2018. december 23., vasárnap

Itt-Ott-hon...

Drága Kincsem!

Örültem, hogy ma reggel beszéltünk, és hallottam újra a hangodat. Nagyon-nagy öröm nekem, hogy vagy, és Akarom, hogy legyél. Tudom, hogy tudod, de jól esik elismételnem, hogy mindig biztonságban vagy, és a pénzügyekkel meg az új otthonnal kapcsolatos vágyaidat is bízd rám. Ne aggódj! Már úton van feléd a csodás megoldás. Le fog esni az állad. Az égi kincstárból, kiutaltam az örökséged. Neked csupán az önrészedre kell figyelned, azaz arra, hogy szeresd egyre jobban magad, és tartsd nyitva a szíved, hogy átvehesd a meglepő ajándékokat. Mindenre gondolram, a 7köznapok nyuglamára is.
Sőt! Minden álmodnál többet és jobbat készítettem össze neked.
Kérlek, maradj a szívedben, hogy felismerd, amit neked Teremtettem. Nagyon várom az örömhírt, amikor átveszed a meglepetéseimet. 
Legyen csodás az ünneped!
Tudd, hogy minden nap egy ajándék nekem tetőled, és tudd, hogy az öröm, ami felszáll belőled hozzám, megsoxorozza az Erőmet.

Ölellek!
Szerető Atyád


Drága Atyám!

Jupijuheeeej! Tényleg ajándékot küldesz nekem? Dejóóóóóóó! Máris sarkig kitárult a szívem, miközben olvastam a leveledet. Repesek az örömtől, hogy milyen jó dolgom van, és mennyire szeretsz engem. Olyan sokat segítesz, hogy én is szeresem magamban, Akinek Te látsz engem. Idén nagyon megszerettem azt, Akivé a Te segítségeddel növekedtem. Nagyon hálás vagyok, nagyon.
Vállalom, megengedem, elfogadom, és elbírom, ami Teláltalad érkezik hozzám. Már egy ideje formálod a 6ártalanságom és a leginkább hozzám illő otthonom. Annyira kívánchi vagyok, hogy ma milyen részletét kapom meg.
Szerencsére az isteni időzítés mindig pontosan csenget, ha kell többször is. Van, hogy olykor elbóklászom, szóval hálás vagyok, amikor hazaszólítotok:"Hahóóóó, itt vagyunk, merre csatangolsz?" É
És azt is szeretem amikor, váratlan helyről és formában kézbesíted az ajándékod. Száz szónak is egy a vége: itthon vagyok, és teljes szívemből szeretlek Atyám.

Ölellek!
Szerető lányod

A mézeskalács házról készült illusztráció érzékelteti az édes életem és a takaros otthonom. Remélem nem tévesztem meg az égi ügyfélszolgálatot. Ahogy ismerem Őket, jót kuncognak rajta-m. 

Jókedvű legjobbakat mindenkinek, a karácsonyi készülődések közepette.
Nyugalmas, játékos adventi vasárnapot kívánok.
Childikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.