2018. december 5., szerda

Örömvásárosok...


Nyílt nap, nyílt lap,

Nyílt szívek, nyílt szavak,

Nyílt tettek.

Nyitottan várunk mindenkit december 15-én 

(1123 Budapest, Greguss u. 3. I. emelet 1. Kapucsengő:6)

a

Egy érdekes érzés bukkant fel bennem. Nagyon jó dolog egyszerűen, természetesen, könnyedén haladni napról-napra. Kezdem megszokni, ahogy ez mozgatja az életemet. Sajna akadnak még helyzetek, amiktől megrezzenek, de mindig megérkezik az a segítség, amivel egyre gyorsabban visszatér a békém. Érzések, hangulatok, színek, illatok - minden időszaknak meg vannak a sajátjaik. A karácsonyi rohanást sok-sok évvel ezelőtt kiszerveztem a szokásaimból, de semmiképpen nem vagyok a szép hagyományok ellen. Az ajándékozás örömét, legyen bármilyen alkalom, szeretem minden oldalról megélni.

"Ma megkísérlünk békét kínálni mindenkinek, és látni fogjuk, hogy milyen hamar visszatér majd hozzánk. (ACST. részlet a 108.leckéből) Ennek a gondolatnak az illata, a melege, és a fénye jár át, ahogy készülődöm az alkotó társaimmal a Karácsonyi örömvásárra. Azért vagyok hálás Krisztának az 5letért (Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta és a Szerelmes könyv írója), mert távol a tömegtől, békét kínálunk mindenkinek, és abban is biztos vagyok, hogy a sok-sok mosoly, amit kapunk, nemcsak a békét fogja növelni, hanem szárnyakat  kapunk a további alkotói munkáinkhoz. Sőt! Bemutat6om a Játssz MA kártyacsomagomat, és közben kincsek vesznek körül. Előre is hálás vagyok minden vásárlónknak. 

A kincsek között három társammal és egyedülálló portékáikkal találkoz6sz, akik a maguk területén kitűnnek egyedi stílusukkal. Ha rákattintasz a nevekre, akkor mindenhol részletes információt találsz

Giebiszer Gyöngyő dalszerző-énekes, aki két csodás személyes dalt komponált nekem, melyek a mai napig segítenek felfényesíteni a hangulatomat.

Tóth Rózsa gyöngyékszerész-selyemfestő, akinek a csecsebecséinek alig tudok ellenállni. Minden évszakhoz vannak tőle ékszereim.

Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta és a Szerelmeskönyv írója, aki hosszú évek óta kísér kacskaringós utamon a szerelem témájában. 

És természetesen velem lesznek a Játssz MA kártyáim. Javaslom, rendeld meg előre, hogy mindenképpen hozzájuss az örömvásáron.

Mindig szerettem eltérni a megszokottól. Soxor kaptam azt az ítéletet, hogy különc vagyok, és volt, hogy elhittem. Mostanra szerencsére merek önmagam lenni, sohasem mások ellen, és közben a valódi magamért. Illetve szeretem, amikor elchitul az elmém, és fel tud bukkanni valami, amitől a képzett egómnak is leesik az álla. Erre az adventi lehetőségre is azért mondtam azonnal igent, amikor Kriszta megkérdezett, mert szokatlan módja a bevásárlásnak. Jó érzés egymás erősségeit látni, és jó ügyben összefogni. Az a tapasztalatom, hogy közösen tenni olyat, ami mindenkinek támogató, felszabadító, abból mindig valami több és jobb születik, mintha külön-külön törexünk a jóra. Repes a szívem, ahogy telik az idő, és közeledik a december 15-e.


Gyere el te is,
  • ha családias környezetben kívánsz vásárolni.
  • ha egyedi, különleges ajándékokkal kívánod meglepni a szeretteidet.
  • ha jól esne egy kis pihenő a zakatoló ünnepi forgatagban.

Engedjük szélnek a kimerítő szokásokat, mintákat és hitrendszereket. Engedjük szélnek közösen azokat a szavakat, elveket, eszközöket, amelyek újra meg újra bántanak minket, vagy akár öntudatlanul is megbántunk velük másokat. Esélyt adunk annak, hogy egy nyugodt, mégis fergeteges program szülessen. 

Vigyétek hírét, és érkezzetek meg közénk. 
Ha máris rendelni szeretnél Játssz MA paklit, akkor itt tedd meg:


Az Örömsziget, egy igazi kuckó, azaz a cipőt az előtérben szoktuk hagyni. Szóval úgy készülj, hogy a topánkáid a kabátoddal együtt kívül maradnak. Benn szőnyeg, puha párnák és vendégváró falatok  is várnak. Beszélgethetsz, felpróbál6sz ékszereket, belehallgat6sz zenékbe, amit aztán magaddal viszel. Hmmmm, szerintem nagyon izgi. 

A facebookon is megtalálsz minket, és érdemes követned a ráhangoló írásainkat. 

Az öröm legyen veled!
ChildikóNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.