nyitott vagyok az új gondolatokra, új szavakra és új kapcsolatokra, és ápolom a meglévőeket.

Az öröm legyen veletek.
Szép napokat mindenkinek.
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.